Merhaba iyi geceler bakar mısınız?

Biz eşimle çok ağır kavgalar ve sorunlar yaşıyoruz 3 gün mutlu 10 gün kavgaliyiz ben artık içime atip anksiyete krizi geçirip kusmaktan bıktım ne içkisi biter ne tembelliği biter ne iftiraları biter ne nankorlugu biter ben ona yaptigim iyilikleri fedakarlıklari devlet ona yapmazdi o derece iyiydim çalışıp çalışıp ben ona yedirdim zaten bı boka faydasida yok üç beş ay çalışıp işlerden çıkıyor hep üstüne üstlük ben birde es c@rtluk yapıyorum kendi rizamla kurallar koyup herseyime karisiyor inadini saymıyorum zaten müşteriye parayı geri verdim sorun cikmasin diye kıskançlığa girmiş güya atıyor tutuyor işte yok aricam numarayı ver aricam ver ver ver ver tehtitler ediyo senle yatmam bosanirim öyle yaparım böyle yaparım al bı tarafina sok dedim verdim hesap sorup benle onun yaptıklarını sorcagina parayı ibana attırdı zorla adamı tehtit edip başkada bişi konuşmadı para derdine düşmüş pislik her yaptığım işe karisiyo vuruyor etrafa kırıyor bide bana hakaret ediyor yok hiç bı bok bilmion ispatlamiyon inandirmiyon yüzüne vurdum sen sırtımdan gecinmeye gelmiş asalagin tekisin başka bı ise yaramion dedim üstüne üstlük dengemi alt üst edion dedm sokakta olmayan şeyleri görüp kiskancliga girip insanlara catiyon psikolojik baskı yapiyon cahil cahil davraniyon bana bakmayan insanlara baktı diye catip saldirion dedim ruh hastasisin sen dedim herşeyi yüzüne vurdum o değil arkadaşlar yalanları bile cabasi bıktım ben gerçekten bıktım tamam benim yaptığım iş normal olmayabilir ama bu kadarda hakaret şiddet eziyet rezillik cingenlik çekmek yuregimi yordu evdeki eşyaları zamanında annesi miras vardı onu sattı bunlara bolusturdu o parayla aldık evde çok güzel dublex rahat benmi evden gitmem doğru olur onunu kovalayim bosanmiyorda pislik nasıl kurtulabilirim ben bundan sagligim için... akıl verin lütfen yoruldum

Merhaba iyi geceler bakar mısınız?