Kişilik & Karakter Bi erkek bi kıza neden hiçbi şey yapmaz yok sayar? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İlk başta neden umut verdi o zaman Güncellemeler1 yıl Kcmc Bi erkek bi kıza neden hiçbi şey yapmaz yok sayar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. sevmediği için 0 0 Yorumla
Cyclaaaaxs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Güzel değilsindir ben de çirkin kızları ıtın gtune sokuyorum görmüyorum 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Peki önceden neden umut verdi o zaman öyle olsa ilk baştan öyle olmaz mıydı Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl ? Yorumla
Deephis Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Sevmez itici bulur falan 0 4 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İlk başta neden umut verdi o zaman Yorumla Deephis 1 yıl Elde etme içgüdüsündendir Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sonradan olmıcağımızı anladı ondan mı acaba Yorumla Deephis 1 yıl Ondan mi ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kulaklarını çekmiyor sonunda 0 8 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Anlamadım? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kulaklarını çek ki yapsın şey sana Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ben de artık yok saymaya başladım yenile onu anlar mı sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlasa da yine de kulaklarını çek Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Öyle yapcam sence anlıcak mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş ver alınsın alınmasın Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Zaten unutmaya başladım doğru söylüyosun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Neden gizlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevmediği için
Güzel değilsindir ben de çirkin kızları ıtın gtune sokuyorum görmüyorum
Peki önceden neden umut verdi o zaman öyle olsa ilk baştan öyle olmaz mıydı
?
Sevmez itici bulur falan
İlk başta neden umut verdi o zaman
Elde etme içgüdüsündendir
Sonradan olmıcağımızı anladı ondan mı acaba
Ondan mi ki