Nolur Allah rızası için sorumu okuyun yardım edin Aşığım napicam ben devamı aşağıda?

Üni öğrencisiyim mezun oldum bu sene iki senelik okudum iki senedir dersine girdiğim erkek bı hocam vardı kendisi evli
Hocamla aram iyiydi ilk başlarda bana bakıp gülüşüyorduk bana bakıp bı kere öndeki arkadaş yetiyor bana dedi sonra derste benim sıranın başında dururdu sonra bana derslerimi sorardı sorna bana naber kız noldu kız flan derdi bı kere yanıma gelip eşyaların sende dursun dedi sonra bişey oldu sogdu benden instgaramdan isteği kabul etmedi benle resim çekildi zorla çekildi diğer kızlarla resim çekilip instaya paylaştı benimkini paylaşmadı öyle işte ama ben iki senedir aşığım bu adaka gözlerine hastayım gülüşüne sesine çok yakışıklı çekici bı aurasi var nolur beni yanlış anlamayın amacım yuvasını yıkmak flan değil uzak duruyorum zaten sadece napicagimi bilmiyorum adama çok kötü vuruldum bağlandım tutuldum kopamiyorum ona karşı çekiliyorum sürekli hep onu düşünüyorum onla hayalleer kuruyorum geceleri ağlıyorum unutmak vazgeçmek istiyorum nasıl yapicam bunu bilmiyorum terapi destek alıyorum ama nafile nolur Allah rızası için yalvarırım 😢😖😩 yardım edin ne yapicam ben
Nolur Allah rızası için sorumu okuyun yardım edin Aşığım napicam ben devamı aşağıda?