Merhabalar,
Bir kız arkadaşım vardı , ilişkimiz yakın bir zamanda bitti , eş dost bana soruyor neden bitti diye , ben kendim bile tam emin değilken nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Fikir yürütebileceğim bir noktayı geçtim. Ondan Dolayı kısa bir özet halinde olanları anlatacağım.
Kız arkadaşımın bir kız arkadaşı var üniversitede aynı evde kalmışlar vs. bu arkadaşının tek samami arkadaşı benim kız arkadaşım , ne yapacaksa beraber yapıyorlar. ve Kız arkadaşım bu arkadaşı ile ne zaman buluşşa uzun süre mesajlarıma cevap vermiyor kayboluyordu ortadan. ve ne zaman bu arkadaşı ile buluşşa morali bozuk oluyor. genel olarak kavgalılar kız arkadaşım bunu görmek istemiyor , belki 1 hafta 10 gün konuşmuyorlar ama birbirlerinin aile evlerine gidip kalabiliyorlar. hiçbir zaman tam anlamı ile aralarındaki bu ilişkiyi çözemedim. sonradan öğrendim ki bu arkadaşının psikolojik sorunları varmış. Bende kendimi bir yere kadar tutabildim ve seni bu kadar mutsuz eden birisi ile ilişkini neden kesmiyorsun dedim. bu konu ile alakalı kendi adıma hiçbir zaman net cevap alamadım. ilişkimiz evlilik yolunda ilerliyordu. Kız arkadaşımın yakın çevresi ve akrabaları beni biliyordu yakında aile fertleri ile tanıştıracağını söyledi bana açıkcası çok mutlu oldum... mutlu oldum derken kız arkadaşım bu arkadaşı ile buluştu ve onun akşamı benden ayrılma kararı aldı , saçma sapan argümanlar ile bende bişi diyemedim ara verdik bir süre sonra geri döndü , aslında ayrılmak istememiştim kafamı toplamam gerekiyordu gibisinden , tamam dedim ve devam ettim. fakat bu arkadaşı bunlara kalmaya gelmiş bir kaç günlüğüne tabi benım bundan haberim yok ve arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dönmüyor. ve bunun sonucunda ulaştığım gün çok sinirlenmiştim artık ve bu sefer ben ayrılmak istedim , kendince bir açıklamalar yapmak istedi ama bu kadar şeyin birikintisi bende patlamıştı artık. tutamadım kendimi , dinlemedim onu ve ayrılmak istedim bu sefer , yani arkadaşın sende olabilir ama bana bir kısa mesaj at veya ara değil mi , bu yaptığı değersizlik hissi çok sinirlendirmişti beni, ve bitsin dedim. Ertesi gün sinirim geçince özür diledim ama bu sefer o kabul etmedi. biraz zaman istedi verdim ama olmadı başaramadık. Yaptığım bu davranışlarda haklı olduğum yerlere haklısın diyor ama ilişkiyi toplamak adına hiçbir yapıcılıkta bulunmadı. Birbirimizin ilk aşkıydık bu arada , Yani kız arkadaşımın bir problemi var ve bu problem normal yaşantısına ve bizim ilişkimize ister istemez yansıyordu ve bu konularda konuşmak istemiyordu , sorunlarıda keza öyle oturup konuşalım çözelim yok. ileryemedik. Aklım açıkcası bu şekilde ilerlemek hep riskli diyordu bana ama kalbmin peşinden gittim işte.
Sonuç olarak bitti , açıkcası bu saaten sonra dönse dahi , zamanında bırakmak istemiş , hiçbir şekilde yapıcı olmaya çalışmamış. ve bana tam anlamı ile birşeyleri açıklamamış birisi var karşımda şu an aşk acısı çekiyorum. ama dönse dahi kabul etmek istemiyorum artık.
Benzer hikayeler var mı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer