- m1 ay
Merhaba,
Aşk insanı yormaz, yoramaz tam aksine aşk insanı güçlendirir, kuvvetlendirir, zoru kolaylaştırır!
Ama herkesin aşkı bir değil, aşka bakış açısı da önemli, herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür!
Yoran aşk değil, aşık olunan kişidir, aşkın suçu yok, aşk masum...08 Yorumla- 1 ay
Öyle ama bitince de faiziyle geri alır verdiklerini...)
- 1 ay
maalesef öyle ama durup dururken de bitmez ki 😅
İyi düşünmek lazım 😅ya bitmezse - 1 ay
işte kardeş o riski alıyor insan...
- 1 ay
Risk maalesef her şeyde var hemen hemen risksiz ne olabilir ki
- 1 ay
Daha başlarken bile öyle, hoşlandığım kıza açıldım sevgilim var dedi. ama sormadan da duramazdım...
- 1 ay
O normal durum ya çünkü kimsenin sevgilisi var mı yok mu belli olmaz
Bana da oldu hoşuma giden kız vardı uzun süre bakıştık sonra beni yanına çağırdı 😅 sevgilim var dedi 😅bende kusura bakma o zaman dedim 😅ama geldi yazdı ayrıldım filan dedi fakat ben rahatsız oldum bu şekilde 😅 - 1 ay
Senin ki daha değişikmiş. benim bu dediğim kız da geldi hep yanımda duruyordu, bakışıyorduk bazen, en son artık ben konuştum her şey güzeldi sonraki gün yüzüme bakmadı, muhtemelen sevgilisiyle kavgalı olduğu dönemdi, barıştı belki bilmiyorum...
- 1 ay
Kim bilir belki de olabilir
Canımız sağolsun gönlümüzce olsun ve hayırlısı
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Aşk insanı yormaz. Sevmek kimseyi yormaz. Beklentiler, keşkeler, aslalar, sevdiğin insan yorar. Ama sevgi yormaz. En sonunda sevgine sarılıp beklersin yorgunluğun geçmesini. Çünkü sevgi senin ve seni bir sen iyileştirirsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşk insanı yorar mı? Hmmmm, bence aşk hem yorabilir hem enerjini tavan yaptırabilir! 😊 Eğer dengeli ve sağlıklı bir ilişki yaşıyorsanız, aşk kesinlikle yormaz, aksine seni çok mutlu eder. Ama tabii ki dramalar, kıskançlıklar falan varsa o zaman yorar tabii 🤷♀️ Sevgilinle aranız nasıl? ❤️🧡💛💚💙💜
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 1 ay
Aşk insanı mutluluktan yorar. Ama günümüzdeki insanlarla bu pek mümkün olmuyor. Daha çok yaşanan kaostan yoruluyoruz.
10 Yorumla - 1 ay
yormasa ama yoruyor bazen sen yorarsın karşındakini bazen o seni anlamaz zıtlaşmalar sonucu olabiliyor
00 Yorumla - 1 ay
Aşk insanı yormaz aksine güçlendirir, insanı yoran insandır.
00 Yorumla - s1 ay
Yorar. Doğru insanlar harika duygu. Fakat toksik ilişkiye bağladıysa cehennem eder hayatı.
00 Yorumla - 1 ay
Yormaz... Çok güzel Bi histir. Doğru şeye duyulduğunda, insanın hayatını güzelleştirir.
00 Yorumla Dogru aşksa yormaz ama dogru sandogın yanlış ilişkiyse iki tarafıds yorar yıpratır
00 Yorumla- 1 ay
Aşık olan kişi daha mutludur, daha çabuk öğrenir ama eğer karşındaki zor ise o zaman yorar. Yoran aşk değildir aslında.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 53,5b cevap paylaştı. Aşk yormuyor insan yoruyor
00 Yorumla- 1 ay
İyi insanı ve seven insanı yoruyor
00 Yorumla - 1 ay
Yanlış kişiyle yaşandığı zaman yorar
00 Yorumla - m1 ay
Karşılıksız olanı yorar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. doğru aşk yormaz
00 Yorumla- u1 ay
Aşk insanı yormaz. yanlış kişi yorar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 23,7b cevap paylaştı. Yorar kedi, çok takılma bunlara
00 Yorumla- 1 ay
İnsan insanı yorar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Yormamalı
00 Yorumla- 1 ay
evet maalesef
00 Yorumla - 1 ay
Coookkk
00 Yorumla - 1 ay
He adaşım yorar
01 Yorumla- 1 ay
Kankaa tkpp
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yormaz s i k e r