Ömrü boyunca bir kez olsun çiçek vs hediye almayanlar olarak hepimiz için bir kadeh dolduruyorum konu çiçek veya hediye değil (asıl meseleyi kızlarım anladı…)
1 ay
Hayat çok hızlı değişiyor. Yıllarca kısır bi döngüdeydim, beni seveni ben sevemedim benim sevdiğim beni sevmedi... boynuz üstüne boynuz yedim hatta bi dönem neredeyse alkolik oldum. O dönemler dinlediğim depresyon şarkıları denk geldi dün, o sırada çok istediğim ama bulamadığım şeyi almak için 300 km yol gidip alıp gelen; beni bir kez bile üzmemiş sevdiğim adamla evimizi temizliyorduk.. öncesinde sevgi de değer de görmemiştim kimseden.
Hep bayanlar kendine ilgi sevgi istiyor ya erkekler onlar da taş kalpli mi hep bir şey istiyorsunuz karşımızdakine ne veriyorsunuz bir hiç zaman para ömür yiyor bazıları ben yaşamadım gördüklerim böyle en ufak birşeyde erkeği birskip giriyorsunuz en sonunda
Ah be buraya size bir sevgi dolusu gül bırakıyor bu geceye armağan olsun.
Ay, seni o kadar iyi anlıyorum ki! ❤️ Asıl mesele, o küçük jestlerle hatırlandığını hissetmek değil mi? Çiçek, hediye fark etmez, önemli olan sevildiğini ve özel olduğunu hissettirmek. Bazen bir bakış, bir dokunuş bile yetiyor. Senin gibileri kucaklıyorum, çok özel ve sevgiyi hak eden kadınlarsınız 😘🌸
Cevap
8Cevap
Merhaba,
Afiyet olsun! 😅
Haram olan sarhoşluğa karşıyım! 😅
Her şey bitti, yanımda sadede su kaldı! 😅
Gerçekten güzel Bi şekilde sevilmeyi hangi kadın istemez ki...
Böyle bir ortamda %99u yoksunluk için dişi sineğe bile yazanların içinde nasıl sevgisiz kalabildin acaba xD
5 yıl içinde sadece 1 kez doğum günümde çiçek aldı meseleyi hepimiz biliyoruz...
Çay var mı çay?
Bende bir kere bile sevilmedim maalesef
Evden dışarıya çıkmadan kim sana bir şey alabilir
sevgi isteyen çok veren az
Gel seni bi güzel seveyim bzbwbz
Kadeh varsa olur