yani şimdi ben kalsam pozitif düşünsem yatıp kalkıp çok güzelim desem olacakmıyım :)?yada pozitif düşünüp milyonlar benim desem olacak mı ? nedir şu pozitif düşünce ?
Cevabın nedir?
+1 yılOkumayın böyle saşma sapan kitaplar. The Secret adlı kitabı ben de okudum iki yıl önce . İnsanları oturduğu yerden başarının gelceğine inandıran tam bir aptallık. Hatta o zamanlar denemesini bile yapmıştım. Beni de etkilemişti ve sonradan jeton düştü . Üniversite ikinci sınıfta bu kitabı okudum ve fizikten vize sınavına hiç çalışmadan girdim. Kendimi inandırayım dedim bakalım olacak mı diye ancak 45 almıştım . :) Bu kitaplar artık ABD'nin mi yoksa İsrail'in mi insanların kafasını boyamak için piyasaya sürdüğü kitaplardır orasını bilemiyorum .
Diyeceksin ki ne kitabı diye. Bu bahsettiğim kitap aynı şu dediğinden söz ediyordur da ondan yazdım belki okuyup da inanan vardır diye.13 Yorumla- +1 yıl
En büyük pozitif düşünce tevekküldür . Tevekkül edip finalden 85 almıştım . At o kitabı çöpe :D
En İyi Cevaplar
Milli piyango idaresi önü
Büyük ikramiyeyi kaçıranlara teselli ikramiyesi dağıtıyorlar.
Herkes sinirli, ulan nasıl kaçtı tek rakamla, bendeki rakamların yeri ters bir tek diye diye.
Pozitifimiz geliyor,
"Ya teselliyi tek rakamla kaçırsaydınız o zaman ne olacaktı?" diyor.
Aha işte böyle bir şey.00 Yorumla
+1 yılbelkide birçok insanın başaramadığı birşey,ama depresyona girip antidepresanlarla sürekli uyuyarak yaşamak,yada tamamen tırlatıp,hasteye yatmak istemiyorsan,yada üzüntüyle gelen bir başka hastalıkla boğuşmak istemiyorsan,başarman gerekn bir olay.
güzel olmaktan ziyede,kenini güzel görmek diyelim,mutlu olmak için yeterince sebebinin olması ve bunların farkında olmak,aslında en kötü anın bile geçebileceğini,bu kötü zamanlardan sonra iyi birşeylerde olabileceğini düşünmek,pozitif olmak seni mutlu eder,kötü düşünmenin kime ne yararı olucakki? en başta kendini sevmek ve herşeyi olduğu gibi kabullenmek bence01 Yorumla
Güzelim demekle olmaz tabi.Kendini olduğun gibi kabul ediyorsan ve kendini bu şekilde seviyorsan o zaman pozitif düşünmüş olursun.Mİlyoner olayım demek yerine sağlığının kıymetini biliyorsan,başkalarına muhtaç olmadan yaşarım diyorsan bu da pozitif düşüncedir.hayatında sana mutluluk veren en küçük şeylerin bile farkına varıp mutlu olmayı başarabiliyorsan,kendi yeteneklerini farkedebiliyorsan,ümitsizlik durumuna düşmeyip her şeyin bir çaresi vardır diye düşünüyorsan pozitif düşünüyorsundur.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
pozitif düşünce şu açıdan etkiler: pozitif düşündükçe kendine bakmaya başarılı olmaya adarsın kendini ve güzel olursun zengin olursun. yani buradaki mesele bir şeyin olacağına kendini inandırmak. kendin inanmadıktan sonra güzel olacağına bir sürü bakım yaptır makyaj yap yine de sen o enerjiyi hem kendin hissetmiyorsun hem de çevrene hissetmiyorsun. yani anlayacağın bir şeyin olacağına kendini inandır gerisi kolay..
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi pozitif düşünce şu oluo kötü düşünmemek yani şimdi birisi sevgilisinden ayrılıo pozitif düşünceye göre böyle olmalıydı belkide evet böyle olmlıydı eğer benimse zamanı geldiğinde yanımda olur hayatı akışına bırakmalı belkide böylesi daha iyidir gibi düşün pozitif düşünmemek işte ayrıldık bittim ben öldüm napcam demek yani pozitifi düşünce insanı hayata bağlıyor aslında yapabilene:)
01 Yorumla
+1 yılO olmayacak bu olmayacak diye kötü düşünürsen ne olacak peki ?Elde var huzursuzluk,kaygı,endişe,korku.Olumlu yaklaşır pozitif olursan herşeye bir ihtimal verirsen elde var mutluluk,huzur... (= tercih senin ? (=
11 YorumlaSen inanmayarak baktığın için ne kadar istesen de pozitif olamayacaksın :) Aslında bi etrafına dikkatli bakarsan olmasını gerçekten çok istediğin şeylerin olduğunu göreceksin :) İsterken negatif düşünmemek kaydıyla. Bende çok şey istiyorum ama bir türlü öyle 4x4 pozitif olamıyorum. Olabilsem eminim ki herşey mükemmel olacak. Oku şunu ---> link
05 Yorumlakişisel gelişim kitapları çok ütopik bir dünya anlatıyor.. yok öyle bir dünya pozitif düşünce kadar negatif düşüncede lazım.. önemli olan bunun kararını dozunu aşmamak..
20 Yorumla
+1 yılpozitif düşünme kötü olacak bişeyi iyi gibi düşünmedir yani kendini nasıl hissediyosan öyle düşünmektir bence
10 Yorumla
+1 yılThe secret okumuşsun bende okudum hemde 2 kere. Olumsuz düşünerek nereye kadar. Ben orada yazanların tek tek uyguladım imkansız dediğim olaylar gerçek oldu. İnanarak yapmak zaten bu düşüncenin en önemli özelliği ..Unutma inanmak başarmanın yarısıdır.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu olayın kuralı sallıyorum ayağın ağrıyor ayağım iyileşecek diye düşünmek negatife örnektir. Ayağım iyileşti diyeceksin ki iyileşsin.. Çok önemli noktolar var bazıları anlamadığı için sonuç alamadığını söylüyor..
- +1 yıl
Bak gördün mü :))
- +1 yıl
Odaklan canım hiç bırakma o odağın peşini inan ama kafanda acabaar olmasın o da olsun demede oldu de öyle düşün :)
sen yat kalk güzelim de bir süre sonra tipsiz de olsan kendin inandığın için herkesten güzel olucaksın. asıl amaç kendi beynindeki sivrilikleri törpülemek.
14 YorumlaPozitif olmayan düşünceyi pozitif düşünemeyiz tabii, negatif olaydan doğacak pozitif düşünceleri sanki kötü olanlardan daha büyükmüş gibi anlatacağız kendimize :)) mesela bu gün tecavüze uğradım ama olsun artık kabızlık çekmem gibi :))))
00 Yorumlatabii olucak ama istiyorum de benim olmuyor deme hiçbirşey emeksiz olmaz zaten sen istiyorum deyince ısık hızıyla gelmiyecek ama sen o istediğin için çabalama gücünü bulmuş olucaksın
01 Yorumla
+1 yıldüşünmek yetmez o düşüncenin peşindende gitmelisin.yani bir hedefin olmalı.tıpkı benim burada kendi hakkımda yazdığım yazılar gibi. :-)
00 Yorumlabişeyin olacağı yok sadece o an ruhunu rahatlatıyosun..hepsi bu :D
01 Yorumlakesinlikle pozitif düşünce diye bir şey yok insanlar kendini öyle motive etmeye çalışıyor işte:)
03 Yorumla- +1 yıl
var var..
hayır pozitif düşününce öyle olmazsın ama mutlu olursun. hayattan zevk almaya başlarsın...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHadi düşünelim benım de buna ihtiyacım var.Her şey güzel olacak -.-
011 Yorumla- +1 yıl
Sen ne istiyosun dileğin ne -.- :)
- +1 yıl
Imm.Ben ondan vazgeçeli baya oldu:) Benımkı de üniversitede çok iyi bi yer tutturmak:) Hala konuşuyor musunuz biraz bahset belkı bi yol buluruz:)
- +1 yıl
üniyi düşünme ya yerlesirsin bende fen bilgisi ogretmenliği okuyorum inan yatarak yerlestim ama şimdi hiçte yatamıyorum dersler zor :D ve diyorum ki burda yaptıgım calısmanın yarısını dershanede yapsam güsel bi bölüme girerdim dert etme canım...valla görüsmüyoruz canım 1 ay oldu baglantı kesileli beyefendi 7 ay sonra eski sevgilisini unutamadıgı gibi bişiler söledi:S
- +1 yıl
Hadı ya..Cidden böyle söylediyse artık düşünmemeye çalışman lazım :(
- +1 yıl
Anladım sen de hırs yapmışsın:)
İnan kimse senden kıymetli değil.Sen bunları düşünürken belki o başka kızlarla eğleniyor olabilir.Hiç tatlı canımızı sıkmaya değmez.Bence umudu kesip kendi hayatına ve ileride yapacaklarına odaklansan çok daha iyi olur senin için.Zaten ilgilenmezsen bi süre sonra meraklanıp mesaj atabilir.. - +1 yıl
Oo süper bak bu değişiklik sana çok yarıcak:)
+1 yılben geçen gün bu sorunun aynısını sordum olmuomuş boşuna çırpınma (pozitif düşünme ve evrene pozitif enerji gönderme vs. ) azcık kendine bak en fazla doğan görünümlü şahin olur :)
01 Yorumlapozitif düşünce iyi yönünden bakmaktır ve düşüncen gerçekten pozitif değilse sadece pozitif düşünüyormuş gibi davranırsan anlamı kalmaz ama herşye de pozitif bakılmaz ki çok zor birazda negatif olmasını bileceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya cevap veren kızlar bu link soruya da cevap verirse minnettar olurum.
00 Yorumla
+1 yılbalığım hasta
gerekli tedavilerimi yaptım
yanına gidip içimden seviyorum onu şu anda...dualarınız bekliyorum10 YorumlaEşegini saglam kazıga bagla sonra allaha tevekkül et.
20 Yorumlapozitif düşünen başarılı olur
negatif düşünen başarısız olur01 Yorumla
+1 yılNegatif olmaktan iyidir güzel ve akıllı olan ve negatifliği yüzünden kendi hayatını mahveden insanlar tanıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Abartmak istemem ama hayatın insanlar üzerinde tek amacıdır başkalarını kıskandırmak .. Paran olmaz araba alamazsın.. oysa bizi bir yerden bir yere götürebilecek sayısız araç vardır.. Yine istediğin elbiseyi alamazsın fakat bir insan tek bir elbiseyle bile yaşayabilir. Bütün bunlar yaşamın cilvesidir. Keske insanoğlu sadece yemek yiyerek yaşayabilseydi ... Ama yok elde degil guzel de olacaksın paran da olacak :)
+1 yılKendini inandırman lazım:)
Bunun için kendini yorumlardan
Yani insanlardan soyutlaman lazım :)04 Yorumla- +1 yıl
Olur tabiki:)
- +1 yıl
Olunca haber ver:))
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır ben pek inandırıcı bulmuyorum açıkçası.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıldirect maddiyata yoruyooo olayı bakhele yaa :))
018 Yorumla- +1 yıl
öyle değil ama o iş :D pozitif düşünce para düşüneyim zengin olayım değilde para düşüneyim ama olmasadaa olurr beee yaaaa diyeee herşeyeee olsuuun ollsuun bunada kabul diyip sırıtabilmektir :DD
- +1 yıl
:)) enerjini neye saklıyosan :)
- +1 yıl
sordum giti walla :D silemiyorumda .P
- +1 yıl
hele bi gittim ben :D
- +1 yıl
ya bırakk kaçak göçek işlerin adamısın sen :))
- +1 yıl
seninle çiş yapmaya gitmem ben :)) işlemeyelim kutuppp mutuppp
- +1 yıl
ne biliyiim cümle içinde işiyesim geldiii beyaaa :) yoksa gerektirecek bişey yktu onu yazmama
- +1 yıl
ben çok tan gittttim beeeyaaaa :))
- +1 yıl
la tamam yazmaa :) ekranımı kızartıyosun bakıorum bendeeee
+1 yılHIV pozitif
simdi ben pozitif bir insanmiyim!110 Yorumla- +1 yıl
oysa pozitif i gorunce aha simdi ben iyiyim diye dusunmeye baslamistim:)
- +1 yıl
pozitifim diyorum kendimdeyim merak etme sen:)
- +1 yıl
gaipten bir haberim var pozitifim:)
- +1 yıl
arti sonsuz ile eksi sonsuz arasinda ol uclardan kacin!
- +1 yıl
daha iyi cevap varmis demekki!
evet çok güzel olacaksın hemde çokkkk
01 Yorumlapozitif oluncaya dek negatifim şeker
02 Yorumla
+1 yılEvren'e mesajlar gönder, o seni arayacak!
03 Yorumla- +1 yıl
Evren burda, veriyorum..
Sende mi SECRET kitabını okudun.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yıl+ + + + + + + + + + + +
^ ^04 Yorumla- +1 yıl
ben çok pozitifim
- +1 yıl
hihi :D
+1 yılMetafizik gerılıme geç :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yakında o da olur inş::):)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpozitif dusunceye kafam girsin.
11 Yorumla
+1 yıldüşünelim hadi :)
01 Yorumlazekice bir soru !
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?