çimenlere oturmuş mutlu mesut birşeyler yiyorduk bir çok insan vardı. Bi 15 metre ileride 4 lu erkek grubu da oturuyordu sohbet ediyorlardı sevgilime birisi bana bakıyor galiba dedim kim diye sordu. Çünkü karşımızda bir çok insan vardı. Ona boş ver ya diyince söylesene dedi 2 3 sefer ısrar edince eee yeter kalk ozaman gidiyoruz dedi kaldırdı beni bi 2 3 dk sonra o çocuklardan birisi uzun uzun baktı dedim ozaman yürü gidiyoruz tekrar dedi 15 20 defa ısrar etti kolumdan tuttu götürmeye çalıştı ama ben gitmedim. belki birine benzetti belki de başkasına bakıyordu etrafımızda insan çoktu. Ozaman ne diye el alemin adamlarına bakıyorsun bana bak dedi. Bi 1 saat tripli geçti. sonradan da her zamanki beni otobüs durağına birakcakti ona gelme dedim niye diye sordu bizi bilen bir kız var seni görsün istemiyorum deyince. o kız zaten bizi tanıyor ve benim sana sürekli dedikodumu yapıyor dedi görse ne olacak? Hayır gelmiyorsun diyince iyi git sana artık bir şey demiyorum dedi zaten 5 saatlik yoldan geliyor gidiş geliş 5 saat sürüyor sonra ben otobüse binince beni uzaktan izlemiş suratı asık şekilde. 1 ayda benden dolayı 15 bin tl harcadı ne istesem yapıyor
Bazen beni 1 saat görmek için o 5 saatlik yolu çekiyor. Ama böyle yersiz kıskançlıkları yüzünden ondan ayrılmalı mıyım? Annelerimiz bile görüştü annem tanıyor çocuğu ama sanırım ayrılmak gerekiyor diye düşündüm ve ona sen nekadar kötü ruh hastası birisin diyip bitirdim doğru değil miki
Bazen beni 1 saat görmek için o 5 saatlik yolu çekiyor. Ama böyle yersiz kıskançlıkları yüzünden ondan ayrılmalı mıyım? Annelerimiz bile görüştü annem tanıyor çocuğu ama sanırım ayrılmak gerekiyor diye düşündüm ve ona sen nekadar kötü ruh hastası birisin diyip bitirdim doğru değil miki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer