Eşimle ne yapacağım ben?

Eşimle 3 senedir evliyiz çok yıpratıcı bir evlilik oldu benim için daha evvelinde de 7 yıllık bir tanışmışlığımız var severek evlendik evlendiğimizde şiddet gördüm çok uyardım lohusayken olsun hamileyken olsun o ses tonuyla hiç dikkat etmedi sinirlendikçe vurdu çok uyardım dinlemedi ben de polise gidip darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım sırf gözü korksun diye böyle bir şey yapmıştım bu yaptığımdan ötürü beni cezalandıracağını söyledi sürekli ve bir süre sonra arkadaşlık sitelerinde kız bulmuş kendine onunla görüşmeleri olmuş benden gizli içki içmiş alem yapmış en sonunda yanındaki sekreteriyle gönül ilişkisi varmış onu yakaladım evi terk ettim çok yalvardı intikam almak için yaptım sen bana böyle yaptığın için sana bunu yaptım dedi çocuğumuzu bahane etti onu babasız büyütme dedi aşırı yalvardı ben de eve geri döndüm ama eve döndüm döneli hayatım daha beter oldu yanındaki kızı kovdu onun yerine beni çalıştırıyor maaş da vermiyor bebeğime kaynanam bakıyordu artık o da bakmıyor şimdi sabahları eşim bakıyor ben gidip temizlik yapıyorum sonra o gidiyor işyerine. Hem aldatılıyorum hem mağdur olan kendisiymiş gibi onun yardımına koşuyorum ama yine de yaranamıyorum sürekli beni azarlıyor aşağılıyor sesimi yükseltsem yine dövüyor eskisinden daha beter davranıyor ailemin yanına gitmek istemiyorum çünkü babam da bi narsist atanamadım 28 yaşındayım çirkin bir insan da değilim ama kaderimin böyle olması çok zoruma gidiyor ne yapmalıyım bana ne olursunuz akıl verin kız veya erkek kardeşlerim bir yol gösterin.

Eşimle ne yapacağım ben?