Selams
kafasını çok yormadığı bir şey olsun, saçlarını ben dökerim :D

#sosyetic
Bağlasan da, durmaz anla 🎶
Selams
kafasını çok yormadığı bir şey olsun, saçlarını ben dökerim :D

#sosyetic
Bağlasan da, durmaz anla 🎶
Ögretmen olabilir. Belki ogretim gorevlisi olabilir. Akademisyen diyecegim ama bunlarda cok okuyor, araştırıyor, seyahatlere de gidiyor o yuzden bilemedim.
Bence erkekte ailesine en cok vakit ayirabildigi meslekler daha iyi. Kocami goremeyeceksem, cocuklar babalarini goremeyecekse istedigi kadar bol para kazansın sıkıntı.
Hamileligimde, dogumumda en zor zamanlarimda yanımda olabileceği bir meslek isterim. Simdi doktor, pilot vs diyecegim havali da geliyor ama aile olmak bu mesleklerde sıkıntı. Disarda herkese yardim eder, derdine derman olurlar ama kendi eş ve cocuklarina gelince bu vakit saglanamiyorsa gerekte yok bu kadar statuye falan.
Ögretmen tarzi bos vakti cok olan meslekler ideal bence ama tabi eve gelip yan gelip yatacaksa, bos vaktini benim yukumu azaltmaya kullanmayacak, cocuklarina vakit ayirmak yerine telefonun, bilgisayarin basindan kalkmayacaksa yogun bir işte olmasi daha iyi bu durumda.
En azindan ben evde ordan oraya kostururken, cocuklar kenarda ziril ziril aglarken kendisinin yan gelip yatmasini gormemis ve boylelikle sinirlerimi ziplatmamis olur.
Bos vakti cok olacaksa gercekten benimle ve cocuklarla ilgilenmeyi bilecek bir zihniyete sahip olmali. Bos vaktinde bana ev islerinde yardimci olabilir, cocuklari alip gezdirebilir vs. Evde bana oturdugu yerden yuk olacaksa gözümün önünde olmamasi daha iyi.
Babamda ögretmen. Bizimle hep cok ilgilendi hala ilgilenir. Bos vakitlerinde, tatilde ya da dersinin olmadigi zamanlar aldi eline supurgeyi evi süpürdü. Daginikligi topladi. Annem eger aksam yemegine vs yetisemediyse bildigi kadariyla yemek yapti.
Babamin iki kizi var. Hic bizden hizmet bekledigini bilmem. Cay koy getir dedigini bilmem. Eger cayim bitmisse seninkini de doldurayim mi diye ben sorarım. Gider kendisi alir genelde.
Annem yoksa bizden iş beklemedi hic. Siz kiz cocugusunuz diye dayatmadi, kendine hizmette beklemedi hic Allah razi olsun. Yani eger babam gibi bos vakti cok olan bir meslegi olacaksa ve cocuklariyla fazlasiyla ilgilenecek, esine destek olacaksa vakti olan bir meslege sahip olmak daha iyi tabi.
Çok güzel ifade etmişsiniz, öğretmenliğini ek iş olarak devam ettiren biri olarak öğretmen olasım geldi 😄
şarkının olayı ne ya:D en evlenmelik meslek bence kadınlar icin hani erkeklerde. seyahati bol olan bi işte calısan koca olabilir bence. adam zengin yonetici şirkete hakim saygın kariyerli elit misal. newyorkda bi toplantıya gidiyo şirket adına. sende karısı olarak eşlik etmeye gidiyorsun. alısverişini yap. o iş yapsın calıssın sen gez. para gırra. imkanı var şirketin. araba şöför. üst düzey hoteller. sonra kocana partnerlik yap. sonra gece eglenin seks işi. sonra 2 hafta türkiye. sonra tekrar misal bu sefer dublin olsun. bence böyle bi hayat senin bu işin en maksıdır.
uyusturucu işinde bi kocada olabilir bak. paraya para demiyor. herkes korkuyor dediğini ikiletmiyor saygın agır abi. kocaman malikaneniz var. havuz. hizmetciler. o bu su. arada ziyaretciler gelir kelli felli adamlar konusurlar seni cıkartıp. sonra adamı o kasvetli ortamdan alıp cennete tasıyan seksi hatun olunabilir. hani sırnasırya kocasına. tatlım bize biraz müsade edermis, in derya filimlerde erkek:D
erkekler icin ise öğretmen bu sorunun cevabı:D klasik normal bi öğretmen. atanmıs kafa rahat. calısma yerini de okuluda istiyor mutlu sorun yok.
Selim Gülgören neler yapıyor neler :D bir kaç adet daha ondan lazım ordan geldi aklıma. Bak adamın hiç magazinsel olayları var mı? Yok. Ama sanatçı yani tipi de düzgün hdjsj ayrıca o sırada o şarkıyı dinliyordum oke
Cevap
92Cevap
Şimdi " Pilot " falan derler. Sonra kocalarını göremeyince ağlarlar. :D Boşverin, parasını yersiniz jjd Çevremizde çok görüyoruz...
08:00 - 17:00 saatleri arası güzel bir meslekte çalışan veya kendi işinin patronu olan biri, evlenmelik erkektir. Çalışma saati gece olmamalı. Hadi en kötü 2 li vardiya çalışsın, en azından sabah veya akşam evinde olacak. Gece her zaman evinde olacak.
Maaş konusunu kadınlara bırakıyorum jdjd
😂 doğru dedin
Bir erkek adam evine vakit ayirmali, bunu yapabiliyorsa fark etmez meslegi.. yeterkii severek yapsinn..
tabii bende okumus biri oldugum icinde bende elbetteki okumus birini istiyorum tamam belki doktor felan olamaz ama enazindan bi muhendis olsa benim icin ideal. hayirlisi diyorum diyecek baska birseyim yok <3
hayirli kandiller buarada
Hayırlı kandiller 🌸
:)
Ne okumuşsunuz merak ettim 😊
@Cokuzgunserce insaat muhendisiyim ben🙈
Verelim bir mühendis 😃
Maddi yeterlilik ön koşul olmak üzere normal 09-17 mesaili, hafta sonu izin olan işlerdir bence.
Mesai saatlerinin uzun, izin günlerinin 1 gün olduğu işler sıkıntılıdır. Veya evden çalışan erkekler de muhtemelen çekilmez. 7-24 dip dibe sıkıcı olacaktır.
Mafya bence baksana Sedat Peker çocuklarına ne harika Babalık yapıyor 🙂 hem kimse ne sana ne de Ailene yan gözle bakma cesareti gösteremez trafikte biriyle tartışacak olsan araba dan indiğin gibi abi tanıyamamışız deyip elini öperler cümle eğlence mekanlarını ve kumarhanelerin haracını toplar krallar gibi yaşarsınız 😂
Bizim erkeklerin "pizza olsun, taştan olsun" düşüncesinin kadın bilinçaltındaki karşılığı, "erkek olsun, taştan olsundur" arkadaşlar. Gerçek kadınlar sizin sandığınız gibi paraya tav olmazlar. Bu düşünce sizin yenilgi ile başlamanıza neden oluyor. Kadınlar erkek arıyor, para değil. "Ben zengim olayım, bana öyle gelsinler" diyorsanız size gelen kadın zaten içinizin boş olduğunu koklar.
Saygıdeğer hanımefendiler doktor müteahhit işadamı futbolcu basketbolcu gibi meslekleri icra edenleri çok beğeniyorlar. Yazar şair filozof tarihçi ve ressamlardan ise nefret ediyorlar. Ben 20 senedir buna tanık oluyorum. Herkese sevdiği meslekten kişiyle mutluluklar...
Ben yazar isterdim
İstisnalar kaideler meselesi... Allah gönlünüze göre kaslı uzun boylu zengin bir yazar nasip etsin size..
Zengin olup olmaması pekte takmadığım konular ama olsa iyi olurdu inşallah bir gün karşıma böyle biri çıkar
Amin
Ben moda tasarımcısıyım ve Türk el sanatlarıyla da ilgileniyorum. Açıkcası partnerimin de genel kültür düzeyi yüksek birisi olmasını isterdim.
Çok asil bir tercih Allah gönlünüze göre versin.
Savcı diyorum ben🫠 ilk senelerinde yoğunluğu acayip çok. Özellikle küçük yerlerde bol uykusuz kalmalı ama alışmışız akşam sohbetlerinde açılan dosyalara :D bence çok zor ama keyifli bir meslek. Bir ağırlık kattığı da gerçek
Savcı kendini güzel savunur :D
Yok ya eşine öyle olmuyor :D kuzu gibiler 😅
Hadi ya herkes savcılar gibim olsa :D
Evet evet jdndjsnd
@gizoşşş33 nasıl hayatları yok?
Meslek mühim değil adam olsun adam. Evine helalinden ekmek getirsin ele muhtaç etmesin. Ama her şeyden önce adam olsun, adamcık degil...
Hey yavrum hey 😄
😀
Olmayanları biliyorum da olana çalışmamışım 😂 üniversite mezunu ve mümkünse kendi işi olsun… helal kazancı olsun…
Olmayanlar kesinlikle olmaması gereken :D
Ne kadar devrik cümle kurmuşum :D tam Queen anlamış yine de 😃
☺️🌸
Ünv mezunu ama tıcaret yapıyo olur mu
Sen demişsin ya unv mezunu kendi ışı olsun ondan dedım
Psikolog bence, daha anlayışlı oldukları ve iyi bir dinleyici oldukları kanaatindeyim. Tabii psikoloğun da Freud' u var, Fırat'ı var kime niyet kime kısmet
hahaha bence onlar mükemmeliyetçi olur
Ne yaparsak yapalım çekilmiyorlar shsj
Serbest meslek erbabı olsun 😂 canı isteyince gitsin canı isteyince erkenden çıkıp gelsin 😂 ohhh misss relaks takılsın
Güven olmaz :D
Diğer meslektekilere çok mu güven oluyor ki ona olsun
Erkeklere güven olmaz dhsja 😃
Hehhhh işte böyle de canımı yeee 🤣🤣
Erkekler kapatılsın, yam yam yam 😃
Tomommm 🤣
😅🌸
Serbest meslek erbabı, diş hekimi, avukat, mali müşavir, mimar vs oluyor
Operatör olan adamdır. Her türlü cins insanı görmüştür, riskli durumlarda ne karar almasını gerektiğini bilir. Sahip olduğuna değer verir korur. 😃
pahshsja tamam
Sokrates' in dediği gibi ;
"Ne pahasına olursa olsun , evlenin.
Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz.
Kötü çıkarsa da filozof. "
Hülasa, erkeğin mesleğinin önemi yok. Bütün olay kadında.
Fotoğrafçılık değil onu biliyorum 😂 kıskançlık krizleri
Ayar olunur :D
Ağır kıskançlık krizleri oluyor. Meslektaş abi var bizim ajansta ordan biliyorum 😂
Ama ne fotoğrafçısı, bebek mebek ot böcek çeksin :D
Bebek hadi bi nebze ama ot böcek çekerse aç kalır 😄
Doğru dedin 😅
Meslek olarak kadın, erkek farketmez çağımızda yazılımdan öte yol yok yine de adam gibi adam olmalı para odaklı değil karakter öncelikli değerlendiririm.
Onu bilmem ama en cool erkek meslegi pilotluk bence 😀Kiz olsam kesin pilot ayarlardim😀
Sanki sana pas verirler de
En ideali masaları memur sabah sekiz akşam 17:30 arası mesai hatta bazen erken bile paydos edebiliyorlar sonra haftada iki gün izinleri var hafta içi ek mesai durumları söz konusu değil, yıllık 15 gün izni var oh misss😄
güzel kardeşim ikinizde para kazanirsiniz senin gibi birine yakışır
Meslek önemli mesela komutanlara psikopat olur diyorlar, ne kadar para kazanmalı diye sormadık neticede. (Ki bu da güzel soruymuş) 😅
Onun meslekle alakasi yok karekter ve kisilikle alakasi var guzel gardasim onuda taniyarak öğreneceksin
Seçtiğin meslek az çok kişiliğini de yansıtıyor bence.
Hangi ulkede yasiyorsuzda herkes istediği mesleği yapıyor ne denk gelirse iste ama sen haklısın dogrusun 🤣👏
Üfff hemen ajitasyona bağlamayın
İsim bile olmaz
Fenomenim soruyu sormuşsunuz, cevabıda vermişsiniz zaten 🤣
Olur öyle 😃
Şunu unutma 24 lü yaşlarda bizler gotunuzde koşarız...30 sonra rüzgarın seyri değişmeye başlar... Manyaklar gibi 30-36 arası evlenilicek adam ararsınız ya da boş safsatalarla kendinizi de kandırırsınız ama... 40 olduğunuzda 20 li yaşlarınız da ne ektiyseniz ne yatırım yaptıysanız... Doğru bir adama... İyi bir evliliğe... iyi bir aileye... Ya da bunların tam tersi hasadını alırsınız... Hiç bir şey yapmadıysanız ödüyüceğiniz bedel günde 3mg xanax alarak dahi geçiremiyiceksiniz. Deliler gibi evi kedi doldurup sokak sokak kedi maması dağıtan teyzelerden olucaksınız çünkü ilgiyi ve sevgiyi yanlızca havyavnlardan alabiliyor olucaksınız o yaşta... Dünyanın kuralı bu mate ben yazmadım bunları doğanın kendisi hem ana hem seri katildir ya uyum sağla ya da öl 🧙♂️⚔
bana göre sanatçı. ama şarkıcı vs gibi değil sanattan gelen bir sanatçılık olması gerekir kkşjl. ülkemizde şarkıccılara vs sanatçı denilmesi beni aşırı sinir ediyor...
Sizlerin tercihi ne olursa hanfendi..
Meslekle evlenilmez insan ile evlenilir kadına iyi davranmıyorsa kötü biri ise mesleğin bi önemi yok. İyi mesleği olup kadına hayatı zindan edende var asgari ücret alıp kadını dünyanın en mutlu insanı yapanda
İnsanlarla evlenirsiniz mesleklerle değil. Kendi başına bir birey olmuş mu, ailesi ile ayrişabilecek mi, kendisi sizinle çekirdek bir aile olabilecek mi, zeki mi, merhametli mi lütfen bunlara bakın...
Öyle mi diyorsunuz
Kadınların hepsi geliri iyi erkek istiyor peki kendilerinin iyi bir işi falan var mı iyi gelirleri var mı
Nede olsa hep erkek hiç kadınlar bu konuda kendini sorgulamiyor acaba ben nasılım diye
Kadinlar neden iyi erkek istiyor biliyor musun kadin doğum yaptiğinda çalişamayacak ve mecburen kocasi evi geçindirmek zorunda kalacak eğer parasi yoksa çocuğuna nasil baksin doğum iznindeyken kadin bunu düşündünmü
Ben mesleğe değil tipe bakıyorum ne yazık ki. Muhtemelen fakir ama - bu kadın bu adamı nasıl tavlamış - cümlesindeki kadın olurum ama kira derdinden saçlarım dökülür 😂
Bence kadınlar eşlerini görme sıkıntısı çekmeyecek erkeklerle evlenmeli çünkü pilot, asker, tır şoförü vb. mesleklerle uğraşan erkeklerin terk edilme veya aldatılma hikayeleri çok var.
Doktor
Cerrah
Avukat
Hakim
Kendi işini kurmuş birisi
Yetişkin film oyuncusu (şakaydı)
Haber muhabiri
.
.
.
Kaptan
Uzak yol
Bahriyeli
Kaptan-ı derya
Süvari bey
Denizci
Kaptan
Gemi kaptanı
Saçmalama :D
nedeeen
Eh adam yok her limanda da biri olur diyorlar djsj
Arada bi gelse de olur :d
Hepsi öyle değildir ya sdsfdj
Haklı olabilirsin 😃
Benden mi bahsettin
@Gizemli_Denizci galiba
Sevindim
Hangi ildeyiz acaba aynı ilde mi merak ettim 🤔
Sen nerdesin ben söyleyeyim yakın mı uzak mı
İzmir
Uzak
Aaaa üzdü neresi olsaydı yakındı 😅😅
@Gizemli_Denizci Kara deniz veya iç anadolu tarafları sdfjd
Uçakla her yer 45 dakika canım jsjsjssj
Haklısın :D
buralarda pek takılmıyorum
Olsun yaz işte ya 😅😅
Neden zfjskdks
Konuşuruz jsjsjs
O ne mesleği yaparsa evlenirim. Ama en çok da seveceği ve mutlu olacağı mesleği yapsın
Zekasına ve duygu durum konrtolü, öz değer sevgisi ve çevre sevgi ile saygısı harici şeylerle pek ilgilenmiyorum.
Pilot olmalı. Her yatısına seni valizi gibi götürmeli ofofoff var bi hayalimiz
ahaha :D
Ahhh al benden de o kadar ya çok iyi değiller mi 😄
Biskolata reklamında oynayan o adamlar kadınlara göre tam evlenmelik
Eveeet
Tahmin etmiştim Nona:)
Nona kim
Takım elbiseli ben ütülüyorum 😄 veya kuru temizlemeye veriyorum olur mu öyle
Bence oluru var
Siyasetçilik, işadamlığı, yazarlık ya da sanatçılık. Öbür türlü toplumun büyük çoğunluğu açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşıyor.
Helalinden olsunsa gerisi önemsiz bence ama şu da var asker, polis pilot, tır şoförü, uzak mesafe olabilecek kişilerle zor olur
Neden bilmiyorum ama mühendisler çok çekici geliyor bana
Etrafında karı kızın olmadığı bir iş olsun ben çok kıskancım gelemiyorum öyle şeylere
Kanka bile olmasın
Asker o zaman
Yok o benlik değil maalesef
Neden
@Kızlardasormasınm mühendis olur mu kız çok az😂😇?
Askerle de olmamıştı hayatımda o yüzden tekrar denemek istemem. sirf hiç kız yok diye tercih edemem maalesef onun da başka sorunları oluyor
Çok ön yargılısın
@hayatitesbihbiriii denedim la nasıl ön yargılıyım
Öbür türlü başka kızlarla gidecek daha mı iyi? Acı çekmeyi seviyorsun o zaman. Sırf bir askerle olmadı diye böyle düşünüyorsan (ki kararına saygım var) herkes yoktan bile çözüm yaratabilecek mühendis bir koca arama derdinde iken ön yargılı davranarak yanlış yola sapıyorsun demek olur bu.
Ya o değilde eşi kadın kuaförü olanları düşünemiyorum 😂
Valla temiz esnaflık olsun. Geliri iyi, başım ağrıyor dediğinde gelebilir. Daha ne olsun
şahsen ben kadın doktoru bir erkekle evlenmezdim.
Beyin cerrahı , kalp cerrahı , dahiliye ya da psikolog olurdu
Jinekoloji asistanı olup da bu yorumu okuyan benim sıfat. 🤣
Kadın doktoru 65 yaşında teyzelere de bakıyor ama...
@Freddy1616 Hastaların belli bir yaş aralığı bulunmuyor.
@theNitroZeuss biliyorum
Öğretmen.3 ay tatilleri,15 tatil, cumartesi pazar tatilleri var. Sizi iyi gezdirirler.
Öğretmen, doktor, Avukat, Milletvekili :D :D :D
Bu işler bence mesleğe bakmaz. Fakat esine vakit ayırabilecegi meslekte olmali bence
Mühendis, doktor, avukat olmalı sanırım anlaşabildiğim tek meslek grupları:)
İtibarsız olmayan ve çalışma saatleri fazla olmayan bir meslek
Hiçbir meslek değil. En iyisi bekarlık. 😄😄
Süt kuzusu mesleği olmasın bence yeterli sanırım galiba 🫢😅
Yorumlara baktim evlilikten korktum erkek halim ile.
Memur dışında kurtarmaz kadınları
saat 17:30da adam evde olur
Yorumları okumaya geldim bence güzel kardeşim olmalı haha
Mesleğini bilmem karakterine onurlu sevgi dolu birimi ona bakın derim kızlar
Evlenmeligin Meslegi olmaz..
Adamligi, Karakteri, Erilligi olur
Bulsak bekar oturmazdik 🤣 ama bulursam haber edicem 🤪
Çoban lık bütün gün eşinle birlikte doğayla baş başa😂😂😂
Yazılım mühendisliği bence , isterse evden de çalışabilir
Bilmem bunu hiç düşünmedim. Müzisyen ve elektrikçiyim mesleklerimi seviyorum
En evlenmelik meslek diye bir sey yoktur. Her sey kişi de bitiyor ki bir insanı elbet iş te yorar ama asıl yoran şey insanlar ve kendine yük ettiği düşünceleridir.
Cinsel yaşam uzmanı 😂
djdj yok daha neler
Adam hem doktor hem işi biliyor 🤣 dur gizliden ve çıkayim
Saçma :D
Uf hayatta ne doğru ki saçma ama onlarda evleniyor 😂
tüccarla evlen. hem parası çok olur hem enerjisi :P
Kariyer peki
Vicdanli iyi niyetli dürüst evinden disarisi onu ilgilendirmeyen biri olsunda ne is yapiyorsa yapsin azda kazansa ben destek olurum üzmesin kirmasin yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?