AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
şarkı dinliyorum genelde
Ne tarz
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
Traş olup, banyo yapıp, yatıp sabah işe gitmem lazım. Ama burada oturmuş soru yanıtlıyor, yorum yapıyorum. Yok be, benden adam olmaz! :)
mastürbasyon yapip uyurum napim sitres boyle atiyorum
Yani.. Sanal sks bildiğin. Süper Bi hatun denk geldi.
hic sadce bakiyorum merak ettiklerimi sorcak bir kiz arkdas
Ne yapayım izinliyim yarın takılıyorum boş boş sen?
birazdan siteye girecem ve 69483929 video izleyecem (günlük rutin)
Kaderin cilvesi yer bitirir beni Leyla Mecnunu dize getirir haheylooooo şarkı, sen?
Ay çok iyi aaixnsjdwjd
Birlikte dinleyebiliriz
Ne dinleyelim
Şarkıyı ya 😀😀
Başka dinliyorsundur şu an diye dedima dhsndnsn
Hayalet sevgilm
Tarzın böyle midir
Her tel var ben genelde seksendört, ayna gibi grupları dinlerim Kıraç severim Murat Göğebakan, Nurettin Rençber, Onur Akın... gider böyle ya
Türkçeymiş genelin anladım
Yabancı dinlediğim iki kişi var onları da sır gibi saklarım
Baş harf ver benim de var aynı sır aoxnwjdnem
T... M... Bu kadın
M... M... Bu erkek
Ben gruptur sandım insanmış. Pop mu slow gibi mi
Gangster bunlar ya Rock 😀😀
Neyse güzelim valla bu kadar yorumlaşmak yeter sevgilim varken ona bu kadar yazmıyordum, çüüüüüz 😘
Benimkiler de rock bilemedik. Muhabbet ediyoduk sdn bilirsiin
Soruyu beğeniyorum yaz bana A ile başlıyor
Belli ki geleceğin vazgeçtim beğeniden hadi eyvallah
Bulamadım niye triplsin ki arıyorum yazdığından beri bekleseydin
Sorunun olduğu bölümde beğenenler var zaten bildirim olarak da gelir beğeniyorum tekrar
Bulamadın mı
Yavrum daha yapacak bir şey yok çıktım beğeniden
İkna etmeye çalışıyorum
Sevgilini?
Evet ama olmuyor 😊
Neye ikna etmek istedin
Onu burada anlatmam doğru olmaz
İnsanlar neler diyor burada. Laflarız nolcak
Ben sevmiyorum
İyi geceler sıkılıyoruz sen😀
Buruğum ama bunu yok ederek yaşamı aktifleştirme çabasındayım
Kim burktu🙄
Hayatımın en güzel aşkı en güzel insanı, canım yanıyor geçse bile her gün bir yerlerde var korkutuyor beni
Ayrıldınız yani.
Evet ama sorsan bağımızı koparamıyoruz
O nasıl oluyor?
Dedim ya en güzel şeyden bahsediyoruz, hala güzel kaliteli bir bağ ama aşk yok diye dönemsel hayat sorunlarından biz yıprandım diye kafamda bir başkasıyla olursa diye kahrolabiliyorum. Kendime ediyorum ama hayat boyu istedğim yegane insanlardan biri. Kıymeti her şekilde var. Sadece kendimizi iyi hissedebilmeliydik boğulduk
Yani bu kadar rahatsız ediyorsa bağını kopar bence.
Etmiyor hayatımda istiyorum onu. Çok kıymetli. Ayrılsak da koparsa hakaret küfür gibi hissetirir bu. Çok kolay bi durum değil derin bir bağ. Asla harcamıyoruz birbirimizi şu an bile, en kötü anda yanda olabilecek cinsten
Sen daha iyi bilirsin ama ömrünü yer.
Benim hayatım öyle tepetaklak gitti ki kadın mutluluğum söndü. Tuhaf bi şey oldum. Erkek sadece aşk gibi hissediyor boğuldu çok boğulduk. Nefes almamız gerekiyordu evet ama korkuyorum sürekli gözlerim dolu dolu. Özlüyorum. Kendimiz olmayınistiyorum. Birbirimize yetebilmey8
Tam olarak anlatabilir misin baştan.
Aşık oldu bana. Baya kaliteli aşk. Aylarca sakladı, çok yakınız ruhen o esnada bile her gece telefonla beraber uyumalar. Zor açıldı 1 yıla yakın sonra açıldı. Sonra 3 yıldır sevgili. Korona dönemi tamamen hayatımı tepetaklak etti. Hep yanımda oldu. Ama bir noktada ben neşemi kaybettim başka şeyler oldu hep yanımdaydı ama şu an hayatı zindan eder gibi davrandım o üzgünlükten kurtulamadıkça ilişkiye yansıdı. Hayatım akftif olsaydı belki ama böyle ilişkimiz boğuldu. Çok ağlıyorum. 7 aydır hele en başlarda her ağlayışımda aradım yanımda oldu ama aşık gibi değil bağıyla. Ama o aşkı hissetmek istiyor. Haklı sebeple. Ben de istiyorum fakat kurtulamadım bi bataklıktan hayatım uzunca süre akmadıkça sardım bir şeylere kendim olamadım. Dönemsel hayat sancısından çıkamadım. Şimdi ondnançıktım ilişkime ağlıyorum
Korona döneminde tam olarak ne oldu?
Ölümler hadi o koymadı, kendi evimde ölüm olmak üzereydi. 6 ay kadar kendi evimde annemi ölümden kurtarmak ve sonrasında tüm evin işini devralmak. Ama o esnada zaten hayat durmuş ekstra olarak çok önemli sene sonunda gireceğim sınava çalışmam gerekse de çalışamadım. Son ay yardırdım. Bunlar olsa da bunlar hep gözükmeyen olarak kadınlığımı neşemi her anlamda fos etti. Hala evet kıpır o kızım ama yok yani. Mesela herkese güven problemi yaşar oldum zihnimde kendim edip kendim bulduğum oldu. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Bunlar hep ilişkime yansıdı ve Allah kahretsin diyorum ama kendime kızmıyorum ders alıp ileri yöndliğim ama çok üzgünüm bunu kimse anlayamaz. Birine internette bile dert yazsan herkesin derdi var kimse kimseyi çekmiyor. İçimde dertlerin bu kadar büyümesi hata sadece. İlişkim bile bu sebeple zehroldu. Kestirip atabilmeliydim. Ağırdı her şey çok ağır
Bak şimdi anladım seni. Peki psikolojik destek almayı düşündün?
Marttan hazirana kadar aldım faydası oldu ama olaylar hala ağır gelmeye devam ediyor. Bunlar bitince hayatım iyileşince ben kdndimi kaybetmişim. Etkisi sonradan görüldü. İlişkim bitti diye üstüne oldu yani bunların hepsi. En koyanı bu oldu. Aslında daha iyiyim sahiden ama arsda gelir ya periler. O mahvediyor. Tekrar eğlenen bizi istiyorum. Bu demdkle olmuyor benim mutlu olman geeek ama başkası falan olur diye düşününce kafayı yiyiyorum. Gerek yok düşünmeye. Kendime hep şey diyeniliyoruk artık. İlişkide de böyle gereksiz aptal düşündün dd ondan oldu diyip susabiliyorum da üzgünlük ayrı duruyor
Yanlış yoldasın destek almaya devam et. Güzel günler yakındır emin ol.
Nasıl yanlış? Şehir değiştirdim şu an o yüzden kesildi. Psikolog ile yeterince konuştuk. O konuştuğumuz şeyleri hayatına sen uyarlayacaksın her başına geldiğinde dedi ki haklı da. İhtiyacım olanı biliyorum sohbet muhabbet cidden takılmak. Sevgiliye bağımlı olmadan takılmak, ilişkidd bile. Kendimi yaşamak. Bunun eksikliğinden saçmalıklar oldu. O yüzden sağ ol dinledin baya cidden muhabbet edsbiliriz
Rica ederim ne demek. Yalnız anladığım kadarıyla sadece psikolog çare değil. Psikiyatra da görünmek iyi olacaktır.
İyi gömdün ama he aoxnajdnsn
Yok be ne gömmesi🤣 Ben de aldım ayıp mı yani?
Asla, ben şakasındayım. Genelde hapsız şeyler tercih ediyorum hayatımda, yaşama katılmak en güzel terapi olacak farkındayım
O zaman vur dibine dibi dibine😀 kendini üzmekle bir yere varamazsın. Eğlen boş düşünceleri at rahatla.
Eğlenmeliyim evet yaptım ama süreklilik lazım gibi bana yoksa kısa vadede yine boş anda kafayı yememin ortaya çıkacağını hissediyorum. Hayatımın en berbat öğrenmesi bu. Asla zihinde üretmeyeceksin. Hayatta üretmeliyiz bu hem hoşuma gidiyor
Aynen hayat kısa çünkü onu da acılarla tüketme🙂
Yees zaten neşeli biriyimdir. Burukluk da vardır ama oran olarak atıcaz üzüntüyü. Ne yapıyorsun şu an
Neşe iyidir uzanıyorum biraz olsun rahatlamış olduğunu hissetmek tebessüm ettirdi😀
Ay tşdekkür ederim. Zaten iyiyim ama diyorum ya anlık mahvoluyorum. Sadece mahvolunca süreyi kısaltabilmeyi öğrendim 7 ayda. Ama gelebiliyor olacaktır o kadar dünyamı sığdırmıştım. Ben kendime ulaşayım gerisine amin
Anlık olayını da atlatacaksın. Kendine güven ve ben neşeliyim buyum de. Ayrıca hayat kısa değmez bir kıza da diyebilirsin🤣
Ben kızım ama
Espri yapmıştım😑
Değmez bi erkeğe de sen de! 😀
Tamaaam aldanndnwnd
😂😂
Uyku gelince telefon zorluyor bazen yahu
😀uyu uyu dinlenmen lazım mümkün olduğunca geç uyuma.
Sen de uyu bari çok sağ ol bu arada yeniden
Rica ederim ne demek. İyi geceler 😊
İyi geceler dileriim
Teşekkürler İyi geceler şu anda Nescafe içiyorum
Filtreciyimm
Vallahi Ben iş yerindeyim İş yerinde olmasaydım Nescafe ayakta içmem abi yine çay içelim
İşler güçler sen ne yaptın müdür 😅😅😅
İyi dedin müdür ben biraz üzgün de birileri çıkar dedim
Hayırdır inşallah anlat bakalım müdür elimizden gelirse yardımcı olalım
Sevginin aşkın en güzelini yaşadım şu an canım yanıyor
Valla anlatırdık içini dökerdin emme mesai bitti ben kaçar müdür😎 dikkat et kendine
iyi geceler yazıyorum sana
Anlaşırız
bilemedim
Bilemedik
Müzik dinliyorum ama yaticam
Ne dinliyorsunuz
Ece mumay galaksi 😅
Hiç duymamıştımm
Dinle
Sever misin galaksi arası yolculuğu
@Chad_ sen kimsin ya heryerden sen cikiyon?
@Chad_ hesabini kapatsinlar derhal yeter her soruda senin sacma sapan yorumlarin var
İşteyim. Yalnızlığın acısını çekiyorum
Yarın iş var, yatacağım
Dinlenme falan
işteyim oturuyorum gece 11 kdr devamke
İyi geceler uyuyorum efendim
Uyanmış bulunmaktayız
Uzaniyorum müzik falan
iyi geceler yatak keyfi
Yatakta klimabkarsinda yatiyorum
Voleybol maçı izliyorum
Henüz bir şey yapmadım uslu duruyorum 😉
Bir kadın olsa yanımda diye düşünüyorum
Ben de sevgilimi
Ayrıldığım, canım yanıyor
Sevgilim olması şart değil benim için :)
Gel sohbet edelim o zaman. Balkondayım. Bir de kahve al yanına
Benim canım yanıyor şu an, acı çekerek tekrar olamayacağımızın farkındayım. Öyle mutlu olayım ki mutlu olabilelim istiyorum canım acıyor
İlk değilse alışık olman lazım. İlkse alış daha çok yaşayacaksın
Hadi edelim cidden iyi gelecek
E gel :)
Nerdesin hani?
Sorma Sorma pişman olursun :D
Olmam söyle hadi
sert kılıcı bileyliyorum :)
Nöbetteyim. İyi geceler 💐
İyi nöbetler dilerim
Rica ederim 💫💐
Gecenin huzurunu yaşıyorum
Elime aldım oynuyorum