Ben 18 yaşındayım ve bu sene mezun oldum , bu konu hakkında fikir alabileceğim kimsem yok şimdi buraya açıkça herşeyi yazacağım.
Ben normal bir mahalle lisesine düşünmüştüm ama sınava çok çalışmıştım buda beni üzmüştü olumsuz sonuç alınca haliyle mahallede olan liseyi tercih ettim zaten evimle okul arasında 10 dakikalık bir yol var her neyse 9. sınıfa başladığımda okulun 2. Günüydü sınıftaki herkes bir günde birbirlerini senelerdir tanıyormuş gibi takılmaya başladı dış görünüşümden mi bilmem ama kimse benle takılmamisti oysaki ben sosyal, eğlenceli iyi biriydim ve ilkokuldan orta okulun sonuna kadar birlikte olduğum arkadaşımla o sene farklı okullara düşmüştük oda zamanla benimle konuşmayı kesti her neyse zamanla okulun 2. günü tanıştığım hocama karşı farklı bir his duyduğumu fark ettim ve evli olduğunu bilmiyordum ama zaten evli olmasa bile bunun etik olmayacağını biliyordum daha sonra onunla sohbet ederdik ne bilim soru falan çözerdik , tahminimce çoğu öğrencisiyle benim gibi konuşmuyordu (piskolijik açıdan) çok eğlenceli bir adamdı hocam 10. sınıfa başlayınca yavaşça o çocuksu yapım gitmişti ama o sene o hoca değilde başka bir hoca derse giriyordu , başka bir hoca dersime girdiğinden o derse olan ilgimde yok olmuştu örneğin 9. sınıftayken 98 aldığım bir sınavdan bu sene 29 almistim diğer dersler için böyle değil ama , her neyse 10. sınıfın 9 ayı bir şekilde geçmişti, yaz tatilinde sürekli okula kaç gün kaldığını hesapladım ve sonunda okul acilmisti 11. sınıf o hocanın dersime gireceğinden o kadar emindim ki ve okulun 3. günü ilk ders gelmişti nasıl mutlu olmuştum en zor konuları bile hallediyorum ben bile hayret ediyordum ve artık düşük almiyordum o dersten o çocuksu yapım bitmişti tamamen o adamı bile bile istiyordum olmayacağını beni sevmediğini bile bile lise boyu zaten sevgilimde olmadı yine bu 11. sınıf zamanı iletişimimiz eskisi gibi olmuştu, ama ben artık onu bir çocuk değilde genç kız olarak seviyordum , eşini bile bile ama asla ayrılmaları derdinde değilim onun sözlü olarak doğum gününü her kutladığımda ailenizle olacağınız nice yıllara derdim hep ve artık 12. sınıf olmuştum bu sene okul hiç bitmesin istiyordum çünkü okul biterse bir daha onu göremeyeceğimi biliyordum bu senede onunla geçmişti mezuniyetimizi kır bahçesi gibi bir yerde yapmıştık onun gelmeyeceğine adım kadar emindim çünkü sınıf öğretmenimiz değildi ama o da gelmişti nasıl mutluydum anlatamam herkesle tek tek fotoğraf çekilmişti sıra bana gelmişti o an bayılacağımı falan düşünmüştüm heyecandan fotoğraf çekmiştik ve ben o fotoğrafa her gün bakar dururum , şunu da unutmuyorum ama o evli ve bu gerçek hiç bir zaman değişmeyecek bunu kimse bilmiyor , buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum, kalp kırmadan yorum yaparsanız sevinirim ben sadece hissettiklerimi yazdım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer