Aklı başında,39-59 yaş aralığında , işi gücü yerinde, aptalca konuşacaksaniz hiç konuşmayın lütfen, ben flört aramıyorum. Ev kadınıyım, lise mezunuyum. 1.60. 70.
45 yaşındayım. Çevremde kimse yok.
Aklı başında,39-59 yaş aralığında , işi gücü yerinde, aptalca konuşacaksaniz hiç konuşmayın lütfen, ben flört aramıyorum. Ev kadınıyım, lise mezunuyum. 1.60. 70.
45 yaşındayım. Çevremde kimse yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
tanışıp kaynaşarak kendine uygun bir aday bulabilirsin. ancak ful gizlide biraz zor.
Sanalda zaten beklentim yok insan yüzyüze tanıştığına bile güvenemezken , imkansız
Güven konusunda haklısın ancak en çabuk yayginlasma sosyal medyada
Bu yaşta birini istedim hep ama kader de ne varsa o oldu.
Kader Evet, bizim istememiz değil onun takdiri önemli
Umarım gönlünüzce olur
Bana bakacak ke*riz arıyorum dersen daha açıklayıcı olurdu.
Herkesin eşi, keriz mi oluyor
Çoğu öyle. Hatta işi parasına göre eş seçenler benim gözümden bir nevi fhsedir. Çünkü aşk kılıfında maddi menfaat karşılığı ilişkiye giriyorlar
Maddi tabiki önemli, has ben desemki ' üzerime ev araba al elime kredi kartı ver' o zaman böyle düşünebilirsiniz
Kadının maddiyatını kriter yapmadan evlenen erkekler k*eriz mi oluyor bu durumda?
Belki doğrudan mal istemiyorsun ama dolaylı şekilde madden rahat bir hayat hedefliyorsun. Aynı şey sonuçta.
Ha dersin ki tembel, sorumsuz olmasın ona tamam derim.
Erkekler de güzel istemedim o zaman desin ki , ahlaklı düzgün karakterli olsun ,
Onlar isteyince oluyor biz isteyince neden, tü kaka oluyoruz
Güzellik beklentisi karşılıklı çekimi sağlayan ilişki için doğal bir durumdur. Maddiyat beklentisiyle karşılaştırmak hiç uygun düşmez. Ayrıca kadınlar da bakıyor erkeğin fiziğine.
Belki 20 li yaşlarda ki kişinin maddiyatina bakmak normal değil evet ama 40-50 yaşındaki adamın tabiki durumu önemli. Bu ikisi aynı şey değil
Farkı ne
45 yaşında hâlâ anlayamadıysanız bu saatten sonra da anlamayın boşverin gitsin.
45 değilim ki ben ama 😉
Bu saate bulduğunu al derim kör topal ne bulursan zaten evde kalmissin yasin 45 işin bitmis
Sınırdayım farkındayım.
Zamanında az degilmissin sen
Kolay beğenmiyorum. Beğendiklerimde ciddi düşünmüyor. Sıkıntı bu sadece
Himm yas geçince oyle bende bekarim ben hiç begeniyorum
Ben hep böyleyim. Doğru insan diye diye 45 devirdim
Yani halen bakiresin
Bizim toplum neden illa evlilik?
Tek başına hiçbir şeyin tadı yok, ne tatilin ne herhangi bir etkinliğin , kız arkadaşlarımin hepsi evli.
Haklisin, ben evlilik yerine sevgi odakli kaliteli bir ilişkiden yanayım
Hatun konuşmaya bile karışıyor valla :))
Konuşmak anlaşmak için gerekli
İnsanların ne konuşarak anlasacagina senmi karar veriyorsun Yani:)
Bu daha iddaali
Düzgün birini istiyorum bende düzgün biriyim. İyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler iyi kadınlara layıktır ' Kur'an da geçiyor.
:)))) eee olmamış bak
Kimse olmadığına göre benimi beklemede
Neyse bol sans
Çok yanlış yerde arıyorsun ama
Fikir soruyorum sadece
Kendini nasıl tarif edersin?
Zor biriyim, mesafeli. Biraz inatçı. Çocukları severim. Yemek yapmayı seviyorum ama temizlik ütü yapmayı sevmiyorum
Evlilik oldu mu?
Fiziksel görüntünüz nasıl mesela?
Yorumlara bakıyorum , sizi burada incitirler , gayet düşünceli bir insansınız belliki
Uygun olup olmama ayrı bir konu , ama insanlar artık duyarlı değiller , karşısındakinin iç dünyasını önemsemiyorlar.
Hanımefendi , şimdi birkaç soru sormak istiyorum ama yanlış anlamazsanız eğer?
Buyrun
Gizli olmasaydın o zaman ya da resim koysaydın ya
Suistimale açık bir konu o yüzden resim koymaya hiç gerek yok, sadece fikir almak için sordum
45 yşında zor ya
Biliyorum
Sana bol şans inşallah bulursun
Teşekkürler
☺️☺️
Foton var mı?
Tanışmak lazım.
Nerede yaşıyorsun?