Kızlar, Annem ve Ablam kürt sevgilimi onaylamıyor ama bende sevgilimi çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım?

4 yıl birlikte olduğum bir sevgilim var ailem sevgilimi öğrendi fakat kürt diye onaylamadılar kendilerince diyor köye gidersin yapamazsın gibi şeyler söylüyorlar ama sevgilim yalova da ve düzeni orada kuracam demiş ablama ama tanımadan etmeden yargılıyor yalova köy diyip duruyorlar. Sevgilim annemin onaylamadığını biliyor hatta ablamla konuştu ablama vermezseniz kaçırırım demiş ablamda öyle demesine kızmış daha birçok sebep var ve ablamda onaylamadı ben sevgilimi kaybetmekten korkuyorum sevgilim bugün bana çok abartıyorsun sanki şimdiye kadar biliyorlardı şimdi istemiyorlar ne abarttın gibi şeyler söylüyor ağlıyorum diye ne yapmalıyım sevgilimi kaybetmekten korkuyorum ve onu çok seviyorum ve bana olumsuz bir şey demedi ağladığım için sadece ne abarttın sanki şimdiye kadar biliyorlardı şimdi istemiyorlar ne abarttın diyip durdu ve Günaydın mesajı atıyor sizce seviyo mudur beni ve benden vazgeçmek istemiyordur değil mi napicam fikir verin çok kötüyüm etrafımdaki herkes çok mutlu bi ben mutlu ilişki yaptığımda onaylanmıyor 🥺🥺 ne yapmalıyım

Kızlar, Annem ve Ablam kürt sevgilimi onaylamıyor ama bende sevgilimi çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım?