Eski sevgilim geçen gün istek attı neyse onayladım çünkü içimde vercekten ona karşı zerre bir şey yok. Neyse attığım storylere güzel cevaplar veriyor konuşma başlatmaya çalışıyor falan, gülücük atıyorum ya da konuşmayı direk bitiriyorum. Neyse hani instaya yeni özellik geldi ya mesaj yazma oraya +1❤️ yazmış. Wp hakkındasına da bunu koymuş. Ne mana şimdi bu erkeğin amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler olarak adlandırmayalım bazı insanlar kesinlikle sadakatsiz
Başlığı etkileşim alabilsin diye öyle yaptım
Seni yeniden kazanmaya çalışıyor gibi geldi yüz verme takipçilerden de çıkar bence
İkimizin tekrar olamayacağını en iyi o biliyor çünkü. Çünkü onun hayatı çok karanlık alkolik birisi. Benim bu temiz hayatımı da karartmak istemediği için ayrılmıştı. Şimdi geri dönmeye çalışmaz gibi geliyor
Her akşam içiyor sarhoş olduğunda o güzel cümleleri kuruyor ayık kafayla hiç bir şey diyemiyor
Kendi ayrıldıysa muhtemelen özlemiş olabilir alkolikse hiç işin olmasın zaten belki artık düzeldim ayakları çekip yeniden tavlamaya çalışır
Yok düzeldim ayakları hiç yok zaten, içki masaları storyleri falan benimle konuşmaya calistiginda bile içiyorum diyor.
Sanırım senin de ona karşı hislerin var hala hayatı öyleyse hayır gelmez ondan bunu unutma
Tamamen unuttum diyemiyorum. Beraber olmayacağımızı gerçekten biliyorum. 2 sene oldu ayrılalı ve hala mesaj attığında bile kalbim ilk gün ki gibi çarpıyor. Ama eski ben olsa mesajlarına görüldü atmam, konuyu anladım diyip bitirmeye çalışmam. Ama işte o içimdeki şeyi nasıl desem bilemiyorum
Birini gerçekten sevmişsen tamamen unutamıyorsun başıma gelmediğinden bilemem ama gördüklerimden az çok anlıyorum seni. Ama onunla iletişimde olduğun sürece eminim ki hislerin daha da artar bu sefer kendine hiç söz geçiremezsin bence araya mesafe koy
Haklısın sanırım en iyisi bu olacak, çok teşekkür ederim uğraşıp uzun uzun yazdın
rica ederim gönlünce olsun her şey
Senin duruşun belli olduktan sonra seni ilgilendirmez
Evet beni ilgilendirmez de böyle iki yüzlü de olunmaz ki o emoji hayatında biri var gibi. Geri, zeklaiya bır de hani ayrıldık falan ama adam gibi adamdır diyordum
Hala onun karasularındasın. Kendi ülkene dön
Evet haklısın, ne yapıyorsa yapsın umursamamalıyım
ben mükemmel sadık erkeğim, halen içince Ela Ela diye ağlarım,2 sene geçti terk edileli
Allah unutma kolaylığı versin
onu unutmak istemiyorum ki, yeni biri de olsa onu yine hatırlayıp ders çıkaracam
Hayatına girecek hayırlı birisi vardır muhakkak güzel günleri düşünerek unutmaya çalış ne yapmış olursa olsun.
şimdiye kadar hayırlı birisini görmedim nedense
Aradığını bulamayıp sana tekrar geri dönmeye çalışıyor olabilir
Cinsiyetleştirilmemesi gereken konu
Başlığı etkileşim alabilsin diye öyle yaptim
Manası çok derin demek
Birde genellleme yapman çok saçma
Genelleme değil aslında etkileşim alabilsin diye bu başlığı seçtim. Hem manası derini nasıl anladın o işaretten
Canım sıkıldı ondan öyle dedim
Senin naçiz ponçik kalbini tekrar kazanmak için uğraşıyor
Ama o işaret ne anlama geliyor ki wp durumuna da aynısını koyacak kadar
Benim gönlüm artık ona bir daha kapısını açmaz
Her yerden görmen için yapıyor
Telefon numaram yok onda değiştirmiştim, o ben de kayıtlı
Bir yerden bulmuş demekki
Onun amack belli de sende bu kadar basit olma
Basitlikten kastın ne hani yanlış anlama burada basit olarak değerlendirebilecek bir davranista bulunmuş muyum
Aşkım basit olman ona karşı değil kendine karşı hala böyle işşsiz adamı nasıl önemser buraya sorarsın
Haklısın en iyisi takip etmekten edilmekten falan çıkartıyım bunu.
Evet