Aşk İlişkileri Beyler berberinize mi sadıksınız, aşkınıza mi? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cevap kabak gibi ortada gibi. dd Berberime Aşkıma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Dürüst olmayan beyleri kınıyorum . d Beyler berberinize mi sadıksınız, aşkınıza mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Benim ikisi de yok. saçlarımı kendim keserim. sevgilim de olmadı zaten. kendime sadığım ben 2 0 Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. 20 yıl aynı berbere gittim. 20 yıl hiç bir kadın benim kahrımı çekmezdi. Onun için cevabım tabiki de berber 2 1 Yorumla Deniz078 +1 yıl Denn denn. Aynısındannn. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Berbere sadık değilim. Ara iyi olunca yaptığı işte bozulma oluyor. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Soruya bakın 😅 tabiki aşkıma sadık olurum 😊💖 berber ne 😅 1 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşkım yok, o yüzden şimdilik berberime sağdığım. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Berbere verilen sadakatin üstü arefe günü sabah 4 de verilen randevuya sorgusuz sualsiz gitmektir 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Aşkıma sadığım ben berberimi aldatıyorum 🤫😂 1 0 Yorumla
Murat0440 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim için aşk sevgi diye bir şey yoktur berbere gidersem hangisi daha iyi yaparsa hoşuma giderse onun yanına gidiyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gel beriye gel beriGözüne koduum berberiÇabuk traş et beniYoksa severem seniDesem... 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İkisini de tatile gidince aldatıyorum:) 3 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence berberkerine daha Sadıklar 2 0 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. berberlerine daha sadıklar 2 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Berberi değiştircem suriyeliydi😃 1 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Berberimi değiştirmem 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşkıma daha sadığım 1 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisine de değilim 2 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Berberim candır 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Askimiza 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Benim ikisi de yok. saçlarımı kendim keserim. sevgilim de olmadı zaten. kendime sadığım ben
Kırıkları alalım abi
20 yıl aynı berbere gittim. 20 yıl hiç bir kadın benim kahrımı çekmezdi. Onun için cevabım tabiki de berber
Denn denn. Aynısındannn.
Berbere sadık değilim. Ara iyi olunca yaptığı işte bozulma oluyor.
Soruya bakın 😅 tabiki aşkıma sadık olurum 😊💖 berber ne 😅
Aşkım yok, o yüzden şimdilik berberime sağdığım.
Berbere verilen sadakatin üstü arefe günü sabah 4 de verilen randevuya sorgusuz sualsiz gitmektir
Aşkıma sadığım ben berberimi aldatıyorum 🤫😂
Benim için aşk sevgi diye bir şey yoktur berbere gidersem hangisi daha iyi yaparsa hoşuma giderse onun yanına gidiyorum
Gel beriye gel beri
Gözüne koduum berberi
Çabuk traş et beni
Yoksa severem seni
Desem...
İkisini de tatile gidince aldatıyorum:)
Bence berberkerine daha Sadıklar
berberlerine daha sadıklar
Berber çok önemli.
Berberime tabiisi. Bu da soru mu? 😂
Sevgilim olmadı hiç berabere
Aşkıma daha sadığım 🥰