Vıchy dercos ıyı gelırdı o bıle kurtarmıyo sac dıplerımı kasıyınca tırnaklarıma kalıntı gıbı doluyo bunun sebebı nedır?
3 ay
Cevap
17Cevap
saç kremi al
Hangı
Saçını çok sıcak su ile yıkama
Hergün yıkıyorsun yıkama
Sık sık şampuan değiştirme
Tesekkur ederım❤️
Rica ederim 💐
Bunun tek çözümü sirkedir. Yıkandıktan sonra 1/2 ölçü organik sirkeyi kafana boca edip masajla yediriyorsun diplere. 10 dk bekleyip duruluyorsun. Başka hç bir işleme gerek yok.
Uzum veya elma sırkesı farkeder mı
Aslında ne sirkesi oldugu hiç önemli değil. Tek mesele asit oranı.
Elma daha düşük asitli oldugu için bi ölçeye yarım ölçü su yeter. Ama üzüm asitli oldugu için bir ölçüye bir ölçü sulandırmak gerekir gibi düşün.
Anladım tesekkur ederım
aynı durumu yaşıyorum. Eczaneden bişey alman lazım galiba adımı unuttum chatgptye sor işe yarar belki. Bende de toz gibi dökülüyo üstüme elimi her saçıma attığımda kalıntı gibi olmuyo ama
Eczaneden sampuan mı almam gerek
Pekı teşekkür ederim
stres ve yanlızlık... çözemediğin şeyler var hayatını eksik hissettiren devamlı stres üretiyor bunlar. (antidepresan alınca geçti)
Antıdepresan doktor mu onerdı
yoo marketten aldım 🤪 dermatitin sebeelri kaarbınhidartkar fast food stres...
Keterol diye bir şampuan vardı sanırım onu bakabilirsin
Duş aldığın suyu değiştir ya da bıttım sabunu iyi geliyor diyorlar
Suyu nasıl degıstırcem
Hazır su olabilir başka yolu yok
bağışıklık kazanıyor ve geçmiyor maalesef. dercos saç döktü, ketoral aşırı saçı kurutuyor bende hepsini saldım normal şampuan kullanıyorum. gene kepek var ama umursamıyorum
Bıktım valla
sigara içiyor musun?
Hayır
başla geçirir
Ne alaka
iç sen
bende de vardı. sebamed kepek şampuanı çok ama çok etkili
bulursan git BİM'den Capitol mavi şişede şampuan al. bulursan dedim çünkü yok satıyor
Head&Shoulders kullanarak çözdüm %100 etkili
Hangısıyle
Eczaneden ilkaç alıp kullan
Ne ılacı
Ecnaze durumu anlatın dermotolojik saç derisi iyileşiren losyonlar verir
Pekı tesekkur ederım
Uygun şampuan, krem ve yağ al
Head shoulders clinical
yokda bnmdede oluyo
Dun eczaneden ılac ve sampuan aldım bakalım devamlı kullanınca bısey degısecekmı
ayn dene bakaalım soncularo ne olcak
Egzema olabilir o
Egzema boyle olmuyo
Gecmıs olsun
Samamed
Sebamed mı
Evet ama kepek için olanı gerçektenişe yarıyor dün 450₺ 2 tane daha aldım
Pekı tesekkur ederım
Diğerler ürünleri daha fazla kepek yapabiliyor o yüzden kepek için olanını almaya dikkat et sonra gel bana dua et
Rica
Bu dımı
Evet
En başında stres.
Stressız ınsan mı var
Kesinlikle yok. Fakat kısmende uzak kalmak mümkün eğer insan sadece kendini düşünürse mümkün olduğunca insanlardan uzak kalırsa ve sosyal medya bağımlısı olmazsa stresten mümkün olduğunca uzak kalabilir. Zaten neredeyse tüm hastalıklar stresten olmuyormu.
Aıle evı zor
Haklısın. Alışa gelmiş yaşamın dışında aktiviteler içinde olabilirsin. Kendini stresten nekadat uzak tutarsan saç dipleri deki keoekten kurtulman kolay olur birkaç ilaç veya şampuan sorununu çözer. Ama herşeyde önce stres
Haklısın
Kendin için gelecek hayatın için zorda olsa bazı kararlar senin için iyi olabilir. Saçındaki kepek sadece bir belirti ve başlangıç. Geniş düşün
Aslında stressten basladı kepek dokulme vs hatta zayıfladım yuzum dustu
Zaten anlamıştım. Çünki insan bedeninde bir kaza sonucu bir hastalık yoksa tek sebebi strestir. Bedenindeki her hastalığı tetikler büyütür başka sebepler ortaya çıkar ve sen buna engel olamazsın. Ten engel olabileceğin konu mümkün olduğunca stresten uzak kalmak.
Uzak kalınmıyo ıste maalesef
Kendini beden sağlığını zihin sağlığını düşünüyorsan uzak kalmak zorundasın yine çözün senin elinde. Sana senden başka bu konuda kimse destek veremez. Kısa vadede bazı insanlar yanında olabilir ama uzun vadede kimse yanında olmaz,
Umursamaz olamıyorum
Profildeki yaşın doğruysa daha hayatının başındasın gelecek hayatta ki bilir seni ne güzellikler bekliyor sana umursamaz davran demiyorum. Çevrende gelişen olaylara gerektiği kadar ilgi ver önceliğin kendin olsun
Farkındayım ama yapamıyorum
Başarmalısın. Kendin için
Egş kozmetik dua edeceksin bana
Kepeğin olduğunu bilmiyordum :)
Yok zaten
Hayir yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 🥰
Anlattığın durum klasik kepekten biraz daha ileri görünüyor, seboreik dermatit ya da mantar kaynaklı bir problem olabilir. Sadece kepek şampuanı artık yetmiyor olabilir.
Ilık suyla yıka, çok sıcak sudan ve sert havlu kurulamadan kaçın. Saç diplerini kaşımamaya çalış, tahriş ettikçe daha çok kabuklanır. Eczaneden kepeğe ve mantara özel bir şampuan sorup düzenli kullan. En önemlisi, bir dermatoloğa görün; çünkü bu aşamada doğru tanı ve ilaçlı şampuan çok işe yarar. 💆♀️✨