Yani tanışmaya başladık ve sevgili olmak için tanıştık ben bu hareketi sevmem, şöyle biriyim gibi gibi kendimizi tanıtıyoruz. Bu ilişki ilerde aşka dönüşüp evliliğe kadar ciddileşir mi? Ben hiç anlamam böyle tanışmalardan hep tesadüf eseri biriyle tanıştım birden aşık olduğumuzu farkedip sevgili olduk.
⬇️ Bulunduğum ilişkiyi düzgünce öğrenmek için ⬇️
1 hafta önce fake hesap açtım aktif olmak için herşeyi yapıyordum onun storyleri beğendim o da sevdiğim var yazdı bende benimde yıllardır sevdiğim var zaten yazdım bı süre konuşmadık sonra bana yazdı onların bize yaptıkları ka * hpelikleri konuştuk bana onu sana unutturabilirim beni dinlersen dedi sonra konu sevgiliğe gitti bende önce tanışalım dedim tanışmaya başladık 1 gündür.
⬇️ Bulunduğum ilişkiyi düzgünce öğrenmek için ⬇️
1 hafta önce fake hesap açtım aktif olmak için herşeyi yapıyordum onun storyleri beğendim o da sevdiğim var yazdı bende benimde yıllardır sevdiğim var zaten yazdım bı süre konuşmadık sonra bana yazdı onların bize yaptıkları ka * hpelikleri konuştuk bana onu sana unutturabilirim beni dinlersen dedi sonra konu sevgiliğe gitti bende önce tanışalım dedim tanışmaya başladık 1 gündür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer