örneklerdeki kızların gerçek yaşlarını boşverin. şöyle sorayım.
olduğundan 8 yaş küçük gösteren ama sıradan güzellikte birini mi ?
yoksa 8 yaş büyük gösteren ama güzel ve seksi imajlı birisini mi tercih edersiniz ?
bu soru yu cevaplarken erkeğin genel düşünmesi zor yaşı büyük genç gösteren biri hayatta nasıl enerjik mi pasifmi vücut ve ruh metobolizması da önmeli benim hayatımda bir kadın vardı yaşı büyük ama güzel genç duruyorbi çok konuda problem yaşadık özellikle cinsellikte
yani şöyle diyelim, bu yaşından genç gösteren kişinin kadınsı imajlı değil de daha sportif gibi olduğunu düşünün.örnek vermek gerekirse spice girls grubundaki sporty spice melanie c gibi olduğunu.
büyük ve kadınsı gösterenin bolca makyaj yapan topuklu giyen bluzler giyen saçı röfleli yani olduğundan yaşlı göstericek hali ve imajı olan birisi olduğunu düşünün.
ama bu tercihe göre değişir genel bakılcak bir konu değil ben kadınsı severim olgun topuklu ayakkabı etekli elbiseli ama çıtırda severim çıtı pıtı hafif her yemeğin ayrı lezzeti vardır kurufasulyede tavuk tadı olmaz et tadı olur mesela salatada keççap olmaz gibi ama sportif olmakta kadına yakışır bence yaşı ne olursa olsun her şeyden bir parça olmalı...
Bu tamamen zevk meselesi. Bir erkeğe sarışın mı yoksa esmer mi seversin demek gibi bir şey.
Yaklaşımınız yanlış. Bunları düşünmeyin. Siz sizi siz yapan değerleri koruyun. Bunları sorgulamak yerine kendinizi en iyi şekilde geliştirmeyi tercih etmelisiniz.
Her insanın farklı bir zevki vardır. Herkesin karşı taraftan beklentileri farklı olabilir. Seçimlerle kafanızı karıştırmayın. Rahat olun.
teşekkür ederim yorumunuz çok güzel. ama merak işte...mesela bir aralar nebahat çehre hanım çok revaçtaydı olduğundan genç gösteriyor oluşu genç erkeklerin bile ilgisini çekmişti. benim de aklıma ister istemez "sadece genç göstermek yeterli mi?" sorusu geldi.
Rica ederim.
Sizin cümlenizi paylaşıyorum : sadece genç göstermek yeterli mi
Benim yanıtım; Olur mu hiç öyle şey ? Bir erkek bir kadına baktığı zaman, sadece seks amaçlı çıkıyorsa bile bir çok farklı kriterleri göz önüne alır.
Eğer niyeti ciddi ise daha da fazla konu hakkında düşünür.İlişkilerde taraflar birbirlerini bir bütün olarak görürler.
Bir insanı sadece genç gösteriyor diye avantajlı ve çekici kılmak anlamsız.
Kendinize güvenmelisiniz. Sizi iyi ve kötü yanlarınızla beğenmeli gelen kişi
En mantıklı yanıtı siz verdiniz teşekkür ederim tekrar. Sayenizde bir yanlışımın da farkına varmış oldum. Şu ana kadar genç gösteriyor olmayı kendime avantaj gibi görmeye çalışırdım hatta içten içe övünürdüm bile. Genç göstermek belki de sadece ekran karşısına çıkan oyuncular için avantaj sayılabilir. Biz halk olduğumuz için başka etkenler de devreye giriyor. sizin de dediğiniz gibi genç gözükmek yüzeysel ilişki için bile tek başına ele alınamaz aslında. sayenizde gerçeği gördüm.
Siz bir insansınız. Bir kadınsınız.
Bir çok özelliğiniz var. Bünyenizde değerli ve ilgi çekici o kadar fazla özelliğiniz var ki. Bunları kenara bırakıp sadece genç görünmenizle mi övüneceksiniz.
Bir erkek bir kadında gördüğü mucizeyi, onun içinde barındırdığı değerleri fark eder ve bunlara kendini kaptırır. Erkek kendini bu şekilde büyülenmiş bulabilmesi için genç görünmekten çok daha fazlasına ihtiyaç duyar.
Bir hanım olarak kendinizi küçümsememelisiniz.
Herkez yasina yakisaninla beraber olu verirse yillar sonra pismanlik olmaz gibi
Cevap
20Cevap
Olabilir sonucta genc gostermek daha guzel bir gorunume sahip olmasi demektir. Ama bu kisiyi bi 18 yasindakinlen karsilastirman tuhaf ve gereksiz. Sonucta erkekler birine bakip begenmeden once o kisinin yasini dusunmuyorlar. Belkide onun oldugundan daha genc oldugunu zannedebilir. O zaman nerden bilicek gidipte boyle seyleri dusuncek yani cok ince dusunuyorsun bence
kim güzelse onu tercih ederim ilk başta,zamanla huyu suyu girer devreye o zaman kararım değişebilir.gerçi ben yaşlıyım 18 lik ler almaz beni:)
güzel ve seksiyi kim tercih etmez ki ilk başta
yani güzel olmadıktan sonra genç göstermesinin de anlamı yok diyorsunuz öyle mi ? :)
genç göstermesi onu güzelleştirmez mi? tin tin tinimini hanım
yani evet, en azından büyük gösteren gibi 2 gün sonra çökmez :) genç gösteren ilk başta pek tercih edilmiyor gibi görünse de diğeri kısa sürede çökünce galip genç gösteren olur bence de...güzellikle olmasa da "dinçliğiyle" galip gelir :)
ay benimde kafamı karıştırdın kız.kimi seçeceğimi bilemedim :)
hahaha :))))
gülüşünle bir adım öne geçtin çapkın:)
senin de benden aşağı kalır yanın yok ama :)
düşündüm de, şöyle bir teori geldi aklıma, büyük gösteren ama güzel olan kısa süreli ilişkiler için daha uygun gibi..(çünkü her an çökme ihtimali var) ama küçük gösteren ve orta tipli olan da uzun süreli ilişkiler için uygun gibi (yıllarca aynı kalabilir). sen ne dersin ?
büyük gösteren zamanla özelliğini kaybedecektir.küçük gösteren olgunluğuyla ruhu,görünüşüyle bedeni dinlendirir:) neşeli bir hatunsa yaşlanmaz yaşlandırmaz:) yani tezin mantıklı uzun vadede.
ilişkinin uzun olması kısa olması kısmına katılmıyorum karaktere bağlı o kısım bence
hadi hayırlısı bakalım ince ince yürüyorum,hangisisin bilmeden:)
kesinlikle öyle..bak mesela 18 yaşında bayanlar 35 yaşındaki erkeklerden hoşlanabiliyor..çünkü adamların sesi ve tenleri onların hormonlarını harekete geçiriyor.aşk hormonlarımızın sesidir..
Yas cok problem degil sevdikten sonra, yeterki abarti olmasin, gelelim benim tercihime, benim tercihim gencten yanadir. Sonucta ortalama yasam suresi belli, arada 14 sene fark var dusunsene :)
Ben yaşımdan yaklaşık 15-20 yaş küçük görünüyorum, Tabiki buna inanmak istemezsiniz ama gerçekten öyle,
Bazıları yaşın geçmiş falan filan diyenlere, fiziksel olarak vücud önemli değil, önemli olan beynin genç olması, öyle düşünüyorum.
Bir kadın için küçük göstermek avantaj olabilir, tabiki olgun bir bayanı tercih ederim. Bu olgunluk beyinde olursa çok çok daha güzel olur.
Bence kadın her yaşta bakımlı çekici ve kendine önem vermeli kadın sıradan olmamalı cevap anlaşılmıştır sanırım
Jenerasyon farkı sebebı ıle kesınlıkle yaşı büyük olanı tercih ederim..
tamam benim yaşım büyük beni seç beni seç :)
kafa yapısı ve kendinin hanginin yanında rahat hissetmene bakar bu işler yaş farkı çok ta onemli değil bariz kızı yaşında ya da oğlu yaşında olmadıktan sonra
senin gibi çok fazla yaş belirtisi olmasada benide 3-4 yaş küçük sanıyorlar normalde 26 yaşındayım.
kac yasında olup kac gösterdiğinin bir önemi yok
insanlar birbirini gördugu an aslında iletişim baslıyor
o iletişimin daha saglam olanı daha bir makbule gecer:)
zevke göre değişir. Ben genç göstereni tercih ederdim.
Genç görünüm herzaman iyidir ama güzellik en önce gelir
Tercih meselesi aslında güzel bayan heryaşta güzeldir sonuçta ama yaşım gereği daha genç olanı tercih ederdim.
8 yaş büyük gösteren ama güzel ve seksi imajlı biri
güzel olan, huyu güzel olan, vücudu güzel olan, ahlaklı olan, edepli olan, bu sıralama da gider
küçük olan erkan yaşlanır büyüğü alalı :D
genç göstermek her zaman avantajdır :)
sanırım bu soru erkeklere :D
ağırlık olarak erkeklere , ama kızlar da erkeklerle ilgili yorum yapabilirler onu da merak ediyorum :)
tam 8 yaş mı gösteriyosun yani :D
evet dışarıda yaşımı soranlar en fazla 24 diyebildiler tahminlerinde.
İnsan olsun, adam olsun her ikiside fark etmez.
aynı ben sıfata bak yaşa bak
kesinlikle olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?