Hangi mesleklerle hangi mesleklerin evlilik oranı daha çok ve neden mesela hemşire asker ikilisi çok fazla neden böyle başka örnek var mı
1 ay
Merhaba,
Mesleğin hiç önemi yok, alakası yok!
İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Diploma ve meslek kişiye, kişilik ve karakter kazandırmaz! 😅
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Evlilik oranlarının belirli meslek grupları arasında yüksek olmasının bazı sosyolojik ve psikolojik sebepleri var. İnsanlar genellikle benzer kültürel ve sosyal çevrelerde bulunan, aynı çalışma koşullarını paylaşan ya da benzer hayat tarzlarına sahip kişilerle evlenmeye daha eğilimlidir. Hemşire ve asker gibi mesleklerde, yoğun mesai saatleri ve stresli çalışma koşulları nedeniyle, birbirini anlayacak ve destekleyecek eşler bulunması önemli bir faktör olur.
Başka bir örnek ise öğretmen ve öğretmen evlilikleri. Eğitim camiasında çalışan kişilerin sıkı mesai bağları, eğitim yılı boyunca beraber geçirilen zaman gibi etmenler bu durumu teşvik eder. Kariyer yolculuğunda kendine en uygun çalışma ve sosyal çevreyi bulmanın çok değerli olduğunu unutma! 🙌
Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
13Cevap
Bilmiyorum da her meslek illa bi hemşireyle evleniyor. Meslek ne? Mühendis. Kimle evli? Hemşire. Meslek ne? Avukat. Kimle evli? Hemşire. 🤷🏻♀️
Hemşire kızların çoğu güzel oluyor nedense çünkü benim yaşadığım yer küçük bir yer hastanede çok külüstür ama burada bile çok güzel hemşire kızlar var
Hemşirelere takık mısınız?
En çok hangi meslek grubunun evliliği çok diye sorarsan
Hep askerller
doktor
öğretmen
Öğretmenle evli doktoram görmedim.
@düşünmektükenmektir doktorla asistan evli
Öğretmenle öğretmen evleniyor genelde
Doğru.
T'rkiyede böyle sadece yoksa çoğu avrupa veya amerikada böyle statü takıntısı yok. Bir doktor Garsonla evlenebiliyor orada ama burada awı altın kaplamalı kızlarımız statü para ev ister. Erkeklerinize allah sabır versin.
Bence böyle bir oran yok. Hepsi değişken. Her meslek her meslekle evlenebiliyor
Napıyorsun
@ayyustuletidoyu ya bişey dicem kimsiniz sürekli yeni hesaplar açıp geliyorsunuz valla bıktım ya.
Bu 1 xperlerden ne çektim ya
Yoo ben o tahmin ettigin kişi değilim yeni hesap açıp açıp sana yazmıyorum ki coook eskiden konuştuk sadece şimdiden denk geldim yazdım
@ayyustuletidoyu tahmin ettiğim biri yok zaten de burada taciz eden çok oluyor. Değilsen kusura bakma.
Yok önemli değil
Aynı meslekler ve asker ile hemşire olayı da hastanelerde suçlular ile ilgili işlemler için sürekli gidiş geliş olduğundan asker polis ilişkisi çok sık oluşuyor hemşire grubu ile düşünüyorum
Bir doktor olarak doktor - doktor evliliği diyebilirim.
Hocam doktor -diş hekimi ne derseniz;))
Bence de mantıklı hocam, sizin var mı eşiniz acaba
@İlgiSevenKız pesss
ev kadınları ve güvenliklerin oranını kimse kapamaz 😂
Öğretmen daha okurken bulursan bulursun tayinin çıktımdan sonra zoro
Doktor hemşire çok var. Doktorlar hemşire kızları götürüyo valla dhshvsva
Sitedeki mantığa bakılırsa bana Pilot lazım😄
Pilot - hostes evliliği de çok.
Kuyumcu ile hırsız iyi anlaşır.
Polis öğretmen
Öğretmen-öğtetmen
Meslekle evlilik yapılmaz