Güncellemeler
+1 yıl
Isınamıyorum sana deyince bende küfür ettim adam mısın sen falan diye çünkü coks ediyorum diyordu şimdi de ısınamıyorum demek kandırmak demektir benim açımdan bu kez de ağzım bozukmuş sizce haketmedi mi benim gururum kirildi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her akşam seni seviyorum diyen sevgilim. kucuk bi tartışma oldu aramız açıldı. Bi kaç gün sonra ben gonul almaya çalıştım bana artık istemiyorum ısınamıyorum bir türlü dedi halbuki aramızda ozel şeyler yaşandı ozel fotolar da oldu hep seni seviyorum diyordu bi tartışma oldu hemen ısınamıyorum bir türlü ne demek arkadaşlar ya hani seviyordun şimdi ısınamamak ne demek onca şey yaşandı. Bi de sürekli ailer tanırsın evlenelim nişan yapalım yazda düğün yapalım diyip duruyordu. Vazgeçmek bu kadar kolay mı hiç sevmemiş mi beni? Seni seviyorum evlenelim dediğiniz insana diğer gun ısınamıyorum bir türlü demek kandırmak demek değil midir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demek ki sevmemiş
Erkek milleti işte hep aynı
Sen herşeyi vermişsin evlenecek bir sürpriz kalmamış
Nasıl yani
Çoğu şeyi yaşadım diyorsun istediklerine sahip olmuş zaten yani seni bana mecbur gibi görüyor
Evlendiğimiz de ne olacaktı ozaman heder şeyi yasadik karımı başka kadınlarla aldatıyim mi diyecekti
Karakterine bağlı neden yapmasın potansiyel varsa evlem gerçekleşir
Ama belliki sende isteyerek arzulayarak bişeyleri yaşamış ve yaşıyorsan da çok dert etme sana hangi erkek hayır diyebilirki kendisi düşünsün
erkek işte şaşırmamak lazim
Kolay
Rol yapmış
Ben de anlamiyom bu tipleri