Bende bir şeyden bıktım psikoloğa bile gitmeyi düşündüm. Genelde flört olsun sevgili işleri olsun ilk vazgeçen kendi içimde ben olurum bi süre sonra karşı tarafta vazgeçince içimdeki aşk alevleniyor sanki ve onu bırakmak istemiyorum her türlü şeyi de yapıyorum bunun için. Kendi ruhuma zarar veriyorum Oysaki ben ondan önce ondan vazgeçmişim bile.
bu olay daha beter cidden , hep çok seven ve aşık olan ben oluyorum bu da inasanı cidden bıktırıyor herhalde bu yüzden sevmeyi limitlemem gerekiyor , umarım senin şu olayında düzelir yoksa ileride çok mutsuz olursun 😊
Oyle cidden aslında çoktan sogumusum ondan bana sarilinca kendimi cekmemden iyice sessizlesmemden karşı tarafda anlıyor bişey yok diyorum sonra ilişki bitince içimde bişeyler hareketleniyor yıllarca aşığım ona sanki çok berbat bisey
Sevmek değer vermek önemli aksi halde duygusuz hayvansi fb lerden farkımız kalmaz ama 19 yaşındayım birlikte olacağım kişilerde fazla büyük kişiler olmaz elbet sonu olacak ilişkinin yalandan aşk filmi çeker gibi de olmaya gerek yokk sevgi ve saygı yeterli
herhalde ben biraz gerizekalıyım ya da hiç sevgilim olmadığı için çok ciddi düşünüyorum... spor salonunda birlikte olmak istiyen biri vardı kız 1.50 di aramızda çok boy farkı vardı ve eminim cinsel tatmin için bir kaç gün çıkıp sonra ayrılacaktık bende kabul etmedim cunku eminim ayrildiktan sonra spota gidrrken bilr rahatsız olacaktim
Bıktırır mı bıktırmaz mı bilmiyorum ama ben birini gerçekten çok sevdim oda arkasına bile bakmadan gitti benden... Düşünüyorum sevgim ağır geldi herhalde kaldıramadı..