Gizli Üye(30-35)1 yılFarklı sebepleri olabilir.
Mesela benim gibi korumacı olabilir. Ben de düz arkadaşım dâhi olsa benden ayrıldıktan sonra eve yalnız gitmesine müsaade etmem. İçim rahat etmez. Sizinki duygusal amaçlı olduğu için bunu düşünüp kapıda oyalanmasi daha doğal
İkinci ihtimal senin bunu fark etmeni sağlamak amacıyla bilinçli yapmış olabilir. Bak ben senden etkilendim algısını yapıştırmak. Soru işareti kalıp buraya geldiğine göre sebep buysa başarılı da olmuştur.
Üçüncü ihtimal gerçekten çok etkilenmiş olabilir. Benzer şeyler yaşamıştım. Bazen aklımız başımızdan gidebiliyor
Dördüncü ihtimal güvenini test etmiş olabilir. Evini öğrenmene müsaade ediyorsan etkilendiğin ve devamını isteyeceğin anlamı vs
Beşinci ihtimal niyeti evlilik ya da cinsellik her neyse basamakları hızlıca çıkmak istemiş olabilir. İlk buluşmada eve bırakmak falan. Zamana yaymak istememiş olabilir.
Vs vs12 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ki.. anlamadım bende.
Etkilendiğini. anladim da.. sokakta oyalanmasi tuhaf geldi bana..
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi senin fark edip etkilenmeni sağlamak için olabilir.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEğer gece saati olsaydı belki birkaç dakika içeri sorunsuz girdin mi diye beklenebilirdi ama yarım saat beklemenin hiçbir sağlıklı bir açıklaması olamaz ayrıca sosyal medyadan ilk kez tanıştığın birinin tam ev adresini öğrenmesi de güvenli değil, senin yerinde olsaydım belki bir cadde önce başka bir eve girer gibi yapardım evin tam adresini öğrenmesin diye ama şimdi böyle yazınca aklıma geldi belki de çıkıp başka bir eve mi gireceksin diye beklemiş olabilir yani yarım saat beklemesinin nedeni bu olabilir gibi 😄
11 Yorumla- 1 yıl
A bak bu olabilir.. şüpheci biri olma olasılığı yüksek o zaman.. bilmiyorum ya..🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben olsam bende evine bırakırdım eğer arzu eder izin verirse ki ben garsonluk yaptığım zamanlarda geç saatlerde çıkan bayan müşterileri ya da çocukları gençleri bırakıyordum! 😅
Kişilik ve karakter meselesi olabilir ya da hoşlanmış olabilir! 😅12 Yorumla- 1 yıl
Sokakta neden bir süre oyalandj ki.. bunu anlamadım.. bir de evimi öğrenmesini istemedim açıkçası.. ama benimle birlikte geldi eve kadar. bunu istemedim aslında.. ben kendim giderim dedim.. kabul etmedi..
- 1 yıl
Ya delikanlı adam yanına gelen kızı ya da buluştuğu görüştüğü bence evine kadar bırakmalı sağ Salim gittiğine Emin olmalı
u 1 yılOlması gereken bu
13 Yorumla- 1 yıl
Ama beni bıraktıktan sonra çok oyalandi sokakta.
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
- 1 yıl
🌹😊
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Başlığı: Sosyal medyadan tanışıp buluştuğum biri 'istemesem de' evime bıraktı. Yarım saat kaldırımda durup bekledi. Sizce neden olabilir?
Soru Detayı:
Kullanıcı Adı: asuasuasuman
Sanırım biraz fazla hevesli birine denk gelmişsin 😅. Ama tabii ki bu, senin sınırlarını görmezden gelmesini mazur göstermiyor. Kendini güvende hissetmediysen, bu durumu mutlaka onunla açıkça konuş. Eğer bu rahatsız edici durum devam ederse, mesafeni koymakta fayda var. Her şey senin güvenliğin ve huzurun için 💖.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Buluştuğun kişinin insan olduğundan emin misin? 😂
14 Yorumla- 1 yıl
😊 ne ilgisi var ki şimdi..
- 1 yıl
Bana garip gelen bu davranış neden sana sadakat gibi geldi acaba.. ya sen yanlışsin.. ya da ben yanlış düşünüyorum 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gel bı kahvemi iç demeni mi bekledi ne
14 Yorumla- 1 yıl
Sanmam.. annemle yaşadığımı biliyor..
- 1 yıl
Hemen mi.
Sanmıyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOlması gereken bu bence. evine bırakması normal ama eve girdikten sonra beklediyse saçma olmuş bu kısmı normal değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSanırım fazla şüpheci birisi. Acaba geçmiş ilişkisinden kaynaklı kadınlara güvensizliği mi var?
Şey mi düşündü ondan sonra acaba dışarı çıkar buluşur musun diye? O ihtimali gösteriyor.
Davranışı takıntılı şüpheci birisi olduğunu gösteriyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Bencede.. ben tadında kalsın diye iki saat sonra kadar gitmek istedim.. o sanırım bunun altında başka bir şey aradı..
- 1 yıl
Bence de. Ama kötü vizyon yarattı. İyi olmadı.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ah ulan ülennn canına yandığımın dünyası..! Beyyliğe ölmem, eyle de fur beni.😔
Ya biciklerin sulatanısın deyyu ya da zekan ve duygusal yapını anlayarak senden eyle güzel bir enerji aldı ki aşık oldu. Yinede erkek milleti ilkin yüzdesi daha yüksek heberin ola.🙂
12 Yorumla- 1 yıl
Aşık olma olasılığı düşük çünkü daha yeni görüşüyoruz
1 yılKötü niyetli diye düşünürsek evinin katına kadar öğrenmek istiyor olabilir. İyi niyetle düşünürsek eğer de güvenliğinden emin olmak istemiştir. Açıkçası sosyal medyadan biriyle buluşsam evime gitmeden önce başka bir yere uğrardım. Yani mesela kızlarla buluşacağım senden sonra falan deyip aradan sıyrılırdım. Tehlikeli çünkü. Takıntılı olabilir ki başıma geldi Allah korusun.
13 Yorumla- 1 yıl
Haklısın.. gerçi bir başka yere gitsem de belki takip edebilirdi gün sonuna kadar..
- 1 yıl
O kadar takıntılıysa zaten polise gidersin aşırı korkutucu çünkü
- 1 yıl
Bilmiyorum öyle olup olmadığını..
1 yılCentilmenliğinden bırakmıştır. Ben de bu güne kadar hiç bir bayanı yarı yolda bırakmadım. Her zaman gideceği yere kadar bıraktım. Bunun amacı evini öğrenmek değil, tamamen ona saygıdan kaynaklanıyor. Ama kimseyi öyle beklemedim ki beklemenin amacı acaba bana yalan söyleyip başka yeremi gitti evini öğrenmemi istemedi diye düşünürdüm.
12 Yorumla- 1 yıl
Sanırım bu yüzden.. ama şüpheci bir yaklaşım bu
- 1 yıl
Evet şüpheci bir yaklaşım. Bana bu yapılmış olsa bir daha görmem kendisini. Arkadaşlık ya da flört sevgili her ne ilişki olursa olsun acabalar oluşursa kafamda anında terk ederim.
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi evine mi yoksa evini anlamasın diye başka bir eve mi girdin onu anlamak için kapıda yarım saat oyalanmış. Güvenini ölçmüşte olabilir. Sen nasıl gördün ki beklediğini perde arkasından mı. O muydu eminmisin. Biz kadınlar her şeyden korkar olduk valla. Kime güveneceğiz bilmemki. Sosyal medyadan ya da hayatın içinden kimle tanışırsan tanış buluşmadan önce uzun süre sohbet et, tanımaya çalış ben öyle yapıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Gündüzdü zaten. tülün arkasından gördüm
Cevap sahibi1 yılHayırlısı , bence çok da takılma belkide seni düşünen iyi biridir. Zamanla ortaya çıkacaktır
Gizli Üye(30-35)1 yılIsrarla evine bırakmak istemesi tuhaf çünkü sosyal medyadan tanışılan birinin evini hemencecik öğrenmesini pek istemez bir kadın ilk etapta. Fakat yarım saat boyunca evinin oralarda beklemesi ise çok absürt bir durum. Sebebi ne olursa olsun bu sebep iyi bir sebep değildir bana göre. En iyi ihtimalle seni acaba gerçekten evi burası mıdır diye kontrol etmek için beklemiştir. Hani buda en iyi ihtimal.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın.. tuhaf gerçekten.. güvensizlik gibi..
Belki güvende olduğundan emin olmak istemiştim.
11 Yorumla- 1 yıl
Evin içine girmiştim ama.. hemde gündüz vakti 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Da keşke eve bırakmaması konusunda ısrarcı olsaydın asla kabul etmeseydin. Şimdi bu manyakla olmaz zaten de görüşmek istemediğin zaman kapına dayansa ne yapacaksın. Çekiyorsun valla.
16 Yorumla- 1 yıl
🙄 bilmiyorum..
- 1 yıl
Manyak olma olasılığı yüzde kaçtır ki..🙄
- 1 yıl
🙄 haklısın.. ben kaşınıyorum dimi
- 1 yıl
🙄 sağol.. aynı türde kişileri buluyorum sanırım.. bunun sebebini ben de bilmiyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Belki kendi evim diye başka bir binaya girme ihtimalini düşündü. Ya da o seni bıraktıktan bir süre sonra tekrar dışarı çıkma ihtimalini düşünmüş olabilir. Bu arkadaş biraz şüpheci biri ama orası kesin.
12 Yorumla- 1 yıl
En iyi tespit senin yorumun sanırım.. çünkü evet dışarı çıktım bir süre sonra 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBence belki eve kahve içmeye çağırmani beklemiş olabilir diye düşünüyorum çünkü tamam seni eve bırakması normal ve olması gereken bir durum ama beklemesinde başka amaç olamaz
21 Yorumla- 1 yıl
Tekrar dışarı çıkıp çıkmayacağımi sanki bekledi gibi..🙄 şüpheci biriyle yapamam zaten.. zor.
1 yılHemen kötü düşünmemek lazım.
Belki bu beyefendi çok sevmiştir ya da çok beğenmiştir. Kendime benzettim; ben de çok sevdiğimde, onu gördüğümde yanımdan gittiğinde bile hala yanımdaymış gibi hissederim. Olduğum zamanda ve mekanda onun hayalinde takılı kalırım , durmak isterim. Her anlamda hafızama kazımak isterim onu , yaşadıklarımızı konuşmasını, mimiklerini. Ve bunu yaparken elin ayağın tutmaz olur , bir şey yapamazsın ;belki hepsi budur.13 Yorumla- 1 yıl
İki saat sonra gitmem gerekiyor dediğim için sanırım.. aslında ben de hoşlandım ama bilmiyorum 😊
- 1 yıl
Sezgilerinize ve hislerinize güvenin, hanımefendi. Eminim ki siz aslında görüştüğünüz beyefendinin hareketlerine, tavırlarına ve konuşmasına bakarak az buçuk nasıl bir bey olduğunu kavramışsınızdır. Hoşlandığınıza göre, zannedersemki doğru tahminde bulunmuşum.
- 1 yıl
Öyle de 😊 elim masadayken.. elimi tutmasaydi orata kadar iyi gidiyordu..
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bunlar gerçek olaylar mı yoksa farazi şeyler mi? Ben biraz safım, gerçek diye düşünüp cevap veriyorum.
16 Yorumla- 1 yıl
Tatlım bu yaşadığım olay farazi olabilecek kadar kötü mü ki 🙄 eğer öyleyse söyler misin. . bu adamla bir daha görüşmeyeyim 😑
- 1 yıl
Alınmadım.. aksine keşke farazi bir soru olsaydı 🙄
- 1 yıl
Bu davranış biçimi o kişi için oldukça olumsuz bir intiba bırakır. Sınırlarını daha net ve anlaşılır, bir biçimde belli etmeni tavsiye ederim.
Tabi ki her yeni randevu risk taşır, ama bu riskleri azaltmak yaşadığımız tecrübe ve dikkatimizle mümkün olabilir.
Bu demek değildir ki riskleri sıfıra indirebilecegiz. Ama yüzde bir ve binde bir arasında 10 kat fark vardır.
Eminim ki bunu başaracak bilgi ve dikkate sahip, stres anlarını yönetebilecek birisin. - 1 yıl
Teorik bilgilerimi uygulamaya geçiremiyorum 😊 çok güzel ifade etmişsin.. en başta evimin adresini öğrenmesini istemediğimi başka türlü bir şekilde ifade edebilmem gerekirdi.. haklısın 👍
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sana aşık olmuş söylemiyor 😂 bir ara ben sevdiğim kıza böyle yapmıştım sınıfına kadar eşlik ettim sonra da koridorda bekledim ama reddetti 😑
12 Yorumla- 1 yıl
Sanmam..
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Belki acır eve davet eder demiştir gariban:) bir umut işte
24 Yorumla- 1 yıl
😊 yok be.. annemle yaşadığımı biliyor
- 1 yıl
Tadında bıraktım görüşmeyi.. tek yaptığım buydu..😊 damakta kaldık sanırım 😅
1 yılEve girdiğinden, güvende olduğundan emin olmak istemiş olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Ama eve çoktan girmiştim.. sokakta çok oyalandi..
- 1 yıl
Tehlikeli düşünceler seziyorum dikkatli ol
Ruh hastası işte belli değil mi? Hiç bir anlamı yok.
12 Yorumla- 1 yıl
Kesin öyle midir ki 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılÖnem vermiş ne guzel kimisi var arabadan inip yolculamaz bile jsjs
14 Yorumla- 1 yıl
Önemsemek gibi gelmedi ki bana canım ya... sanki yanından erken ayrıldığımı düşünüp başka planlarım var mı acaba diye yoklamak istedi gibi..
- 1 yıl
Güvensizlik ilk başlarda olur ya mazur gör zamanla taniyacaksiniz birbirinizi
- 1 yıl
👍sağol..
- 1 yıl
Sen de sağol 🌸
1 yılPrim verir miydin sen sosyal medyadan olanlara
17 Yorumla- 1 yıl
Denk gelince veriyorum 🙄
- 1 yıl
Yani prim..
- 1 yıl
Hahaha açıklama yapman iyi oldu 😄
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
Sonra n'oldu bi daha buluşmadınız mı
- 1 yıl
Arıyor da.. işlerim var dedim.. bilmiyorum.
- 1 yıl
Primi kestin ha 😀
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evine rahatlıkla varlığından emin olmak icin beklemiş centilmenlik bunu gerektirir
11 Yorumla- 1 yıl
Ama çoktan girmiştim içeri..
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bende yapıyorum bunu ve eve girene kadar bekliyorum incelik yapıyoruz yine olmuyor arkadaş 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Ben çoktan girmiştim zaten içeri.. yarım saat sokakta oyalandi.. bu tuhaf geldi bana
- 1 yıl
Hayır. aramadım.. tülün arkasından izledim sadece 😊
- 1 yıl
Şuanda sorarsam ikici kez bu davranışı yapıp yapmayacağını kestiremem..
Baya bir etkilenmiş galiba gidesi gelmemiş adamın
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ki 🙄 tuhaf geldi..
1 yılCamdan bakıp kahve içmeye çağırır mısın diye beklemiştir 😄
16 Yorumla- 1 yıl
😅 olmaz.. annemle yaşadığımı biliyor..
- 1 yıl
Annen uyumuştur diye düşünmüştür 🤣
- 1 yıl
Yok be.. gündüz buluştuk 😊
- 1 yıl
O erken ayrılmışsınız o zaman akşam buluşsaydın akşamı bekleseydiniz 😄
- 1 yıl
Tadında kalsın istedim .. iki saat sonra gitmem gerekiyor filan dedim.. evine bırakayım dedi.. öyle işte..
- 1 yıl
İyi olmuş güzel
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. acıyıp kahveye çağırmanı beklemiştir. hayalleri vardır😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
😅 saçma..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılEve bırakması normal. bir ihtimal. belki birseylerde olur ihtimali olabilir diye düşünmüştür
12 Yorumla- 1 yıl
Bu ihtimal olamaz çünkü annemle kaldığımı biliyor..
- 1 yıl
O zaman iyi niyetle beklemistir
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılEve bırakmak istemesine bisey diyemem normal olabilir ama beklemesi sapkın bir tavır
12 Yorumla- 1 yıl
Yani şaşırdım açıkçası..
- 1 yıl
Bende
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten eve mi girdin yoksa biraz bekleyip binadan çıktın mı diye düşünmüş olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Bu sanırım en mantıklısı 🙄 ama hoş değil ya.. yani bana güvensizlik göstergesi..
- 1 yıl
Kesinlikle , ama insanları yaşayarak tanıtsın anlattıklarıyla değil 👍
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKeske evinin yerini belli etmeseydin. Bir daha yapma en azından. Daha tanimadigin bi adam kimbilir nasil bi ariza yapacak bilemezsin.
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOha sen eve girdikten sonra beklemis simdi okudum ben birlikte muhabbet ettiniz sandim. Normal biri degil net. Cagirirsin diye beklemis. Sormadinmi?
Cevap sahibi1 yılArkadaslara yazdigin diger cvplarida okudum ve bunu yazmadan içim rahat etmedi. Açık yazacağım manyak mısın bu adamla asla ve asla bir daha buluşma... adam takıntılı ve arizalo bir tip bence, kesinlikle. Sen onun malı değilsin daha yeni tanışmışsınız senin üzerinde Hakimiyet kurmaya çalışıyor. Sen onu kandırmak istemiş ve farklı yanlış bir binaya girmiş de olabilirsin. Sonuç olarak onu tanımıyorsun ve ısrarla senin evini öğrenmek istiyor gibi bir durum var ortada bu bir ikincisi yarım saat aşağıda beklemesi çok daha kötü bir durum 3 de hemen elini tutması vesaire Hatta Gerekirse senin evin önünde beklemesinden rahatsız olduğunu ve Böyle bir şeye asla tahammül etmeyeceğini söylersin. Gerekirse de polise başvurabileceğini de ima et konuşmanın gidişatına göre. Bence ki senin kolay lokma olmadığını anlasın ama başına benim verdiğim fikirlerden dolayı bir dert gelsin istemem ve vebal almak istemem onu en iyi sen tartarsın ve ona gore davranmayi nasip etsin Allah. Kadin cinayetlerini biliyorsun. Bilincli olarak acikca yaziyorum ki hafife alma. İnşallah en doğru şekilde davranırsın. Bir daha da asla kimseye hemen evini belli etme hemen.
- 1 yıl
Sağolasın sağduyulu yorumun için.. haklısın en başta eve bırakmasını kabul etmesem de bu konuda ısrarcı olabilmeliydim.👍
Cevap sahibi1 yılRica ederim bazen boş bulunabiliyoruz iste basiretimiz baglaniyor gibi oluyor
Allah e emanet ol.- 1 yıl
Sağolasın 👍
1 yılEvine davet etmeni beklemiştir ya da gerçek ten oradamı oturuyorsun emin olmak için
18 Yorumla- 1 yıl
İlk ihtimal olamaz.. annemle yaşadığımı biliyor.
- 1 yıl
Sosyalmedyadan Nekadar süre yazıştıktn sonra reelde buluştın onla
- 1 yıl
Sosyal medyada kameralı bir iki sefer konuştuktan sonra uzatmadan yüz yüze görüşelim dedik..
- 1 yıl
Çok acele etmişsin. Buluşmak için bence
- 1 yıl
Kç yaşında o
- 1 yıl
Devlet memuru olduğundan yani söylediği şeylerin doğru olduğundan.. bekar olduğundan emin olduktan sonra görüştüm..
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Direk ona sor bence neden beklediğini
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki yorumlara bakma, bence nezaketen beklemistir; sonuçta evine bırakması için geleneksel dusunmesine gerek yok
10 Yorumla
1 yılBeklemesi garip ama eve bırakması ince bir davranış
10 YorumlaHoşlanmış nazik iüşünceli ntba bırakmak istemiş
10 Yorumla
1 yılEvine girip girmediginden emin olmak icin ya da belki arayip davet edersin diye
10 YorumlaHoşlanmıştır tam anlamıyla ve verdiği değeri göstermek istemiştir.
10 Yorumla
1 yılSosyal medyadan biriyle tanışıp buluşmanı garipsemiyorsun da evine bırakmasini mi sorguluyosun d
11 Yorumla- 1 yıl
Neden ki 🙄 sosyal medyadaki kişiler başka bir galaksiden geliyor da benim mi bundan haberim yok..
1 yılEvinize kadar bırakması hoş ve centilmence olmuş tabi ama beklemesini anlayamadım bende
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani evıne girmeni beklemistir basına bisey gelmesın diye güzel bi davranıs
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Valla bilemem güzel insan.. Amacı nedir ne değildir..
10 Yorumla
1 yılSen eve girene kadar güvenliğini sağlamaya çalışmış olabilir aklınca
21 Yorumla- 1 yıl
Eve çoktan girmiştim.. oralarda oyalandi
1 yılNasıl güvenip de buluştun ilginç fazla rahatsın
11 Yorumla- 1 yıl
Kameralı konuştuk.. bir kaç kez.. hoşuma gitti 🙄 yüz yüze görüşelim dedik..
1 yılÖnemsiyor olsa suç bırakıp gitse suç
Siz kadınlar neden böylesiniz11 Yorumla- 1 yıl
Önemsemek değil bu bence..
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeni sevdiğinden, ya da eve kesin girecek mi diyerek tereddüt etmiş, sana güvenebilmek için olabilir.
10 Yorumla
1 yılİstemiyorsan evine bırakmayacak pencereden bakmanı ışığı yakmanı beklemiş
12 Yorumla- 1 yıl
Vakit gündüzdü..
- 1 yıl
Daireyi tam öğrenmek istemiş
1 yılBilemedim ve siz kimseden mesaj bile kabul etmezken birisiyle nasıl buluşabildiniz şaşırdım. Bana niye asla şans vermiyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılAcaba beklesem belki eve kahve bilmem ne çağırır umudu vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYeni bela kilidi açıldı
12 Yorumla- 1 yıl
Allah korusun 🙄
- 1 yıl
Korusun elbette
Evini bilmesine izin verme... Ayrıca sosyal medyadan biriyle buluşman bana heycan verdi, bizde buluşabiliriz belki
10 Yorumla
1 yılNe akdar konustunuz
11 Yorumla- 1 yıl
Üç kez görüntülü.. sonrasında yüz yüze görüşelim dedik..
Geri çagirmani beklemis
12 Yorumla- 1 yıl
Bu olasılık olamaz.. çünkü annemle yaşadığımı biliyor..
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHatunun güvende olduğundan emin olmalı.
16 Yorumla- 1 yıl
Ben binaya girdikten yarım saat sonra gitmesi tuhaf değil mi 🙄
- 1 yıl
Başka ne gibi tuhaflıklarını hissettin yüz yüzeyken?
- 1 yıl
Karşımda oturuyordu.. Elimi tutmak istedi masada otururken.. elimi çektim..🙄 liseliler gibi.. hoşuma gitmedi.
- 1 yıl
Sıkıntı..
- 1 yıl
Elimi tutması dimi 🙄
- 1 yıl
Senin onayın olmadan tutması sıkıntı. Araçtan inip, 30 dk senin bulunduğun eve bakması dik dik sıkıntı.
Gizli Üye(25-29)1 yılBence dikkatli olun insanlar pek tekin değil şu devirde bir de
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDevamını istiyor
16 Yorumla- 1 yıl
Devamını istemenin başka yolları da var..
- 1 yıl
orada beklemek etkiliyici çok filim izlemiş esk dilimlerde kaldırımda oturup beklerlerdi
- 1 yıl
Ama o gün ayrıldık.. bıraktı beni.. girdim içeri.. daha ne oralarda oyalanir ki bir insan 🙄
- 1 yıl
Durup bekledi demişsin yarım saat işte 80 li 90 lı yılların aşk modeli istemiyor musun sen onu
- 1 yıl
Hoşlandım aslında ama.. bana güvenmeyen biri gibi geldi.. yani sanki tekrar dışarı çıkıp çıkmayacağımi kontrol etti bu yüzden bekledi gibi.. bilmiyorum belkide ben çok ince düşünüyorum
- 1 yıl
Zamanla anlarsın iletişiminiz devam ediyorsa sebep nedir
1 yılTam evini öğrenmek için
18 Yorumla- 1 yıl
Evi öğrenmesini hiç istemedim aslında..
- 1 yıl
O zaman farklı binaya gireceksin o gidince kendi oturduğun binaya gireceksin
- 1 yıl
O şekilde yapsaydım görecekti demek ki 🙄 çünkü yarım saat kadar sokakta oyalandi..
- 1 yıl
Sen ne yaptın
- 1 yıl
Kendi oturduğum binaya girdim..🙄
- 1 yıl
Şapşiksin sen
- 1 yıl
😅. Allam ya
- 1 yıl
Noldu 41 yaşında (ama 25 gösteren) biri şapşik olamaz mı sanıyodun sen 😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. yatirim yspiyor güzel kardeşim
12 Yorumla- 1 yıl
Neye 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılsende mi asumannnn
15 Yorumla- 1 yıl
😊 neden ki.. ordakiler uzaydan mı geliyor..
- 1 yıl
eskiden çok karşıydın asla derdin o yüzden şaşırdım
- 1 yıl
Fikirler de her şey gibi zamanla değişiyor demek ki 😊
- 1 yıl
hayırlı olsun dikkatli ol seni seviyoruz başına bir sıkıntı gelmesin.
- 1 yıl
Sağolasın 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGözüne girmek için olabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Ama ben etkilenmedim ki .. aksine tuhaf geldi..🙄
Sakıncalı işler bunlar
12 Yorumla- 1 yıl
Neden ki 🙄
Garibim bir umut yukarı çağırırsın diye beklemiş 😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri