Sevgilimle güzel bir ilişkimiz var ama kendimi güvenceye almak istiyorum onun doğru kişi olduğunu nasıl anlayabilirim
1 ay
Senden çok daha güzel bir kız ayarla sevgilinle konuştur eğer kıza yürümez ise 1 önde, çevresi hakkında nasıl konuştuğuna bak ve ağzından senin yanında annesinin yanında nekadar küfür çıktığına bak, dini olarak neler yaapiyor ona bak, seninle eşyalarını maddiyatı ne ölçüde paylaşıyor ona bak, senin ailene ne denli saygı duyuyor ona bak (sen ailene kızdan bile o seni sakinleştirip ailenle aranı düzeltmen için çabalamalı da ), yolda yürürken hayvanlara olan tepkisine bak , cinsellik muhabbeti açılırsa seni evlenmeden yatağa atma çabasına girip girmediğine bak, dertlerini nekadar dinlediğine bak, birde senin yanında çocuk ruhlu olup olmadığına bak, insanlara nasıl davrandığına bak. En azından çok daha iyi bir tercih yapmış olursun
Önce kendi beklentilerini ve isteklerini kategorize etmelisin. Sonra karşıdakinin bu istek ve arzularına cevap verme potansiyelini karşılama potansiyelini ölçmelisin. Eğer karşındaki tanıdıklarına ve tanımadıklarına karşı kibarsa, sahiplenen biriyse, sosyoekonomik düzeyi kendisinden altta olan kişilere nazik davranıyorsa, az-çok tamirat tadilat işleri yapıyorsa, ailesine abartılı olmayacak şekilde sevgi ve saygı duyuyorsa, sahip olduklarını harcarken savurgan değilse, haklı sebeplerle ağlayıp gülebiliyorsa, sana gözlerinin içine bakarak konuşuyorsa, bir amacı varsa hayata yönelik bu doğru kişi olma potansiyeli olan bir erkektir.
Bu soruyu soruyorsan ya cinsellikte seni mutlu edemiyor ya da normal yaşamda seni mutlu edemiyor bir sıkıntı barsa tam olarak ifade et git ilişkiyi uzatma ya bitir ya da tamir et şüpheyle yaşama kurtlar vadisindeki kılıç derdi ki
Hatırla limse yükselmez şüpheyle kimse hayatta kalmaz hele ki şüphe çakır hapiste söyledi şüphe bu mapus damında adamı canından eder.
Şüphe yerine göre iyi ve tatlıdır daha da emin olmanı sağlar ama hayatın her anında şüphe ve endişe korku varsa bitir o zaman uzatma.
Aşk konusunda kafa karışıklığı yaşamamız normal tatlım! 🌸 Öncelikle, hislerine güven. İçin rahat mı yanında? Gelecekle ilgili planlar yaparken heyecanlanıyor musun? İlişkinizin temelinde güven, saygı ve sevgi var mı? Bir de birlikteyken kendin olabiliyor musun, yoksa sürekli bir rol mü yapıyorsun? Eğer bu sorulara "evet" diyorsan, doğru yoldasın! İlişkiler emek ister, ama hisler de önemli. ❤️✨
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Bunu anlamanın yolu yoktur. Hiçbir zaman emin olamazsın ki!
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı, oscarlık oyuncu, göründüğü gibi değiller, olduğu gibi görünmüyorlar. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık, köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor...
Emin olmayı kafandan çıkar!
E ayriliyim ben o zaman
Ne alakası var kardeşim, hiç kimse emin olamaz ki
Kendimi güvenceye almak istiyorum
Kendine güvenceye almak istiyorsan eğer ayaklarının üstünde dur sağlam bas mesleğini eline al
Onun doğru bir insan olduğunu ancak zamanla anlayabilirsin. Genel olarak doğru biri olup olmadığı anlamak için insanların yanında sana nasıl davrandığına bakabilirsin, hasta olduğunda ya da hayatın kötü bir dönemine denk geldiğinde Sana nasıl davranacağını test edebilirsin. Ama özellikle ailesinin yanında dikkat et anneci biri olup olmadığına bak. Aranızdaki uyumda çok önemli birlikte çok güzel vakitler geçirebiliyorsanız doğru biridir
Senin için doğru kişi hayatına girince bu soru kafandan çıkıyor 🤷🏻♀️💎
Al önüne bir kalem kağıt bir tarafa eksilerini bir tarafa artılarını yaz finalde bir analiz yapmak daha kolay olacaktır
Sonuç kötü olsa bile nasıl vazgeçeceğim?
Senin doğruların ne yaşamak istediğin hayata uyum sağlar mı ona göre zamanla tanıyıp karar verirsin
Aslında benim hayat amacına göre çok farklı biri yani onun için kendimi değiştirdiğim çok şey oldu onunda benim için değiştirdiği şeyler oldu evet ama
Ben kendimden fazla değer verdiğim şeylere onu sevdiğimden dolayı vazgeçtim biraz kendimden ödün veriyorum sanırım ama ondan vazgeçemiyorum
Aynı zamanda onun hayatıda benim kabul edeceğim tarzda değil, yaşanmışlıklari geçmişi falan ama yinede seviyorum ve devam ettiriyorum
Gözden geçirmeliyim sanırım
Bunu tanıdıkça daha iyi anlayacaksin; hiç kimse bunu tek seferde anlayamaz, bu mümkün değil... Anladigini soyleyen azınlığa da denk gelmistir
Bunu hiç bir zaman anlayamazsın misal ben 7 yıllık sevgilimle evlendim onun için herseyi yaptım ama boşmuş yalandan kendime eziyet etmişim aileme karşı çıktım onun için şimdi ne mi oldu bosaniyorum
Çok üzüldüm senin adına ben 7 yıllık ilişkimi bitirdim evlenemeden ayrıldık biz ama uzak mesafe ilişkisi idi o Endonezyalı idi ve 13 sene konuştuk..
Belki de böylesi daha hayırlıdır bilemezsin bak benim şimdi çocuklarım var onlara yazık değil mi
Çok haklısın benim de annem babam 13 yıllık evliliklerini bitirdiklerinde biz de acı çektik küçük kız kardeşimin annesiyle de boşandı babam
Bak beni anlayabiliyorsun sen en azından bazı erkekler evlenmemeli kimsenin günahına girmemeli hele de hayatimi yaşayamıyorum diyip böyle saçma bir sebepten boşanmak ne bilim ya saçma canım şeyler
Benim ailem de boşanmış kadınla evlenmemi istemiyor işte çok garip ailem var.. Ama annem diyor ki çocuğu yoksa evlenebilirsin ancak dedi çocuğu varsa evlenemezsin dedi ve ben dul sevgilimden ayrılmak zorunda kalmıştım
Kendimi güvenceye almak istiyorum me demek acaba? Adamın neyinden emin olmak istiyorsun?
ona kımse emin değil evlenip hala emin olmayan çok kişi var
Hayatına kattığı şeyleri izle. Çalıp duruyorsa sıkıntı, katıp duruyorsa devam.
Hahah anlayamazsın erkekler biraz komplike varlıklar
Biz mi siz mi gidip en pç olanı buluyorsunuz sonra en masumuna da aynı fatura çyı kesiyorsunuz hepiniz herşeyi yaşıyorsunuz yaşamayana da aynı gözle bakıyorsunuz azrail iş başına kaldır şunu bu dünyadan
Şimdiden kafanda soru varsa büyük bir ihtimalle değildir
Sakın öyle biieyi kabul etme, hayatımın erkeği de ne, senin hayatın senin kararların asla başkasının senin yerine 1 kere bile karar vermesine izin verme, o senin hayatının erkeği değil sen onun hayatının kadınısın kıymet bilsin kendini düşürme
Instagram kullanıyorsa sevgilin eğer 1 arkadaşından fake hesapla onu denemesini söyle eger fake hesapla samimiyet kuruyorsa ayrıl
Benim pragmatik bakış açım kabardı ve bu aşamada başka erkeklere de ilgi duymamı istemiyorsan bir an önce çaba göstermeye başla de. Çakıp geçsin oda.
güvenceden almaktan kastınız nedir
Hiç bir zaman emin olamazsin
emin değilsen ayrılmayı dene.
İnsanlardan hiçbir zaman tam emin olamayız bence doğru dersin Bi anda değişir falan bilemeyiz
Akışına bırak zaman la anlarsın
Benim doğru kişi. Beeen. Bul benii.
Olmayabilir
Yaşayarak zamanla anlicaksin
Anlıyamazsın sevgilik farklı evlilik bambaska
Anlayamassin
Kuşkudaysan sikinti var demektir
Iliskiniz ne kadar suredir devam ediyor?
Akışına bırak zamanla anlarsın zaten
bunu sorduğuna göre çok da sevmiyon