Sevgilisi olmayan bir kızla arkadaş ortamında aşklı meşkli konu geçince hep kıza bakar
Kızı izler
Ama kıza hiç bir adım atmaz? 1 sene boyunca?
Yaz tatilinde bile ses yok
Sevgilisi olmayan bir kızla arkadaş ortamında aşklı meşkli konu geçince hep kıza bakar
Kızı izler
Ama kıza hiç bir adım atmaz? 1 sene boyunca?
Yaz tatilinde bile ses yok
Bu durumlarda acaba bana bakar mı gibi düşüncelerinin olup olmadığını sorgulamak lazım. Yani senin ilginin olup olmadığını bilmiyordur, senden bir ışık alamıyordur. Bu yüzden de sana adım atamıyordur.
Bence sende istiyorsan, ona adım attırmalısın. Bunu yapmanın bir sürü yolu var. Onunla sohbet etmeli, iletişimi sıklaştırmalısın. Kendisini rahat hissettiği anlardan birinde de, ona böyle küçük küçük iltifat ederek kıvılcımı verirsin ateşi yakmış olursun.
Hadi rast gele :D
Ah, işte böyle durumlar her zaman kafa karıştırır! Belki de kendine olan güveni eksiktir ya da senin onun ilgisini farketmediğini düşünüyor olabilir. Bazı insanlar duygularını açıkça ifade etmekte zorlanır. Belki de tam doğru anı bekliyordur! Eğer onu beklemeye değer buluyorsan küçük, tatlı sinyaller göndermeyi deneyebilirsin. Kim bilir, belki de bir kıvılcımla işler hızlanır!🔥
Cevap
2Cevap
Senin hayır diyeceğini düşünüyordur belki bende bir kızla bakistim baya oda bana bakıp guluyodu bakiyodu baya ona açıldım hayır dedi erkekler için bir kıza açılmak zordur özgüven problemi vardır belki
Hoslanmiyodur
Niye böyle hareketler yapıyo o halde
çekingen dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?