Aşk İlişkileri Düğünde uzun uzun bakışmak nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız ayırmadan bakıyorsa ne yapılmalı Güncellemeler1 yıl Güncel Düğünde uzun uzun bakışmak nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eee begenmis bakmış işte git konuş diye hajsdk 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya ben de beğendim ama sonra ne olacak ki sadece beğendiğimizle kalacaz bir şey hissetmedim öyle Yorumla SenacCc 1 yıl Belki hissetcenn ne biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki çok tatlı hoşuma gitti Yorumla SenacCc 1 yıl Eee tamam işte napcan ilk görünce Aşk mı olcak ajdjf O binde bir denk gelir herkese olmaz. Zamanla tanirsin olursa olur olmazsa olmaz nasippp Yorumla Soran 1 yıl Çokmhaklısın ya ben bi konulayım belki olur bir şeyler Yorumla SenacCc 1 yıl Yani bencede içinde kalmaz hem. Böyle böyle herkes içinde saklayıp adım atmadığı icin yarım kalıyor herkes. Konuşmaya baslarkende dersin yani nasip bu işler diye , birşeyin garantisini vermeden umudunu kırmadan Yorumla Soran 1 yıl Böyle ona karşı bir arzulama oluştu böyle hoşuma gitti anlamadım sebebini normalde kolay kolay etkilenmem Yorumla SenacCc 1 yıl Eee tamam daha ne olcak sanki sende ne beklyrsn başka sjsjfk Git konuş aman , içinize atınca ne oluyor ukte kalıyor her iki taraftada Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hoslanilmis 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey demedi sürekli sütünü başını düzeltiyor böyle dekoltesini düzeltiyor değişikti eli ayağına dolaşmış gibiydi Yorumla
1Pilove Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Eee niye bakıyormuş 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Kuzenine sordum yakın arkadaşı aşırı hoşlanmış diyor Yorumla 1Pilove 1 yıl O zaman gelseydi yanına Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi çekinmiş ama ben çok beğendim onu sadece bir şey böyle hissetmedim sonradan olur mu bilmiyorum Yorumla 1Pilove 1 yıl O kadar beğendiyse gelecekti ya da haber yollayacaktı. İnst felan gibi. Sonradan olursa olur , hiç mi öyle güzel kız yoktu. boş ver Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi haber yollamış çekinmiş falan filan çok tatlımhoşuma gitti ama derin böyle bir şey olsun diyemedim neden anlamadım Yorumla 1Pilove 1 yıl boş ver o zaman Yorumla Soran 1 yıl Biraz müsaitsen konuşsam bunu olur mu Yorumla 1Pilove 1 yıl Neyini konuşacan. Yorumla Soran 1 yıl Bu konuda soracağım var sana Yorumla Soran 1 yıl Detaylı konuşmak istedim Yorumla 1Pilove 1 yıl Detaylara inecek bişey yok. Yazdım fikrimi. Yorumla Soran 1 yıl Başka şeyler var Yorumla Soran 1 yıl Burdan detaylı yazamıyorum Yorumla 1Pilove 1 yıl Bana ne nr varsa var. Yeter bu kadar. Sizinle kafamı yoramam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl adim at 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sadece gözüme hoş geldi böyle bir şey hissetmedim ki çok alımlı güzel giyinmiş yüzü güzeldi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eee begenmis bakmış işte git konuş diye hajsdk
Ya ben de beğendim ama sonra ne olacak ki sadece beğendiğimizle kalacaz bir şey hissetmedim öyle
Belki hissetcenn ne biliyorsun
Bilmiyorum ki çok tatlı hoşuma gitti
Eee tamam işte napcan ilk görünce Aşk mı olcak ajdjf O binde bir denk gelir herkese olmaz. Zamanla tanirsin olursa olur olmazsa olmaz nasippp
Çokmhaklısın ya ben bi konulayım belki olur bir şeyler
Yani bencede içinde kalmaz hem. Böyle böyle herkes içinde saklayıp adım atmadığı icin yarım kalıyor herkes. Konuşmaya baslarkende dersin yani nasip bu işler diye , birşeyin garantisini vermeden umudunu kırmadan
Böyle ona karşı bir arzulama oluştu böyle hoşuma gitti anlamadım sebebini normalde kolay kolay etkilenmem
Eee tamam daha ne olcak sanki sende ne beklyrsn başka sjsjfk Git konuş aman , içinize atınca ne oluyor ukte kalıyor her iki taraftada
Hoslanilmis
Bir şey demedi sürekli sütünü başını düzeltiyor böyle dekoltesini düzeltiyor değişikti eli ayağına dolaşmış gibiydi
Eee niye bakıyormuş
Kuzenine sordum yakın arkadaşı aşırı hoşlanmış diyor
O zaman gelseydi yanına
Gelmedi çekinmiş ama ben çok beğendim onu sadece bir şey böyle hissetmedim sonradan olur mu bilmiyorum
O kadar beğendiyse gelecekti ya da haber yollayacaktı. İnst felan gibi. Sonradan olursa olur , hiç mi öyle güzel kız yoktu. boş ver
Gelmedi haber yollamış çekinmiş falan filan çok tatlımhoşuma gitti ama derin böyle bir şey olsun diyemedim neden anlamadım
boş ver o zaman
Biraz müsaitsen konuşsam bunu olur mu
Neyini konuşacan.
Bu konuda soracağım var sana
Detaylı konuşmak istedim
Detaylara inecek bişey yok. Yazdım fikrimi.
Başka şeyler var
Burdan detaylı yazamıyorum
Bana ne nr varsa var. Yeter bu kadar. Sizinle kafamı yoramam
adim at
Sadece gözüme hoş geldi böyle bir şey hissetmedim ki çok alımlı güzel giyinmiş yüzü güzeldi