Sevgilisi olmayan bir kızla arkadaş ortamında aşklı meşkli konu geçince hep kıza bakar
Kızı izler
Ama kıza hiç bir adım atmaz? 1 sene boyunca?
Yaz tatilinde bile ses yok
Sevgilisi olmayan bir kızla arkadaş ortamında aşklı meşkli konu geçince hep kıza bakar
Kızı izler
Ama kıza hiç bir adım atmaz? 1 sene boyunca?
Yaz tatilinde bile ses yok
Cevap
3Cevap
Sevmiyordur. Gerçekten seven erkek hadi 1 haftayı geçtim 1 ayda illa adım atar
Bi daha bakarsa sende soğuk soğuk ciddi bi şekilde bak bence
Çekiniyor demek ki utangaç
Hç mi cesur hissetmedi ya. daha önceden sevgilisi olmuş bri normal de de rahat
O zaman güvenilmez
Neden güvenilmez?
yani güven vermiyor
Özgüveni yoktur ya da gönlü kül olmuştur
Yani birkaç denemeden sonra eğer reddedildiyse artık denemeyede cesareti yoktur fili küçükken ayağından sandalyeye bağlarsın hareket edemez büyüdüğünde yine bağlarsın küçüklüğün vermiş olduğu psikoloji ile yine hareket edemez aslında bir dokunuşla o sandalyeyi parçalar ama işte psikoloji
Çekingendir
Belki sana ciddi aşıksa ne kadar özgüvenli olsa da çekingen davranıyordur
Sen öyle san nerden biliyorsun derken kendimden biliyorum 😉
Aşkta cesaret bir refleks gibidir. Aşık normalde sessizdir ama hiç tahmin edemediğin vakitte aşk sarhoşluğuna kapılıp birden bi cesarette bulunabilir. Bak mesela cesaret her zaman iyi değildir benim başımdan geçen olayı sana anlatıyım
İlk aşık olduğumda bir kıza sırılsıklam aşıktım varlığımdan bile haberi yoktu çok utangaçtım anca 1.5 sene sonra açılabildim o da akşam bi delilik yapıp beni reddetse de bana çok iyi ve anlayışlı davrandı ve hayatımda onu ne gördüm ne konuşmadım ama onun bu davranışı sayesinge özgüvenim yerine gelmişti aradan 1 yıl geçti işte ben de amatör şairdim hep güzel şiirler yazardım beğenirlerdi. Sonra bir kızla tanıştım bir süre samimi iletişimimiz oldu ve en son ona şiir yazıp açıldım seni arkadaş olarak görüyorum deyip reddetti sadece reddetmekle kalmadı ona yazdığım şiirleri hep etrafındakilere okuyup kahkaha atıp gülmüşler. O günden sonra ne aşık oldum ne bi kızdan hoşlandım ne de aşka heveslendim. Zoruma gitti şairliği de şiir yazmayı da bıraktım
Maalesef öyle hayattan soğuttu bir de üstüne üstlük ondan red yedim diye bana becereksizsin diye baskı yapanlar oldu
Öyle demeyelim de Allah'a havale ediyorum beddua etmiyorum
Birgün pişman olur mu orasını bilemem bu olaylar yaşanmadan önce herkes ona cephe almış karşı durmuştu tek başınaydı yalnızdı onu öyle görünce kötü olmuştum hep yanında durdum destek oldum ve bir süre sonra işi bitince benle iletişimi kesti gitti anlayacağın körün gözü açılınca ilk işi bastonunu kırmakmış
Özgüvensiz olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy Asolury, komik bi durum bu aslında 😅 Adam cesareti mi yok desem, ne desem bilemedim. Belki de kafasında sürekli plan yapıyordur ama adım atmaya çekiniyordur. Bazen insanlar çok kararsız kalır, ya da belki senin tepkinden çekiniyordur. Ona biraz cesaret versen belki harekete geçer. Ya da tek çare adama “ne olacaksa olsun” demek olabilir 😂💖