Artık iyi değilim psikolojik açıdan Sinavda olduğumu düşünüyorum yalnız değilim değil mi?

Bazı insanların eşleri sınav sebebi oluyormuş üzülüyorum cubku tum hayatımı etkiledi. Sinirlerim çok yıprandı eşim esimdi. severek sırtımı yasladigim fakat kalleş mis. Bıçagi ilk o sapladı bana. İhanetle. Ekonomik özgurlugum var tekmeyi basmayı hazırlanıyorum Çünki ben bu evliliği kurtaramiyorim. Kalbim kadınlık onurum kaldırmadı. Sinirlerim çok kotu her ay iki senedir muhakkak sinir harbi yaşıyorum. bunların birinde katil olucaktim. ama sınav diyorum. İhanet kalplere ağırmis. Ben kimseye bu davranışı layık görmüyorum bana bunu yapana bile. Bana bir gün eşim beni aldatacakmisin diye sorunca hemen Anneme onun yanında telefon actim ve Anneciğim sana çok teşekkür ediyorum bana namussuzluk karşında namuslu kalmayı karakterime işledigin için dedim ve kapattım. . ben bu Adama kiyamazdim ama o bana defalarca kiymiş. Sonradan kalp gözüm acilinca anladım. Şimdi gitcegimi çok iyi biliyor ve hergun mutsuz. Degdimi 21 yıllık evlilik.

Artık iyi değilim psikolojik açıdan Sinavda olduğumu düşünüyorum yalnız değilim değil mi?