Bir de "ya biz öyle değiliz, onlar psikolojik sorunları olan kızlar" demeleri yok mu 😂 kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakmak lazım hakikaten.

Bir de "ya biz öyle değiliz, onlar psikolojik sorunları olan kızlar" demeleri yok mu 😂 kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakmak lazım hakikaten.
Bazı insanlar cinsiyet farketmeksizin ilişkileri bir macera olarak görüyor. İnişli çıkışlı duygu durumunu aşk sandıkları için de tanıma uyan dengesiz insanlara ilgi duyuyorlar.
Ya ben varya bir kadını çok severim. Ona çiçek de alırım güzel sözler de söylerim. Ama hiç sevildigimi hissettirmiyorlar.
Acaba ben mi çok abartıyorum bilmiyorum. Mesela bir kız bana "sence hangisini giyeyim" dese fikrimi soyledigimde "sen ne anlarsın" demişti hemen sogumustum orada.
Aynı kız "profilini kapat" diyordu bana.. ben de dedim ki "sen bana güvenmiyorsun, güvensen böyle olmazdı" dedim.
Ben bir kıza güvensem hayatına karışmak istemezdim. Mini eteğine, instagramina falan. Ben mi s. lagim acaba ne düşünüyorsun
Detaydan ziyade ne bileyim o sevgiyi hissedersin sanki.. mesela bu bahsettiğim kız aslında ilk buluşmada koluma dokunuyordu vs.
Yani sevilmeye aç bir kız davranışıdir diye düşünüyorum ilk buluşmada yakın olunmasının
Evet maalesef. Yani ben sezgilerimi çok sorguluyorum. Bu kız samimi biri diyordum sezgilerime güveniyordum ama sonradan bırakıp gittiler. Özgüvensiz oldum sonradan.
Sezgilerimiz hep doğruyu söylemez mi? Ben ne yapabilirim? Nasıl toplarım
Cevap
2Cevap
Kafanı yorma iyi kaliteli zeki entelektüel erkekler ancak ve ancak Ukraynalı asil kadinlara yakışır. Kezbanlarla işimiz olmaz. Bekar ölürüz ama bu kezolari asla ve asla simartmayiz.
Ukraynali kadınlara nerden yürüyebiliyoruz 😂

"erkeklerin dediklerine değil yaptıklarına bakmak lazım hakikaten"
Seven kız var mı ki ya 😂 kadınlar sevmeyi bilmezler. Mutlaka bir sorun çıkarıyor kadınlar düzgün giden ilişkide, alismadik g. tte don durmuyor 😂
ulan aşkımdan ölecek kadar sevdim vermedim diye terk edildim yahu sen bana ne anlatıyorsun adam dedi seninle mi uğraşacağım bu ilk defa başıma gelmiyor en masum erkek bile böyle olmuş
Kendin söylüyorsun işte, aldatmaya meyilli, niyeti kötü bir adam olmasaydi sen ona baglanmayacaktin.
@üşengecimbenyaa Nokta atışı adamsın lan adamsın sen
ben sadece sevdim ve adam aşk rolü yaptı sırf kendi şeyi için benim sevmem suç değil ve niyetini fark ettiğim an ayrıldım? neden bu kadar kadın düşmanısınız?
@Canselllqx ezdirmem bizi🥰
Çünkü şerefsiz erkekler genelde kadın ruhundan da iyi anlarlar
Ben de kadın ruhundan anlarım ama sırf iyi niyetli olduğum için sanırım tercih edilmiyorum, kibarca yaklassam bile kızlar reddediyor
Bir kadın ne ister ki? Olgun bir kadınsa dinlenilmeyi ister, erkek onu dinlesin ister yaninda olsun ister. Şunu yap diye çözüm vermesin sadece karşısında oturup onu dinlesin ister, süreçten keyif almak ister
Sevgisini gözlerine bakarak hissettirsin, aldığı hediyelerle değil, kadın bunu ister, birlikte eğlenmek konuşmak ister.
Yani ne bileyim.. bu cahil aklımla ben bu kadarını bilirim. Siz ara sıra kötülük görmek isterseniz ben onu bilmem. Ben hep dürüst oldum, evlerine bıraktım, çiçekler aldım. Ama birçok erkek gibi de bunları hiç yüzlerine vurmadım. Sevilmek zorunda olmadığımi bilirim. Ama sevilmek de istiyorum.
Kadınlar ailesinde sevgi görmüyorlar biliyorum. En azından keyifli zaman geçirsinler diye uğraştım.
Güzel yazmışsın ama maalesef bir kiz olarak şunu söyliyim kızların çoğu bu devirde paraya bakar maalesef ( ben bakmadığım için bunu söyledim bak djdjdj) menfaate bakarlar daha çok ama gerçekten sevende var bir kadında seni sevse seni süründürmez baya zarif birisin belli ki umarım yarini en kısa zamanda bulursun 🌺
Ben bu soruyu kizginlikla sordum. Ofkeli olunca burada öfkemi çıkarıp gidiyorum. Ben kadınları seviyorum s. refsiz biri olmam da zor.
İnşallah, ben sevgiyi arıyorum.. para dediğin şey yarın öbür gün bitiverir. Ne oldu? Adamın değeri bitti. Ama öz güzel olursa ömür boyu bitmez
Yani yukarda yaptığım şeyleri yapan biriyim. Dinler anlamaya çalışırım. Çok espri yapardim artık daha ciddi durmaya çalışıyorum.
Hani ne bileyim. olmayan kusuru arıyorum belki de kendimde. Hak etmeyen kızlara denk gelmem normal davranışlarımi da sorgulatiyor sanki
Olabilir. Üst üste kötülere denk gelmek canımı sıkıyor. Buna alışmam lazım.
Bazı kızlar çok güzel rol yapıyor, gerçi teşekkür etmem lazım ki evlenmeden gerçek yüzlerini belli ediyorlar
Öyle evet. Tamamen şans meselesi. O arkadaşın hatası sevgili olmasi. Ben sevgili olmadan sınır çiziyorum. Hiç gelemem öyle özgüvensiz davranışlara maalesef.
İyi kadınları çok seviyorum, özellikle okumus kendini geliştirmiş kadınları
Bazılarına ben de anlam veremiyorum. E işte batıya özenir onların filmlerini izlersek algılarımız değişir
Hepiniz öyle maalesef. Hanımefendi olanlar bile ben s. refsiz olmaya başlayınca yanıma sokulmaya başladı
Hepimiz mi? Kafan güzel galiba senin. Bazı diye bir kelime var haberin olsun.
İyi erkek seven kadın görmedim. Sadece çocuk yapmak için bir enayi bulup evlenen çok asifte var.. bence kadının ruhu böyle, kadın hep ezilmeye mahkum bu yüzden
Sen görmedin diye yok mu? Şuna bak ağzını bile bozuyorsun. Ayrıca şunu unutma herkes kendine yakışanla bulunur bir arada.
Yok maalesef. Erkeğin yüreği özünde serttir ama kadının yüreği özünde kötüdür
Ya şimdi bir şey derdim de olmaz. İşte sen kimseyi haketmiyorsunuz bu ne toksiklik ya ıyy içimi baydın kimse senle tabi konuşmaz. O türlerden kurtulduğunu bile farkında değilsin az da olsa kafanı kullan. La havleee
Çevrem genişledi diyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun? Efendiyken kimse konusmazdi asıl.. şimdi 50 tane kızla konuşuyorum karakterimi bozunca en yazmaz dediğim kızlar bile köpek oldular şaka gibi 😂
İşte bak ne diyorsun kötü kişiyle kötü kimse anlaşır sen karakterli dursaydın belki de evleneceğin kızı bulacaktın.
Uzun süre karakterli durdum birçok kızla konuştum ama dediğin gibi olmuyor o işler. Erkek karakterli olunca kadın sıkılıyor
Kadında heyecan kaos yaratmak gerekiyor ki baglansin
Öyle adamları adam edeceklerini düşünürler
Her kız böyle midir acaba
İt olsun şerefsiz olsun
Kadına merhamet edenin aklına tüküreyim
Etme lan etme
Yok be böyle olunca daha çok bağlandılar yeminle. Demek ki kadın cinsi bu evrendeki en aşağılık varlikmis onu öğrendim😂
Anneniz gibi mi
maalesef annem de öyle. Bir tek anneme iyi davranırım ben hayatta, o da annem olduğu için. Vicdan giriyor işin içine.
Dışardaki kadını aldatsam vicdanim sizlamaz ama annemi üzmem
Ama o üzgündür senin gibi engelli birine sahip olduğu için
Aramız çok iyi. Ben efendiyken iyiyken kimse pas vermezdi biraz alkollu fotolar atınca, kızın yanında ciddi durunca, arada bir dinlemeyince geç cevap verince falan daha da bağlandılar
Bende anlamadım onu.
Sence şiddete egilimli olduğunu ilk buluşmada nasıl belli edersin kıza?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?