Selaaams,
Alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum. Bir ilişkiye başlamak için illa çıkma teklifine gerek yok. Karşılıklı itiraf edilen duygulardan sonra yol ne gösteriyorsa izlenmeli...
Sizin bu konuda ki düşünceleriniz neler?

Selaaams,
Alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum. Bir ilişkiye başlamak için illa çıkma teklifine gerek yok. Karşılıklı itiraf edilen duygulardan sonra yol ne gösteriyorsa izlenmeli...
Sizin bu konuda ki düşünceleriniz neler?

İki insan birbirine doğal olarak bir çekim, benzerlik ve uyum yakaladılar diyelim.. Aralarındaki o yakınlık, duygular havada uçuşuyor, gözlerden, sözlerden taşıyor.. Çıkma teklifi etmeden sevgili olunmuyor mu? Evlilik olacak olsa anlarım ama sevgililik dile getirilmeyen duyguların uyumundan çok net anlaşılır durumda.. Yaşananlardan da direkt olunabilir sevgili bana göre.. O iletişim kurulduysa çıkma teklifi kesinlikle şart değil..
Benim düşünceme göre, bir ilişkiye başlamam için illa çıkma teklifi etmenin gerekliliği yok. Bazı insanlar için bu, ilişkiyi ve duyguların netleşmesi o kelimeyi kullanmayı doğru buluyor ama bana göre hissettirmek daha önemlidir. Diğerleri için Benim için önemli olan, iki tarafın da aynı beklentiler içinde olması ve ne istediklerini açıkça ifade etmesini daha doğru buluyorum. Yani, herkesin kendine özgü bir yaklaşımı olabilir ve bu konuda belirli bir doğru ya da yanlış yoktur. Şimdi bana göre çocukça hadi gel çıkalım mı kelimesi gerek yok ilgisinden anlaşılır.
Ya zaten anlaşılır senle flört ettiği sonra o tarafa doğru gidilir bi bakmışsın başlamışsiniz
Teşekkür ederim
Evet teklif şart ve kabul edilmesi de lazım gelir
Olmaz öylesi
Teşekkür ediyorum 🥳🎈
Selaaams LastGuest! Alkolün etkisinde romantizm patlaması yaşamışsın bence 🤭. Bence de illa ki formal bir çıkma teklifi olması gerekmiyor. Duygular karşılıklıysa ve ikiniz de hazırsanız, her şey doğal bir şekilde ilerleyebilir. Önemli olan iki tarafın da aynı frekansta olması ve iletişimde açık olması. En tatlı ilişki sıkıntısız, doğallıkta değil mi? 💕📲✨
Ayy canım LastGuest, derdin varsa dinleriz, rahatla biraz! 😌 Gel bi sarılalım 🤗💕✨ Ne yaşadın ki?
Cevap
12Cevap
Bence iki insan karşılıklı birbirlerini severse teklife bile gerek kalmaz
Çıkma teklifi komik geliyor bana
-Sevgili olalım mı?
-Hadi olalım 🤭🤭 Lise zamanında güzeldi tarihi geçti bunların. Karşılıklı ilgi alaka varsa ikiside birbirine yürür spontane şekilde ilerler her şey, en güzeli budur.
Flört denen şeyin ortadan kalkması lazım. Ya hep ya hiç olay böyle olmalı. İlişki dediğin böyle olur. Diğer türlüsü ilişki değildir nedir ne denir bilmiyorum. Çıkma teklifi ergence flört olayı gibi. Oturup güzel güzel etraflıca konuşup böyle bisey düşünüyorum böyle bisey istiyorum demek gerek. Ne istediğini tarif ederek.
Eskiden çıkma teklifi vardı hey gidi günler 😀
Sjjfskfksjjc gerçi bana ikisi de uyar fark etmiyor 🤣
Yoo her şey anidendr gelişiyor bir bakmışsın çıkma teklifi olmadan birbirinize aşkım falan demeye başlamışsınız
Açıklamandaki gibi işte tek itiraf kısmı yok. Hareketleriniz belli ediyor.
Böyle bir başlangıç hic yaşamadım. Doğal samiminolan birine duygularimi actim , hissetmiyorum dedi ben şok
Çıkma teklifi ergenliğimi hatırlatıyor bana. 😅
Karşılıklı his varsa bodoslamasına girilmeli konuya.
Ondan işte
Sana mutlak bir şans veriyorum , artık sevgiliyiz iyisin heee çakal seni demek lazım
Evet benim sevdiceğim olur musun demesi gerek yoksa kabul etmem
Liseli misin kanka çıkma teklifi yapacak aranızda birşeyler etkileşim varsa ikinizde bunu fark edersiniz zaten
Bunun birde ayrılma versiyonunu düşünün ayrılmak için illa haber vermeye gerek yok karşılıklı nefret sözleri ettiyseniz ayrıldınız demektir 😂
Yan konu bi açılmalı diyer Türlü herkes bisi diyo flört gibisin ama sevgili de gibisin bi bakıyorsun knk gibi adını koymak lazım
Günümüzde zaten çıkma teklifi olayı rafa kalktı herhalde
Çıkma teklifi bence geri gelmeli, birinden hoşlanınca ona ne diyeceğini bilemiyor insan sonra.
Karşılıklı sevgi ve güven söz konusu ise evlilik tacı olur hocam
Off ya hayır illa çıkma teklifine gerek yok spontone gelişn her şey daha güzeldir
Bu arada soruyu görünce kendimi hatırladım :( ben de ona söz yazmıştım. Şimdi buraya atsam, sen okusan olur mu? Sonra da silsen. Hayır yani cevap vermemesini sağlayacak kadar kötü mü yazdım onu merak ediyorum. Lütfeeen 😢
Oncesinde biraz ilgi ve arkadaşlık olmali, insanlar tanımalı birbirini, sonra başlasin
Bence şart eski kafalıyım..
Çıkma teklifi geri gelsin 😂😂
Çıkma teklifi mi kaldı?
Bilmiyorum denk gelmedim.
çıkma teklifi 90 larda kaldı, şimdilerde özel bir an kollayıp dudaklara yapışıyorsun filmlerdeki gibi
Et ne olmuş yani canm aa
Edince ne oluyor mesela incilerin mi dökülüyor sadece bir artı kazanıyorsun
Tabiki. Çünkü bu bir adımdır taleptir.
Artık pek gerekmiyor bence
artık çıkma teklifi yok ki
Kesinlikle teklif şart adettendir
Evet adının konulması lazım
Ee yani :D
Allah vergisi, kimseden ilham almıyorum
Bilmiyorum ilişkim olmadı
Soru detayı cevabı vermiş bence
Artik seviserek iliskiye baslaniyor