Ailem sevgilimi kesinlikle istemiyor ama ben vazgeçemiyorum?

merhabalar ben 21 yaşında üni son sınıf hemşirelik öğrencisiyim sevgilim de 24 yaşında ve çalışıyor. Biz onun annesiyle beraber anneme çok yalanlar söyledik. Çok pişmanım ama sevgilimle vakit geçirebilmek için yaptım. Annem bunları öğrendi aynı vakitte babam da ilişkimizi öğrendi ayrılıcaksın dediler. Ayrıldım dedim ama ayrılmadık devam ettik ve 4-5 gün önce yakalandım. Babam okuldan alıcam dedi dövdü sövdü. Annem dayımı aradı dayım da sevgilimi aradı. Sevgilim babamın beni yakaladığını ve dövdüğünü biliyodu onu aradım bitsin dedim konuştuk ama bir sonuca varamadık. Dayım sevgilimi aradığında 1 dakika konuşup annesine telefonu vermiş. 24 yaşındski bir adam bunu neden nasıl yapar sevginin arkasında durup beni neden savunmadın ki? Neyse dün de aradım bitti falan dedim bitemez birbirimizi seviyoruz diyo ama sevgi her şey drğil babam eğer gidersen evlatlıktan red davası açarım diyo kesin açar çok kindarlar. Küçük kardeşim var onsuz da duramam. sevgilimi de çok seviyorum ama arkamda durmadı bence. Napıcam nolur biri yardım etsin akıl versin aklım yetmiyo kendime
Ailem sevgilimi kesinlikle istemiyor ama ben vazgeçemiyorum?