Allah rizasi icin okuyup bana saglam bir akil verir misiniz sasirdim iyice ?

Ortopedik bir engeliniz var kendinize uygun isler buluyorsunuz tecrubesiz diye istemiyorlar. Digerleri yorucu oluyor yapamiyorsunuz liseyi disardan uniyi ise okumadinz (aile problemleri ve bu problem bahane edilip ve kizlar okulda birlikte oluyolar diye). Babaniz baskasiyla evli mutlu oldugunu evini uvey cocuklarinin mesleklerini size anlatiyor ballandira ballandira agresif biri sorunlu ailede yetismis sizi ve kardesinizi laf almak icin kullaniyor he rharcadigi parayi soyluyor ne yaparsa sonradan basiniza kakiyor kendi basiniza bisey yapsanizda sen kimsinki sen tek napabilirsinki benden uzak kalma diyor sebebi ne ya sendedir sorun ya bende diyor sonra bende bir sorun yok demekki sende diyor, annenizin psikolojisi bozulmus ama asla kabul etmiyor tedavide olmuyor, sizi kucuklugunuzden beri bela imtihan goruyor hastaneye gitseniz markete gitseniz babada annede bagirarak hesap soruyor, sizi eski esini surekli birilerine şikayet ediyor surekli tartisma oluyor o da asiri sinirli arkadaslari dahi asiri ofkelisin psikolojinmi bozuldu deyince onlarada cemkiriyor. Erkeklere asla guvenemiyorsunuz aldatilma korkusundan, anneniz babanizi kotuluyor babaniz annenizi tepki gosterirler diye katlanip dinliyorsunuz. Yinede siz dik kafasiniz asisiniz butun hastaliklariniz stres kaynakli doktorlar bile bu yasta nedir seni bu kadar uzen diyor ben ne yapacagim öyle yapsam yok boyle yapsam yok sasirdim iyice saclarim avuc avuc dokuluyor vucudum darp edilmis gibi mosmor..

Allah rizasi icin okuyup bana saglam bir akil verir misiniz sasirdim iyice ?