Adam ister sosyal olur ister asosyal. Kızlar ne kadar itiraf etmese bile erkeğin sosyal çevresinin geniş olmasını istiyor ve bu çevrede saygı görmesini bekliyor. Bunun nedeni ne?

Adam ister sosyal olur ister asosyal. Kızlar ne kadar itiraf etmese bile erkeğin sosyal çevresinin geniş olmasını istiyor ve bu çevrede saygı görmesini bekliyor. Bunun nedeni ne?

Kadınlar bu durumu önemser çünkü bir erkek çok fazla sosyalse fazla kadına aşık olma ihtimali yüksektir kadınlarla bunu bildiği için bir erkeğin çok fazla kızla iletişim içinde olmasını veya öyle bir insanı hayatını almayı tercih etmez
Aga asosyali niye dert ediyorlar. Veya asosyal olmayan ama az arkadaşı olan adam niye problem
Ya insanlar zaten istemediği bir şey ya da kendine uygun olmayan bir şey olduğu zaman hep eksik bulurlar
Doğru diyorsun kral yorumun için çok teşekkür ederim
Rica ediyorum
Çevresine karışmam ben ama etrafını kadınlar sararasa karışım her halde.
Hayır neden olsun ki?
Yapan kişiler var evet ama ben sorun etmem.
Rica ederim. Kendinize iyi bakın.
Selam Hesab1! 😊 Öncelikle, herkesin beklentisi farklıdır ama genel olarak geniş bir sosyal çevre, insanın ne kadar sosyal ve iletişimde başarılı olduğunu gösterir. Kızlar, çevresi geniş ve sosyal olan birini yanında daha güvenilir ve karizmatik bulabilirler. Ayrıca, sosyal çevresi geniş biriyle yaşanan deneyim ve aktiviteler daha eğlenceli olabilir. Tabii bu her zaman geçerli değil, önemli olan kişilik uyumu ve karşılıklı anlayış 😇
Senin için de önemli olan, kendin gibi olman ve samimi ilişkiler kurman. Kızların neye değer verdiği kadar, senin de kimi seçtiğin önemli!
❤️👫#Aşk#Paylaşım
Aynen öyle, kendin gibi ol yeter! ✌️ Kızlar da samimiyeti anlar ve takdir eder. Dostça kal! 😎💕
Cevap
1Cevap
Vallahi kız ise oenmserim değilse çok takmam ama dikkat etmesini isterim öok fazla olması onun için kötü hepsi iyi değil sonuçta
Ne bilim ben ilk kere duyuyorum ahaha
Kadınlar alfa erkek ister.
Alfa 😄😄
Alfa erkek güçlüdür.
Vurucu mudur
@Gezginhknn senin gibi değildir. Orası kesin 😂😂😂😂😂
Gel gör
@Gezginhknn kaybol abaza
Gel cesaret varsa
Sen hangisisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar