3 sene süren bir ilişkim vardı onunla kuaförde çalışırken tanışmıştık sonra ben çalışmayı bıraktım o benim ilk sevgilimdi ve ilk defa birinde sevgiyi ilgiyi tatmıştım ilk zamanlar beni pek takmıyordu günde 1 günaydın mesajı o kadar ve bazen atmadığı da oluyordu bu 1 ay kadar sürdü sonra hep yazmaya başladı ben işten çıkmıştım çünkü sonrasında hep aldatmalar falan oldu ben buna rağmen belki düzelir diye bir çok kez affettim onu ama hep bu sefer duzeldim ayağıyla geldi sonrasında ben dayanamaz en ufak hatasında ondan ayrilirdim ya o bana dönerdi ya da ben bu sefer çok kötü ayrıldık 3 senem çöp oldu bu 3 sene süresince ben yks ye hazırlanmam gerekiyordu sırf onunla ilgileneyim derken 3 senem heba bu sene çalışıyorum ama koyuyor seneye benim yaşıtlarım mezun oluyor ama ben daha yeni gidicem onlar mezun olduktan sonra... onun yüzünden kaç kişiyle kavga ettim ben bağımı kopardım ne istediyse yaptım ama o benim istediklerimi ya yaptı ya bir bahanesi vardı benden sonra kimseyle çıktığı tarihi koymazdı şimdi koymuş 5 senelik ilişkisine dönmüş bundan önce ayrılırken benimle oynadığını söylemişti ben de seni Allaha havale ediyorum dedim eyvallah demişti aslında onunla olmak istemiyorum ama ilgisini yalandan da olsa onun sevgisini özlüyorum öyle yakışıklı bir şey de değil hani ama dediğim gibi ben onu sevmişim Şu an sevgilisiyle beraber ama çok koyuyor ben ona en son tarih yaz dediğimde yazmamisti ergen gibi oluyor demişti şimdi ve sen de yap derdi hep yapardım sonra bir bahaneyle silerdi ergen gibi falan filan of şimdi ise kız tarihi biyosuna koymamasina rağmen hep şahsi hem kuafor hesabına koymuş ( oysaki kuaför hesabına tarih falan koymaz ) çevrem koptu onunla çok ilgilenmekten 3 senedir mezun olduğumdan dolayı ve hala mezunum yks ye çalışmam gerekiyor bu yüzden çevre edinecek bir yer bile yok 3-4 ay sonra 5 senelik ilişkisine döndü ve bilmiyorum canım yanıyor unutamıyorum
Erkeklerde bu konu hakkında yazarlarsa çok sevinirim
Erkeklerde bu konu hakkında yazarlarsa çok sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar