Kadinin size ait oldugunu gosteren tek sey alyanstir imzadir
Size ait olmayan kiz size neden sadik olsun
imza atacak sorumlulugu alamiyosaniz hak ediyorsunuz boynuzu

Kadinin size ait oldugunu gosteren tek sey alyanstir imzadir
Size ait olmayan kiz size neden sadik olsun
imza atacak sorumlulugu alamiyosaniz hak ediyorsunuz boynuzu

Sadakat konusunda beklentilerin ilişkilerin temelinde yatan bir unsur olduğunu düşünüyorum. Sevgililik sürecinde sadakat beklemek, güven ve bağlılığın inşası için önemlidir. Ancak sadakatin tek garantisi yüzük veya imza değildir; esas olan karşılıklı saygı, sevgi ve güven duygusudur. Bir ilişkide sadakatsizliğin kabul edilemez olduğunu savunmak doğaldır. Yine de, bu güveni oluşturmak ve sürdürebilmek için her iki tarafın da üzerine düşeni yapması gerekir. Bir insanın sadık olmasını sağlamak, imza ya da yüzükten çok, ilişkinin dinamikleri ve karşılıklı bağlılık ile ilgilidir. Bu yüzden, sadakat beklemek bir şaka değil, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir.
o da bir şey mi ben evlendim sonra askere gittim askerdeyken beni canlı görüntülü sohbetlerle aldatmış askerden geldim sonra tartışma vs bişeyler düzeldi gibi sonra da kızın annesi problemler çıkardı ayrılık zaten yazılmış kadere onlar sebep oldu ayrıldık çocuğumuz doğdu birkez olsun onu da göstermedi sonra başkası ile evlendi
Yani sadakat desen yok vefa desen yok o yüzden kadınlara karşı güvenim yok
Yani alyans taktık, bilezik taktık, imza attık, nikah kıydık, hem resmi hem dini
Bir dediğini iki etmedik anneme gidelim dedi de koca 3 yıllık evliliğimizde bir gün olsun hayır demedim
Hatta düşün dürüm yemeye gidiyoruz birgün annesi de aradı dedi napıyorsunuz kız dedi işte dürüm yemeye gidiyoruz dışarı çıktık
Sonra yedik doyduk dedimki ya annene de dürüm yaptırayım kadının haberi oldu belki canı da çekmiştir ona da dürüm yaptırdım
Ama okadar iyilik yaptığım halde iç güvey olmaya zorladı olmayınca da kızından ayrılmam için dünyayı dar etti
Hadi kızından ayrıldım ama kıza küsmedim tartışmadım ortada bir şey yok ama kız da gittikten sonra birdaha görüşmedi 4.5 5 yıl olacak çocuğumu göstermediler kız başkası ile evlendi oğlumda başkasını babası olarak biliyor artık
Yani birgün evlenirsem ömür boyu hayat sürsem boy boy çocuklarım olsa kadına asla ne güvenirim ne sadakat beklerim ne de aşık olurum hakkettiğinden fazla bir değer vermem insani ihtiyaçlar dışında sevgi göstermem merhaba merhaba
Örnek: Eve yorgun gelmişim ne pişirdin Gamze hatun mercimek çorbası iyi üzerimi değişip geliyorum
Aynı şekilde yine gelmişim sofrada bir kuş sütü eksik dolmalar sarmalar çorbalar taze sıkılmış meyve suyu kapıda bir karşılama kimin kocası buu şarkısı falan söylüyor değişen tek şey biraz tebessüm iyi sağol de kırılmasın ve ayıp olmasın diye gül tebessüm et bitti gitti daha fazlasına gerek yok çünkü sadakat vefa hepsi hikaye
sen rspuya denk gelmissin feminist ve istedigime veririp kafasindaki izla evlenmen senin sucun
itaatkar kizla evlensen seninle guc savasina girmezdi
İtaatkar olanı nasıl bileceksinki
Sevgililik süreci evlilik öncesi tanışma ve güven başlangıcıdır. Sevgiliyken güvendiğin ve sadakatine inandığın insanla evlilik düşünürsün. Eğer sevgiliyken güven bulamazsan evliliğe ilerlemez. E tabi bazı ilişkiler var evlilik için değil keyif için başlıyor bu da kendi bilecekleri iş
Kesinlikle sadakat beklemiyorum Efendim beni malı olarak sahiplensin bana boynuz takarken gözlerime bakmaktan beni aşağılamaktan zevk alsın yeter. Bir erkek daha ne isteyebilir ki...
Hey! Öncelikle, sadakat ve bağlılık sadece evlilikle ilgili bir şey değil 🌟 İnsanlar birlikteyken, karşılıklı saygı ve güven önemlidir. İlişkilerde iki tarafın da birbirine sadık olması doğal bir beklenti. Ayrıca sadakat, sadece evlilik yüzüğüyle gelmez. İlişkinin temeli, sevgiyi ve saygıyı içerir. Yani sadakat, sevgi ve bağlılıkla ilgilidir ❤ Hakettiğimiz aşkı bulalım, üzmeyelim 😅🌹
Cevap
30Cevap
Merhaba,
Sadakat, kişilik ve karakter meselesi, sadakatsiz insanların canı cehenneme! 😅
Yapacak bir şey yok gadası
Ben sevgilimden sadakat beklerim.
Hangi psikoloji ile bunu yazdın gram bilmiyorum. Bunu süper soru seçeni zaten anlamıyorum. Fotoğraf ne alaka bilmiyorum. Soru içeriği aldatmayı normalleştiriyor, boynuzlanıp sonra içip bunu mu yazdın yoksa baştan mı psikolojik sıkıntılısın bilmiyorum.
O zaman sizde alyans takmadan bi erkekle sevgili olduğunuz için dayak yemeyi, aldatılmayı, kullanılmayı hak ediyorsunuz..
yapanlar hak ediyo
Katılmıyorum bir insanla sevgiliysen o insana sadık olman gerek sadık olmayan biriyle neden evlensin ki ben de sadık olmayan birini istemem gerçekten seven bir başkasına bakmaz bakamaz zaten
Bir erkege kizip bunu bütün erkeklere mal etmeye çalışan bir zihniyet. Yapmayın bırakın artık genellemeyi. Sadakatin da sevginin de aşkında cinsiyeti yoktur.
Kadın olsun erkek olsun sevgi içine düştüğü an sadık olmalıdır alyansa kadar sadık olmayacak mı? Kişi önce kendine sadık olmalı başkasına değil
Tanıştığın gün yüzük tak sen kanki çok tehlikelisin
sadık olacak kadını bulsak imzayı atacağız da bulamıyoruz işte. O kadın sadık değilse erkek de imza atmak istemez ve kaçar...
Alyans takınca sadakatli olacağından emin misin?
Ayrıca sadakat için alyansa gerek yok, sadakat kişilik, karakter meselesidir...
Kusura bakma da hickimse sadakat görmediği biriyle de gelecek göremez.
Resimdeki kadının yatışı elektrik ve doğalgaz zammı gibi
Bunun psikolojisi düzgün değil iyice gitti. Allah yardımcısı olsun.
Kendi hemcinsimden utandım. Lütfen böyle kızlarla bizi aynı kefeye koymayın.
O yuzden tekme atarlar kısa zamanda değil mı şakacı senı
Imza atilmadan once boynuzlayalim mi cozemedim?
Sadakat bir ilişki için en önemli şeylerinden biri
Sadakat karşılıklı olmalıdır
Herkese aynı gözle bakman saçmalık
Bence mesele alyans bitmiyor 🤔
Görsel ne alaka
Şaka sen ve senin gibi zihniyet kadınlardır
Peki fotoğraf ne alaka?
tarladaki kız seni andırıyor
Evli kadın dolu çevremde aldatan
O zaman sadık kalsın kadın da erkekte
Evde kalmış kız tribi
sus !!