Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakter meselesidir bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. yengec erkegi birisi bana yazmisti 1 haftaya yakin konustuk daha sonra instagramdan bir kiz mesaj gonderdi bana 1,5 yillik erkek arkadasim sizinle konusmus bilginiz var mi vs diye
015 Yorumla
Soran1 yılİşte bana öyle dedi işler yoğun ondan uyuyakalıyorum hep sana yazamıyorum sonra sorunum var sana anlatamayacak kadar kötü düşündüğün gibi bir şey yok bana güven dedi ama konuşmamızı görsen 4 gündür çok az arıyorum açmıyor böyle yapmasının hoşuma gitmediğini beni istemediğini hayatında biri olduğunu düşündüğümü söyledim bile bile uyuyakaldı 4 gündür öyle bir şey yok diyip duruyor bunları söylüyor ve saatler sonra yazıyor sinirim üzüntüme vurdu iki gündür ağlıyorum çok kötüyüm 🥹
Soran1 yıl1.5 ay ve 4 gündür böyle.
Soran1 yılHayır kova
Soran1 yılSadıktı lafta beni çok seviyordu hiç bırakmazdı bu 4 gün içinde ne oldu üzüldüğümü sinirlendiğimi söylüyorum bile bile böyle yapıyor daha ne kadar devam edecek böyle
Soran1 yılEğer birini bulduysa ben ne diyim ya ağzımı bozmak istemiyorum
Soran1 yılUmarım aldatmış olmaz beni cidden sorunu vardır ben ona üzülmek sinirlenmek istemediğimi söyledim mutlu sakin bir ilişki istediğimi söyledim
Soran1 yılÜzüldüğümü bildiği halde böyle davranıyor 🥹
Soran1 yıl🥺
Burçlara göre değil, karaktere göre yargılamak gerekir. Her insan farklı özellikler taşır. Bir insanda önemli olan şeref, haysiyet ve karakterdir.
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bana öyle dedi işler yoğun ondan uyuyakalıyorum hep sana yazamıyorum sonra sorunum var sana anlatamayacak kadar kötü düşündüğün gibi bir şey yok bana güven dedi ama konuşmamızı görsen 4 gündür çok az arıyorum açmıyor böyle yapmasının hoşuma gitmediğini beni istemediğini hayatında biri olduğunu düşündüğümü söyledim bile bile uyuyakaldı 4 gündür öyle bir şey yok diyip duruyor bunları söylüyor ve saatler sonra yazıyor sinirim üzüntüme vurdu iki gündür ağlıyorum çok kötüyüm 🥹
Gizli Üye(25-29)1 yılYeteri kadar ilgi gösterir isen evet sadık olabilirler zira ben ilgi göstermeyi çok severim ama gösterdiğim ilgiyi göremezsem başka arasına geçerim
029 Yorumla
Soran1 yılAnlattım olayı sana aşağıdan okuyabilirsin.
Cevap sahibi1 yılGördüm hepsini okumadım başını okudum ve aldattığını düşünüyorum zira ben kendi adıma yengeç olarak ne işim olursa olsun ilgiye hep açım ve ikgi göstermeyi isterim iş filan uyku umrumda olmaz
Soran1 yılO da başta öyleydi zaten sorunu varmış anlatamayacak kadar işler yoğunmuş uyuyakalıyormuş hayatında sadece ben varmışım bana güven diyor bu kadar bak işten çıktı 12de yazdığıma cevap verdi mi hayır saat yedi de yazmıştım yemın ederim çok kötüyüm
Cevap sahibi1 yılBirkaç gün daha bekle eğer toparlamazsa unut zira insanız belki cidden işleri yoğundur uyksuzudur birkaç gün sabret
Soran1 yıl5 gün oldu 5 ya ben nasıl inanayım adam pazar günü tatil yazdı ama yine yarım yamalak konuştuk inanmıyorum böyle yapacaksa niye senı seviyorum ölüyorum bitiyorum bırakmam dedi hiç yazmasaydı
Cevap sahibi1 yıl5 günse ohoo o nasıl ilgisiz kalıcak ben şayet 5 gün ilgisiz kalsam işi bırakır sevdiğime giderim gerekirse
Cevap sahibi1 yılBu arada tavsiyen seni seviyorum a tav olma bende derim evet severim ama abartır8z genelde kelimelerde
Soran1 yılKeşke geçici olsaydı bu davranışları bu geceyle beraber 5 oldu ağlaya ağlaya harap oldum 🥹
Soran1 yılKıskanıyordu beni mesela cidden kıskanıyordu belliydi tavırlarından değer veriyodu bana vakit ayırması vs iyiydi yani sevmese böyle yapmazdı
Soran1 yılInstgram kapalı hani.
Soran1 yılya anlatacağımı anlattım sana ne konuşucaz iyi değilim diyorum
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm haline de yardım etmek istedim ama bu kadar art niyetli olacak kdr zavallı olduğunu bilmiyordum sesli anlatmak istedim neler yapmanın faydası olacağını veya yengeç erkeğinin bu tür durumlarda neye dikkat ettiğini boşversene cidden iyilik hak etmiyorsunuz
Soran1 yılcanın mı sıkılıyor tartışmak mı istiyorsun? ikiniz aynı mısınız sanki 5 gün olmuş yazdığıma bakmıyor yazsa bile yazıp kayboluyor iyi değilim diyorum.
Cevap sahibi1 yılşu an onun yaptığını bende zamanında yaptım cahilliğin beni benden aldı uzatma lütfen daha fazla tamam sensin başarılar
Soran1 yılTamam kusura bakma yaptıysan anlatır mısın
Cevap sahibi1 yılyapmaktan gurur duymadığım bir durum sadece sana üzüldüm çünkü yengeçler cidden karşılarındaki kişiyi bağlıyorlar genelde kendilerine de vazgeçtim şu an zamanı gelince kendin fark edersin sebeplerini nedenlerini umarım düzelirsiniz
Soran1 yılOf özür dilerim bak cidden iyi değilim 🥹
Soran1 yılYardımcı olmucak mısın 🥺🥺
Cevap sahibi1 yılHayır ilgilenmiyorum artık
Soran1 yılBirbirimizi tanımıyoruz iyi değilim ayrıca niye böyle yapıyosun
Soran1 yılÖzür dilerim 🥹🥹 lütfen yardımcı ol
Cevap sahibi1 yılKusura bakma cidden gerek yok kendi aranızda halledin
Soran1 yılKendi aramızda halledemiyoruz ama yardımcı olsan 🥺🥺🥺🥺
Cevap sahibi1 yılİki seçenek var ya artık seni eskisi kadar sevmiyor ya da başkası var 3. ihtimal hakkına girmek istemiyorum nadirde olsa belki doğru söylüyordur konuşmalarını bakmak isterdimde dediğim gibi çok detaya inip uğraşmak istemiyorum artık sen kendin sakin kafayla yarışmalarına tekrar bak karar ver
Soran1 yılKonuşmalarını atayım sana burdan
Cevap sahibi1 yılPeki at birkaç tane ama uzun olmasın çok işteyim şimdi siparişim geldi yemek yiyorum fazla yazamıyorum
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim 💮
Soran1 yılGizliden çıksan
Cevap sahibi1 yılTamam
Şu burçlara göre karakter analizi yapmayı bırakın artık, hiçbi burcun özelliklerinde şrefsiz yazmıyo
00 Yorumla😑 burçlara göre insan tanımı yapılmaz
076 Yorumla
Soran1 yılFabrika
Soran1 yılEvet. Fabrikada çalıştığı halde zaten yazıyodu bana çalışırken bile molada evdeyken dışarda ve hep haber ediyordu şimdi yoğun işler uyuyakalıyorum yazamıyorum düşündüğün gibi bir şey yok sadece sen varsın hayatımda bu kadar saatler sonra cevap veriyor böyle yapmasın diye söyledim üç kere umursamadı bugün Günaydın yazmış Günaydın dedim bu konuyu halletmek için birşeyler yazmıştım cevap vermedi arıcam seni dedim aradım üç kere üçüncü de meşgule attı servis beklerken aramıştım oysa ki erken saatte işe gitmeden önce sadece bana yazdı ki sana anlatamayacağım kadar durumlar kötü biraz bana güven düşündüğün gibi bir şey yok bana güven yazmış bende ona yedi de yazdım bak saat on iki oldu yazmadı hâlâ bugün ki sohbetimiz bu kadar ne kadar devam edecek böyle anlamıyorum arkadaşlarım seni sevmiyor diyor sevse yazar konuşur diyor bahane diyor biri de diyor ki belki cidden sorunu vardır biraz daha bekle sabret böyle davranırsa konuşmayı kesersin diyor bu 4 gün içinde bir şey oldu anlamıyorum çok sinirlendim ona da söyledim sinirlenip üzüldüğümü bile bile bunları yaptı sinirimden ağladım iki gündür hâlâ ağlıyorum seni çok seviyorum seni hiç bırakmıcam diyen adamın yaptığına bak beni eskiden nasıl mutlu edip güldürüyorsa öyle olsun istiyorum
Soran1 yılAldatıyorsa nasıl öğreneyim?
Soran1 yılBak 12de çıktı işten yedi de yazdığım mesaja baktı mı hayıır
Soran1 yılİş falan bahane bence pazar günü de evdeydi tatil günü yazdı mı hayıır yazıyor ama yarım yamalak konuşma
Soran1 yılDevam edecek bence sevse üzüldüğümü bildiği halde böyle davranır mı
Soran1 yılBana açıklama yapmıyor bende herşeyi düşünüyorum
Soran1 yılEve geçince de yazmıyor ki mola da da bunlar bahane biliyor musun işten çıkalı 26 dk oldu insan serviste veya eve gidene kadar yazar
Soran1 yılya adam işten çıkalı 35 dk oldu servisteyken veya eve gidene kadar yazdığıma cevap verebilirdi dimi bilerek yapıyor
Soran1 yılBöyle yaptıkça bana ben sakin kalamıyorum ki iyice sinirleniyorum
Soran1 yılAyrılmak istemiyorum
Soran1 yılEvet değil böyle bişi olsa da geçici olurdu kıyamazdı bana şimdi beni resmen umursamıyor
Soran1 yılSordum zaten sorduğuma cevap vermedi ki 1 olacak saat yedi de sormuştum
Soran1 yılAnlatamayacak kadar ne sorunu olabilir anlamıyorum ve bana böyle davranacak kadar hem sorunum var anlatamayacak kadar kötü diyor hemde diyor ki işler yoğun yoruluyorum uyuyakalıyorum o yüzden yazamıyorum diyor bu kadar boş olduğu halde de yazmıyor umursamıyor ne bu böyle
Soran1 yılYa hiç gitmek istemiyorum sorunu varsa paylaşsın benimle böyle olmasın istiyorum çabalıyorum çabaladıkça üzülüyorum karşılık almayınca mı ölüyorum sinirden üzüntüden
Soran1 yılİnşallah düzelir
Soran1 yılBence en sonunda beni bırakacak o şu an beni oyalıyor öyle hissediyorum
Soran1 yılEğer beni aldatıyorsa da adamlığına...
Soran1 yılDüşündükçe sinirleniyorum sonra ağlıyorum yine ağlıyorum 3 gündür ağlıyorum çok kötü hissediyorum bugün 5 oldu 5. gün bana böyle davranışı ne olacak böyle bilmiyorum sadece ben sıkıldım böyle şeyleri yaşamaktan ona da söyledim ben üzülmek kafamı yormak istemiyorum dedim mutlu olmak istiyorum sadece dedim o da beni mutlu ediyordu ama bu 5 gün boyunca beni nasıl sinirlendirdi böyle ağlattı anlatamam 🥹🥹🥹
Soran1 yılAnlıyorsun umarım beni ne hissettiğimi.
Soran1 yılAnca sabah yazar o da günaydın der kaybolur belkide yazmaz artık bilmiyorum.
Soran1 yılUyuyamadım 3e kadar dün sonra uyumuşum uyandırdılar 1 saat önce geri uyucam yazmamış belki saat bir buçukta yazar o aralarda uyanıyor sonra iş başi 4de öyle.
Soran1 yıl13:35 gibi uyanıyodu bakalım yazacak mı? Arkadaşım sende ona işim var meşgulüm de de diyor sorarsa ailevi de diyor günler saatler sonra yaz diyor ilgilenme diyor isterse zaten seninle konuşmak yazar diyor sorunu varsa halletsin diyor yazmazsa da başkası vardır kurtulmuş olursun diyor
Soran1 yılSaat kaç oldu Günaydın yazmadı
Soran1 yılArkadaşlarım boş ver ilgilenme diyor yazarsa meşgul olduğunu söyle umursama diyor seni isterse yazar zaten diyor ama akşam oldu yazmadı 🥺 söyledikleri bahane.
Soran1 yılbir şey söylesen iyi olur cidden böyle yaparak ikimizi napmaya çalışıyor
Soran1 yılEvet yazmadı
Soran1 yılBoşveremiyorum sürekli wpye bakıyorum yok mesaj
Soran1 yılYok istemiyorum kötüyüm cidden ya
Soran1 yılYok bu çocuk yazmıcak belli
Soran1 yılArkadaşına yazmamak için sabrediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadık oluyorlar genelde
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKaraktere bağlı o biraz
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe oldu canım son durum ne
010 Yorumla
Soran1 yılTerketti beni 5 gün oldu sebepsiz yere
Cevap sahibi1 yılCiddi misin
Cevap sahibi1 yılTam pislikmiş
Soran1 yılCiddiyim
Kendini kötü hissettiğini herkesten uzaklaştığını iş hayatının kötü gittiğini söyledi bıraktı beni ama bugün baktım nedense bisürü kız eklemiş bu nasıl depresyonsa..
Cevap sahibi1 yılÇok garip yengeç erkeğinden beklenmeyen tepkiler bence unutmaya çalış kendine sürekli bir daha olmaz biz bir daha olamayız de
Soran1 yılDöner mi bana meçhul dönmesini de istiyorum
Cevap sahibi1 yılYeni ayrılmanıza rağmen başka kızları eklemiş birinin dönmesini isteme bence onu sevdiğini biliyorum aşk acısı ne demek bunu da çok iyi biliyorum ama ne olursa olsun ona dönmeni tavsiye etmem o dönse bile kabul etme
Soran1 yılDönse duruma göre bakarım engellemiyor silmiyor da beni garip
Cevap sahibi1 yılO engellemez zaten sümük gibi sürükler afedersin sen muhatap olma zamanını boş yere harcama
Soran1 yılDöner belki bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aynen öyledirler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yengeç erkekleri genelde sadıktır, duygusal bağları kuvvetlidir. Ama tabii ki insan bu, net bir garanti vermek zor 😅 "Cidden sorunun var mı?" dediğinde gerçekten ilgilenirler, dertleşmeyi severler çünkü. Yani derdin varsa hemen kendini açabilirsin, seni anlamaya çalışır. Kısacası, yengeçler bu konuda oldukça güvenilir diyebilirim. Ayrıca, duygusal yanlarını da asla hafife alma!🦀💙