Erkek arkadaşım her şeyi çok fazla planlı ve programlı yaşamak istiyor işe başlar başlamaz nişan yapmak istiyor her gün her ay sen su kadar sen biriktir şu kadar ben biriktireyim sunu yapalim bunu yapalim diye sürekli tepemde ben başlayınca biraz rahat etmek istiyorum bir an önce evlilik için kendimi sıkmak istemiyorum sonuçta zaten sonrasında borç harç giricem yani bi rahat etmek istiyorum. Ben bu kadar seye gelemiyorum yani bi baslayalim onumuzu gorelim önce diyorum sürekli erkek gibisin diyor hevessiz diyor çok yavaşsın sanki yaslisin diyor ben mi öyleyim o mu fazla kiz gibi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Okadar plan yapiyosa sana niye biriktir diyo kendi plan yapiyosa kendisi karsilasin senin paran kenarda kalsin bakalim ozamanda plan yapacakmi
Ben de şu kadar yapayım sen de şu kadar yap beraber yapalim diyor yaşıtiz sonuçta evlilik su bu icin beraber yapmamız gerekiyo
Tamam o kendi planlari icin briktirsin sende kendi planlarin icin briktirsin kendi planlarini senden finansman etmesin evin borclarinida sana yuklemesin ozaman sikinti olmaz cunku planlari zor gerceklesir ve sen kendin istedigin gibi yavas yavas olur hersey
Ya zaten sen şu kadar yap ben bu kadar yapayım yani bunu ev eşyaları için falan harcayalım diyor yani geri kalanini zaten ben kendim harciycam kenara sadece şu kadar koy biriksin su bu yani demek istediğim şey evliliğe nişana falan benden daha fazla plan yapıyor sürekli konuşuyor ben daha erkekmisim yasliymisim hevessizmisim yani tek kiz benim sanki böyle
Tamam ozaman geldigi ayaktan sende hizlandir ekstra ekle biraz absurtte kac fazladegil belki demek istedigini anlar ve yavaslar
Bazıları tez canlı olur. Aslında haklısın kızlar der genelde evlilik bilmem ne falan. O biraz senin yerini almış 😀
Ya evet ben can atmıyorum bilmiyorum seviyorum ama aşık değilim sanırım bu yüzden rahatıma da düşkün biriyim nasilsa zamani gelince bi şekilde olacak şeyler yani şimdiden incik cincik konuşmak bunaltıyor beni sanki böyle olan tek kız benmisim gibi davranıyor yasliymisim
İlişki kaç yıllık. Siz nekadar tanıyorsunuz birbirinizi
3 bitti
Uzunda bir ilişki varmış aslında. Senin evlilik istememe nedenin ne
Çünkü yeni basliycaz daha ve ben daha yeni başlamışken rahat olmak istiyorum biraz gezelim tozalim ne bileyim rahat biriktirelim neden bi yıl kendimizi sıkıp da borç harç yapalım su genç yaşımızda? Hem bu var hem de sanırım uzun zamandır bu durumlardan dolayı bi isteyip bi istemiyorum kafam ckk karışık
Karşılıklı konuşup biraz zamana bırakmakta fayda var o zman. Borç konusunda dediğin doğru ama sana katılıyorum. Biraz kafana göre yaşayıp çok istediğin birseyler varsa onları yaşayıp içinde kalmaması lazım. 😀
İşe başlar başlamaz hemen biriktirmek icin sıkıp sonra da evin içine girince borc harc ödemek istemiyorum yani o da bunu hevessiz anlıyor isteyen insan bi önce evlenelim der diyo o da hakli ay bilmiyorum valla erkrk kafası varmis zaten bende
Yaşla ilgili bir problem var mı yani kaç yaşlarındasiniz
Okurken sıkıldım yeminle , ruhumu daralttı sıkıcı çocuk
Sonunda anlayan biri. Genelde kızlar darlarmış ben darlamiyorum iste ne güzel seneye bile dese okeyim yani ama yok sürekli bi darlama sanki tek ben böyleymisim gibi
Ya senin de tespit ettiğin gibi o çok feminem sende tam bir erkeğin hayal ettiği bayan. Modeli... umarım mutlu olursun bilemedim hanımefendi
Ben rahatım çünkü darlamaya gerek yok yaşıyoruz işte akışta bi zamanda da adım atarız bir şekilde sürecin doğurduğu sonuçlara bakarak ama yok her şey illa konusulup planli şöyle böyle olacak. Bilmiyorum gerçekten artık ben erkek gibi miyim demeye başladım bu algıyı oluşturdu. Teşekkür ediyorum
Plan yapmak mantıklı ama günün sonunda çok sıkıcı bir eylemdir , hayatı spontane yaşamak ise renk katar yaşama , zaten planlar hiçbir zaman tutmaz özellikle günümüzde , yarınımız belli değilken şartlar hergün değişirken ne planı... bırak sevdiğinle her günü ayrı yaşa , o yanında ya plana ne hacet... rica ederim hanımefendi
Tam olarak duygularıma tercüman oldunuz👏 geçen sene yaptığımız hiçbir plan bu yil tutmamışken ben seneye neyin planını kurayım ki? Anlatamıyorum ama belki de yapılarımız çok farklı o balık ben terazi bilemiyorum artık
Ben tutan bir plan görmedim en azından kendi adıma , sizin gibi süreçlerde hiç olmaz zaten , ama en önemlisi çooook sıkıcı be... eğlenceli yaşamak lazım hayatı , sevdiğim olsun da amaaan inceldiği yerden kopsunu benimsese keşke insanlar... balıklar zordur hanımefendi , Allah kolaylık versin
Yorumların hepsini okudum çoğu mantıklı cevaptı ama sadece aklıma tek şey takıldı o böyle şeyler yapıyor sen ne hissediyorsun mesala amaaan olur der gibimi yoksa 🥰olur der gibimi
Arkadaşın pek heycanli anlaşılan
Hevesli evet ve her şeyi fazla planli yapmak istiyor yani nerden baksan 1 yildan fazla olan seylerin planini şimdiden yapmak istiyor planli programlı ben de erkek gibiymisim iste2
Plan program iyidir ama seni sıkmasın anlamı yok ayrıca 1 seneye kim öyle kim kala belki de birlikte olmicaksiniz yani bu kadar zorlamaya gerek yok
İki güne bir bir şekilde ileriye dönük bir konu açılıyor ve geriliyorum. Su kadar sen biriktir su kadar ben falan yani bi başla işte gez toz ye iç ne bileyim yani ama yok bilmiyorum napicam
Para konusu saçma ve büyük terbiyesizlik bana sorarsan ne demek şu kadar sen biriktir eee biriktirmezsen ne olacakmış hayırdır seninle para için mi evleniyor büyük saçma düğün zamanı kim elinde ne varsa harcar yapar yani nedir bu ya
İşte o da plana dahil. En başından düzenli olarak kenara koyalım rahat şekilde evimizi arabamizi ayarlayalim istiyor. Ben de daha başlamadık şimdiden net bi sey diyemeyiz diyorum bu şekilde gerçekçi konusunda erkek gibi yaşlı gibi oluyorum ben. Yani böyle istekli falan konuşmuyormusum istesem evlilik hemen olsun istermisim
Birikmezse bir sey olmayacak zaten yani evlilik için o biriktirmeye başladı zaten sen de biraz biriktir rahat şekilde yapalım düğünü evi diyor
Eğer senin için sorun olmazsa profilim açık ordan yazabilirsin sohbet edebiliriz biraz
Mesaj atamıyorum:(
Tamam ben atıyorum
O iliski yurumez yurutmede
Orta yol iyidir
Yakında ayrılırsın