Güncellemeler
1 yıl
Asgari ücret kazanan kim varsa, fikrini belirtmiş teşekkürler. Ülkenin fakir ama gururlu insanlara da ihtiyacı var. Asgari ücret alan bu kadın, 249 gram ağırlığıns güvenerek asgari alan seni küçük görüp iter kakar. Seninde kadın temasın yok diye hayatında bu durumdan memnun olursun. Statü sahibi biri statü sahibi insanlar evlenmeli, boşuna çürük malları statü sahibi erkeklere verip kullan at çöp olmayın veya sonradan görme olup üzerine metres getirilecek karı olmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben severim evet
Kendini fazla onemsiyosun sanırım gören de koç holding sahibi sanicak statuymus bunlar gelip gecici şeyler. Şimdiden bu şekilde düşünüp ezikliuoswn evlenme uğraşma hic
Ah hiç anlamamissin olayı umarım geç olmadan anlarsın nazlı...
Benim için para bir ilişkide temel etmen değil. Az kazanır veya çok kazanır beni ilgilendirmiyor. Ben sevgisine saygisina bakarım.
Kazançları farklı, sevgi ve terbiyelileri farklı. Tamamen aldıkları eğitim ile ilgili bir durum. Birisi düşük biriyken diğeri daha yüksek biri
Para önemli olsa da ilişkide öncelik sevgi ve saygıya dayalıdır. Evet kazanç ve kültürler farklı olabilir ama sevginin dili aynidir.
Sevgilinin dili kesinlikle aynı haklısın müge anlı da kocası ile dostuna sevgi gösterenler gibi değil mi
Zaten maddi durumu iyi olan erkekle evlenirsem asgari ücreti düsünmeye gerek kalmaz
Maddi durumu iyi birisi neden maddi durumu kötü biriyle evlenir ki saçmalık bu insanlar hıc ticaret bilmiyor
Evlenen çok var
Kullan at yapıyor yarısı denenir bence
Hayır evliler benim eniştem firma sahibi ablam ev kızıydı
Gayet mutlular
Enişten firma sahibi ise atla vardır orada biri
Anlamadım
8 yıl bekledi ablamı. Ve bizim durumumuz da iyi değildi abim ve babam bakıyordu herkese
Bak eski çağ ile şu an ki çağ aynı değil bunu biliyorsun değil mii
26 yaşında eniştem ablam 24 eski çağmı
Yavrum 26-8 18 yaşındaymis enişten yani 2024 - 8 2016 eder o zamanlar çağ bukadsr kerhane miydi
Kerhanemi şu an
şu an içinde bulunduğun çağdan memnun musun?
Bence ne kadar aldığı değilde ne başardığı önemli
Hanımefendi bu çağ da birtakım şeyleri başarmış kadın bulmak zor ah tabi birileri ben başardım diyor ama onların başarıları çok farklı ve at kullan sınıfı oluyor
Haklısınız bulmak zor ama aramayı kesmemek gerek.
Buldum buldum gibi benn
İyi senin adına sevindim
Birlikte olduğum kişinin maaşına bakmam
Evet niye sevilmesin
Statü güç? Aynı seviye biriyle evlenip daha fazla kazanç ve daha iyi bir hayat sürme isteği? Çocuklara daha iyi. Bir gelecek eğitim
O erkek için geçerli değil
Dostun neden daha fazla servet sahibi olmak varken daha az servet sahibi olasın ki? Neden çocukların ona buna özenerek yaşasın. Baban fakir olabilirsms kayınpederini seçmek senin elinde burada asgari kazananlar gelmiş severim diyo şaka gibi geliyo bana toplumda asgari kazananları nasıl dışlayıp itiyorlar görmüyorzunuz sanırım bu statü farkı yüzünden oluyor
Severım