şu an canım cicim dönemindesiniz ve bir birinizin kusurlarını, eksiklerini görmüyorsunuzda ondan yani aranızda bir evlilik olursa bazı şeyler patlak vere bilir
Bak benim bir erkek tanıdığım var kendinden 7 yaş küçük kızla evlendi, evlenmeden önce çok sevip, beğeniyorlardı bir birilerini, çocuk diyorduki kız aynen benim kafada diyordu ama şu an ne diyor biliyor musun? Keşke yaşıma yakın biri ile evlenirdim diyor
Eskiden istediğim yakışıklı ve karakterli birini bulmaktı. Yakışıklı buldum ama karakterleri yoktu. Tam olarak istediğim gibi değil ama fark ettim ki beni tek o sevip o mutlu edebilir ediyor da...
Kim ne derse desin kim ne tavsiye verir versin hayat senin karar senin bu hayatı sen yaşayacaksın sonuçta ama bir şeyi unutma "İnsanlar verdikleri kararların sebep ola bileceyi hayatı yaşar."
Çok eminim şimdi düşünüyorsun ki bu istekli olduğumu öğrendi onun için benimle konuşmak istiyor ama Türkiye'de bile değilim sadece böyle konuları ortalıkta konuşmayı sevmem vede ban yeriz
Eğer hiç birşeyin değil bunun sorun ola bileceğini düşünüyorsan bunu hiç kimseyle değil sadece o kişinin kendisiyle konuş, ben böyleyim bunları yapmak isterim, bunlarında bana yapılmasını isterim, bu sıklıkla ilişkiye girmek isterim de açık bir şekilde konuş onun sana olan cavabından anlarsın tâbi bu konuda yalan söylemezse
Demek istediğim başka şeyleri sorun etmiyorsan ilişkiyi ilerilet ne zaman ciddi olursa yani en azından söz falan kesilirse o zaman bunları onunla konuş onun istekleri seninle aynıysa ne güzel yok değilse senin için cinsellik ne kadar önemli olduğunu düşünüp karar verirsin onunla evliliğe var mısın yok musun diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben yaşa bakarım evet.. sevdiğim kadın benden büyük olmalı her türlü
Yaş farkının ne kadar olduğuna bağlı mesela ben 20 yaşındayım 24-25 yaşında bi kadınla evlenirim uyuşuyorsak
Valla ruh eşimi bulsam arada 10 yaş bile olsa evlenirim
Normalde 10 yaş fazla sorun olmaz ama senin yaşın az onun için hayata bakışınız aynı olmayacaktır
Niye
Senin heyecanla yaptığın şeyleri veya yapmak istediğin şeyleri o çoktan yaşamıştır, hayat enerjiniz aynı olmayacak, fikirleriniz üst üste düşmeyecek
Benimle tekrar yapar ben mutlu olayım diye o da olur
Bir şeyi isteksiz şekilde yapmak ona eziyet olur ve inan sen bunu fark edersen daha çok üzülürsün
Ama benimle her şekilde mutlu
şu an canım cicim dönemindesiniz ve bir birinizin kusurlarını, eksiklerini görmüyorsunuzda ondan yani aranızda bir evlilik olursa bazı şeyler patlak vere bilir
Niye olumsuz konuşuyorsun ki böyle..
Bak benim bir erkek tanıdığım var kendinden 7 yaş küçük kızla evlendi, evlenmeden önce çok sevip, beğeniyorlardı bir birilerini, çocuk diyorduki kız aynen benim kafada diyordu ama şu an ne diyor biliyor musun? Keşke yaşıma yakın biri ile evlenirdim diyor
O da mı öyle der...
İlla öyle diyecek demek yanlış olur ama buda bir ihtimal ve sen her ihtimali düşünüp karar ver ki sonda her ikinizde pişman olmayasınız
Eskiden istediğim yakışıklı ve karakterli birini bulmaktı. Yakışıklı buldum ama karakterleri yoktu. Tam olarak istediğim gibi değil ama fark ettim ki beni tek o sevip o mutlu edebilir ediyor da...
Kim ne derse desin kim ne tavsiye verir versin hayat senin karar senin bu hayatı sen yaşayacaksın sonuçta ama bir şeyi unutma "İnsanlar verdikleri kararların sebep ola bileceyi hayatı yaşar."
😞 ahh peki
İnşallah sizin için hangi karar hayırlıysa o kararı verirsiniz
Peki cinsel açıdan nasil olur
Sen çok mu isteklisin onu söyle önce
Yani evet
Bu konu hakkında burada konuşmasak olur mu? Mümkünse eğer bana yaz
Neden burada konuşmuyoruz
Çok eminim şimdi düşünüyorsun ki bu istekli olduğumu öğrendi onun için benimle konuşmak istiyor ama Türkiye'de bile değilim sadece böyle konuları ortalıkta konuşmayı sevmem vede ban yeriz
Yo aşırı ileri konuşma ve gizlen
Eğer hiç birşeyin değil bunun sorun ola bileceğini düşünüyorsan bunu hiç kimseyle değil sadece o kişinin kendisiyle konuş, ben böyleyim bunları yapmak isterim, bunlarında bana yapılmasını isterim, bu sıklıkla ilişkiye girmek isterim de açık bir şekilde konuş onun sana olan cavabından anlarsın tâbi bu konuda yalan söylemezse
Hayır ben aşk ilişkisi istiyorum ama ciddi olursak o da olur
Demek istediğim başka şeyleri sorun etmiyorsan ilişkiyi ilerilet ne zaman ciddi olursa yani en azından söz falan kesilirse o zaman bunları onunla konuş onun istekleri seninle aynıysa ne güzel yok değilse senin için cinsellik ne kadar önemli olduğunu düşünüp karar verirsin onunla evliliğe var mısın yok musun diye
O kadar önemli değil bana
10 yaş biraz fazla ya karakteri güzelse niye şimdiye kadar evlenmedi ki 🤷🏻♀️
Doğru kişiyi bulamadı
Karakter önemli ama yaş farkı her zaman sorun oluyor
Niye
Tecrübe edin daha iyi boş ver
Buyuk konusmayayim ama evet. Ben cok yas farki istemiyorum. En fazla 3.
Babam yaşındaysa evlenmem valla
Yaş farkının önemi yok.
Yaş farkı ger türlü sorun oluyor
Niye
Belli bir sınırı olmalı yaş farkının da.
10 fazla mı
10 normal.
Normal mi
Bence normal. Çevrem de var. Örnek 24-34, 25-35.
Ben 19 um o 29
Aranızda samimi sevgi, aşk varsa uygundur. Ama kendini erişkin hissetmiyorsan 1-2 sene beklenebilir.
Sevgi var ama ask boyutunda değil henüz
O zaman biraz pişmesi lâzım.
Evet zaman geçmeli dedi o da
Haklı, biraz daha geçsin, zamanla her şey yerli yerine gelir.
Peki kendimi sevdirmek için ne yapmam gerek
Bence o uğraşsın. Sen uğraşma. 😉
Ben ondan hoşlanıyorum zaten ama o öyle bakmıyor...
Zamam geçmeli diyorsa o da öyle bakıyordur. Yaşın 20-21 filan olması için demiştir onu.
Nasıl bakıyordur
Yani zaman geçsin yaşı bi' 20-21 olsun da hem biraz da erişkin olsun, fikri değişecek olursa diye düşünüyordur herhalde.
😕peku
Bir yere kadar sorun olmaz farka bağlı birazda
10 yaş
Kim büyük
O
Sorun olacağını sanmıyorum
Yani bence de
👍👍👍
Aşırı bir yaş farkı yoksa sorun olmaz
Önemli olan karakter
Sorun olmaz
kaç yaş var
10
Ne gibi fark
10 gibi fark
nah olmaz
Olmaz
yaşı sorun olmaz yas
Yaşlar kaç
19 29
Gerek yok o herşeyi yaşamış ilerde sorun olur
Sende ne acelen var evlenmek için 25 ten sonra evlenmeye bK
Her şeyi yaşamış derken? Şimdi evleneyim demiyorum zaten.
boş ver iyi oku anlarsin dedigimi
Okudum
😂😂😂😂
Herşeyi yaşadı anlamı ne peki
Benimle tekrar yaşar bu kadar basit.
Sen biliyorsun belliki yaşıyorsunuz ayrılınca sana koymazsa ayrılmak ben ne diyebilirim
Bir şey yasamadik
Yaşama zaten amacı cinsellik olan sana olcak sana söylemek istediğim buydu anladin
Amacı cinsellik değil her şeyin bir zamanı var düşüncesindeyiz ikimizde
😃😂😂😂😂😂😂🤔🤔 eminmisin
Sapık lan o 30 yaşında biri 19 yaşında bebe. İle sevgili olmus
Sen benim kardeşim olsan onu vursa penisinde asarım duvara iki gün yemekte vermem suda anladın bebe
Sevgili değiliz aptal
Aptal mi
Evet
Ben senin hakkında iyi düşünüyordum
Bende onu iyi tanıyorum
Aptal değilim ben sadece hayati senden önce yaşadım sana anlatmak istedim hepsi bu
Tamam sen bilirsin ne yaparsan yap benim diyceklerim bu kadar
Hayatı benden önce yaşamış olman bir avantaj değil
Ne kadar yaş farkı?
10
Çok degilmis
Hiç
Yess
olmaz
Hayırr
Hayır
Önemli degil
Çok değilse olmaz