Eşimle ne yapacağım?

Eşimle bir çok kez ayrılık eşiğine geldik. Her seferinde özürler telafiler bir şekilde affettim. Ama artık hiç bir şey telafi edemiyor gibi hissediyorum. Çünkü ilgisiz soğuk ve beni kıskanmayan bir adam. Bense onun aksine genç neşeli ortamda dikkat çeken bir kadınım. Eşimle bu konuyu defalarca konuştuk dışarıda ki insanların benim farkımda olduğunu bir tek onun beni önemsemediğini söyledim. Ve artık dışarıda ki insanların ilgisinin hoşuma gittiğini bana daha özenli davranmasını istedim ama değişen bir şey olmadı. Geçenler de eski sevgilimi gördüm bindiğim araba da şofördü bunu kız arkadaşıma yazdım. Arkadaşımla mesaj da bana bakıyor kaza yapacak falan yazdım gülüştük ve o mesajı eşim görmüş. Üzerinden kaç gün geçmesine rağmen konusunu açmamıştı bugün bir tartışmanın üzerine yine onu uyardım ve kıymetimi bil sonra gittiğim de arkamdan gelme diye. Neden yoksa o şöföre mi gidersin diye çıkıştı. Durumu açıkladım ama hala kıskandı mı yoksa üste mi çıkmaya çalıştı anlam veremedim. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Evlilikte her şeye rağmen kıskançlık yoksa bitirmelimiyim?

Eşimle ne yapacağım?