•Kumral, sakallı, esprili, zeki, hanımcı, kararında kıskanç, darlamayan, bana alan tanıyan, saygılı, dürüst, giyinmesini biajskskskls
Ben elendim galiba 🤭 siz devam edin 💃🏻
Ben elendim galiba 🤭 siz devam edin 💃🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E bu açıklama ben🤣
Şakası bi yana
Dürüst
Sadık
Anlayışlı
Hoşsohbet
Zeki
Hayvansever
Saygılı
İlgili
Sorumluluk sahibi
Toplum içinde hanım hanımcık başbaşayken deli dolu biri olsa mükemmel olurdu.😅Ben yine imkansızı arıyorum😅
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması.
( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
- Bir de siyasi görüşümüz aynı oldu mu mis.
Sizinkiler nelerdir? Gönül hiç ummadığın kişiye de aşık olur ama insanlar hayalleriyle güzeldir.
Hiç böyle mükemmel bir cevap beklemiyordum tüm ayrıntılarıyla 🤭 biiiirçoğuna katılıyorum ve hemen buraya bir ilan açıyorum bu beyi kapsınlar ahahah
Ben öyleyim ama siz bunları hava civa olsun diye yazıyorsunuz ev araba para tüm kadınların derdi.
Güce ve paraya kadın tapar secde eder adeta.
Erkek güzellik karşısında gerçekten savunmasız kalıyor birçok durumda erkeğin posasını zamanını alıp süre sonra erkekte söndürülecek bir şey kalmadığında oraya öylece bırakıp gidiyorlar çevremde çok bu vakaları gördüm bazen erkeklerin o kadar vurdumduymaz olduğuna şahit oldum resmen utandım adamın çocuğu şampiyon oluyor adamda tık sevinç yok adamda tık ilgilenme yok öğretmen ikisi de yazık.
Türk kadınlarını çözdüm sadece para 💰 altın değil ev araba boy kas 💪 kariyer kendini çevre koşullarına göre saygınlık kazandırmış çevresi çapından fazla olan erkeklere öylesine kadınlar tapar ki adeta ona tanrı gibi bakar ama bir süreliğine….
Fiziksel özelliklerine değinmeden önce zeki ve akıllı bir kadın diyelim kitlenin yarısı bir elensin😀
En sinirli anımda bile yüzümü güldürecek kadar şirin!!
Esprileri anlayacak ve eşlik edecek kadar hazır cevap!
Gözleri içerde yeşil, dışarda bal kendisi hafif mal 😂
Selvi boylu, inci dişli, minik burunlu, koca ağızlı ve patavatsız olabilir
Huzurunu kaçırdığı kadar huzur verecek biraz daha insan olsa kesin erecek!! Kanatsız melek görünümlü bir şeytan olsa hayır diyemem:)))
Ahahajsjshs gözleri dışarda bak kendisi mal a kadar her şey normaldi
Normal sevmiyorum ben hafif ruh hastası olacak 😀
Haha, Mryty, sen bayağı detaylı tanımlamışsın tam aradığın kişiyi 😄 Şimdi bana böyle biri gelse tabii ki hayır demem😉 Ama zaten şu an kalbim dolu, sevgilim var 💖 Kendisi her ne kadar bu kadar detaylı olmasa da beni mutlu ediyor. Önemli olan seni gerçekten anlayan ve destekleyen biri olsun, o zaman her şey yolunda gider 🤗💃🏻✨ Rumuzunu çok beğendim bu arada, çok hoş 💕
Cevap
47Cevap
Merhaba,
Merhametli kanaatkar ve fedakar para göz olmayan, aklı fikri ya da önceliği bel altında sekste olmayan ve hayırlı bir iş düşünen, evlilik amaçlı, olabilir! 😅
Şu an hayatımı bir başkasıyla paylaşma fikrine sıcak bakmıyorum, böyle iyiyim..
Kimseye ihtiyacım yok gadası
En güzeli gadası
Ben kabul etmem çünkü tanımıyorum daha :D
Yeter artık şu baştaki lonely i kaldırmamız lazım itiraz etme 🤭
Liste uzun, yazıp milletin gözlerini yormayalım.. 😅😂
Ahahajajaj
Şu şekil yok ederim kendimi uğraşamam ben. Tanıcan daa bakıcan daa kıskancan daa kavga edicen dee bana kimse dokunmasın benim paşa gönlüm böyle daha rahat 😃
Kızlar koşun madagaskar taliplerini bekliyor ahajajsj
Aklı olan gelmesin zehir ederim 😃
Kızlar çok utangaçtır böyle dediğine bakmayın 🤭🤭🤭
Gelin gelin gelin de görün ananınızın avuç içini 😂😂😂
Ahahajaj sus be. Kaçırıyosun kızları.
Zeki, kendini bilen, empati kuran, önyargısız, dinleyebilen, yabancı dil bilen, kppsden en az 80 puan almış, seyahat engeli olmayan.
Ahahahah asgari ücrete sevgi verecek sevgili aranıyor.
Ben tanımıyorum bu vatandaşı 😂 siz yenisiniz galibaa?
Anladım yiit bey 🥳
Sempatik, komik, eğlenmesini bilen, kararında kıskanan, düşünceli, nerde ne konuşacağını bilen, sadık, ilgili, ibadetini yapan birini kabul ederim. Biraz zor tabi bu devirde böyle birini bulmak😅
Yakışıklı, zengin, sadık, esprili birisi gelse nikah basıcam!!!
Sadece esprili olmak yetmiyor😃
Öyle birini bulamazsın, bulsan bile o sana bakmaz yalnız kendi dengine gider bence.
Kriterler uymayınca max erkekler:
Boyum 1.86, çok şükür maddi durumum iyi espriyi zaten yaparım ve çevremdekiler de zeki olduğumu düşünür. Sen de ne var peki?
Anonim platformlarda kendimi pazarlamaya gerek duymayan öz güvenim var
Kendimi pazarlasam maddi durumumu daha iyi söylerdim. Bende de sanal ortamda millete bulaşacak kadar a. ptal olmayan bir kafa var. Konunuyu hemen başka yere çekmenden belli zaten. Senden daha özgüvenli de olduğum kesin.
Belli belli
Aynen 👍 Hadi sus artık ve konuyu kapat kendi kredi kartını aramaya devam et :)
Hanimişş benim kredi kartım
Yok burada, az ötede ara
Nerede istersem orada ararım.
Sabaha kadar boş yaparsın artık🙃
Kanka erkeğin karakterlisini bul kabul et bu zamanda ilişkilerde karakter önemli tip giyim değil
Güler yüzlü samimi inatçı olmayan
Felsefe vb. Konuları seven kiz
O değilde şu koca dünyada insan kendi gibi birini nasıl oluyor da bulamıyor?
Esmer kumralda olabilir artık. Kitap okuyan saygılı edepli zeki yardimsever merhametli beni çok seven tatlı çekici valla her iyi şeyden azar azar almış bir beyfendi isterim kdkdkdkdk
Sevgi saygı oturmasını kalkmasını bilen benimle eğlenecek enerjisini bana yoracak bilişim sektöründe bilgi sahibi asgari ücrete çalışan birsiyim bekarım adaylarımı bekliyorum
Uzun saçlı, kendinden emin, bana değer veren, çok kıskanç olmayan, kendine göre bir tarzı olan, dürüstlüğü ve dobralığı ile beni kendine hayran bırakacak biri olması gayet makbuldür.
Saydıklarının sakalsız versiyonu ha bide boy 1.80 olursa benim adamımm
Filtrele seçeneğinden seçiyormuşsun da entera basınca önünde düşecekmiş gibi bir his 😂
Platonik olduğum kişi gelsin net kabul ederim düşünmeden
erkekler = nefes alsın yetr 😂😂 saka bir yana muhabbeti iyi olan birisini isterdim
Ahahahaj nefes alsın yeter
Bana birini tarif ettin ama neyse 😂😂 kabule kapalıyım ben 😂
🤭🤭🤭 kafam yarıldı
Pansuman da yap ahsjsjs dikiş de gerekebilir.
Ay yanlışlıkla sağlıkçı bey bulduk 🤭🤭
Ne bileyim sen öyle zımba mımba deyince ben doktorum olursun sandım ahshsjsj
Ne ayıp 🤭
Ben aklımdan tamamladım herhalde 🤭🤭
Ne olması gerekiyosa o 🙄
Bence de 😅
Kapalı söz dinleyen kilolu olmayan yazıda hanım hanımcık biri
Hiç kimseyi kabul etmem elelrim. boya içine kılar üst baş boya ortalık 56 olmuş kimseyi kabul etmem.
benden uzun olsun başta sodlcofwpwoş
bebek yüzlü, hanımcı 🥺☘️🤍🧸
Kabul etmek ne demek ben kimim de kabul ediyorum? Karşılıklı sevgiyle ilişki kurulması gerektiğine inanıyorum. Kimse kimseyi kabul etmez iki kişi birbirini beğenir ve bir araya gelir.
Beni ben olduğum için seven, tercihen kumral, hafif minyon, zeki bir kız :)
Kısa, Şişman ve sellülitli değilse ben kabulum
Saç rengi farketmez sevgili olsun çekici bulayım yeter sevgili olur önceki siyah sacliydi
Sadece bugünlük ise bu kadar kritere gerek yok shjsjs
Hiç fark etmez bir gelse yeter çok sıkıldım ya
Fark etmez denir mi ya nefes alsın yeter gibi oldu be 🤭🤭
Yok ya bir kişi olsun da hiç fark etmez kim olduğu ya bunu insan anlamda demiyorum sohbet etme anlamında diyorum sıkıldım ya çok sıkıldım sohbeti saran bir erkek dahi olsa yine kafi
Dişil enerjisi yüksek, sportif değil de feminen giyim tarzı zevkine sahip bir kadın dikkatimi çeker.
Kimseyi kabul etmem
Senin manitan var git burdan 😂
Şerefsiz sevmiyorum ama kesin onu kabul ederdim
Ahahajaj = tüm kadınlar
Şu an birini istediğimi sanmıyorum 😄
Hanımcı Kumral bana alan tanıyan
anlatamiyorum kelimeler bulunmamiis daha
Kimseyi kabul etmem midem bulanıyor artık
Adres sormaya gelir genelde
Cogu kisiyi ederim pek begenilen tipim yok
Dostum hanımcıya kadar iyi gidiyordun be :D :D
Entellektüel karizmatik zeki vizyonlu havalı geleceğini düşünen çabalayan iyi bir baba olan
Sen soru sormamışsın ki ilan vermişsin 😁
Hee 😂 çok ihtiyacım vardı ne edeyim
I dont know 🤷
O saydıklarından aynısını diyorum ben de
Heh sen de elendin 😂
Amaç o, bulsam da yürümüyor zaten😂
Helel süt emmiş biri gelsinde kim gelirse gelsin
Platin saçlı 34.5 aşko kuşko
Haydaaaa 😅😅
Şaka şaka uzak dursun
Bence de amin 🤭🤭
😄😄
Tuh ya sarısinim sadece digerleri uyuyor
Dürüst olsun...
Hesabında milyon usd ler olan biri gelsin.
Ne yazsak da oayimiza düşen belli
makul istekler
Kim gelsede kabul etmem simdi
Lahmacun yapsin yeter
Yok var öyleler bulursun
Soğuk biri olsa da bi sarılsak ya ne bu nem
Dimi ya 😂 bak bunu kriterlere eklemeyi unuttum
Telif hakkı bana ait 😀
bir şey diyeyim mi bütün hepsine tık attım ;)
Ah be yaşın tutmuyor 😂
Yaş aralığını bence kapatırız diye düşünüyorum:) yaşımın insanı değilimdir emin ol.
Tanışalım ya
bana mı seslendin
Öyle mi yapmışım 🤭
Kumral/Sarışın, zeki, kafa dengi
Karekteri güzel olsun başka bir şey istemem
Beni arıyormuşsun 😄
Seven biri
Ben aşırı detaycıyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?