Aile evindeyim. Annem şu an evde yok her gün köle gibi çalışıyorum yemek temizlik. Asla yetişemiyorum. Odama dinlenmeye giriyorum izinsiz kapı açılıyor. özelime asla saygı duyulmuyor. Üvey babamla yaşıyoruz. Annem ben kardeşim onun çocukları falan. Ben üniversiteye gitmeden önce de hem üvey abim hem de üvey babam göbeği açık giyersem göbeğini keseriz, özellikle abim daha fazla peşime adam taktığını iddia etti. Açık saçık giyiniyormuşum ve beni bir kaç tane erkekle beraber görmüş (imkanı yok). Sevgilim ile sadece o da 2-3 ay aralıklı görüşüyoruz uzak mesafe. Seni öldürmeye gelecektim kız arkadaşım durdurdu falan dedi. Kız arkadaşı benim de eski arkadaşım şeytanın kızı.
Anneme bugün vize başvurusu yağacağımı veya evlenip gideceğimi söyledim. Kaç kurtar kendini ben de başımın çaresine bakacağım diyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenip yuva kurmak mantıklı. Ama sevgilin arkanda durmaz. Ateşten kaçarken ateşe düşme. Dogru insanla ol
1 senelik sevgilim var ama onunla da bir tek giyim konusunda anlaşmıyoruz başka sorunumuz yok
Ailenden istesin seni ama
Doğrusu sırf bu konu yüzünden evlenip evlenmemek konusunda kararsızım. Eğer bu dediğini yapmazsam ayrılırız demişti
Birlikte ilişkiyemi girdinde evlenmiyo
Giyim konusunda kısıtlıyor diz kapakların gözükemez yoksa ayrılırız diye bu yüzden ilişkiye inancımı kaybediyorum
Ozelden arkadaş olabilirmiyiz
Kız kaç kurtar kendini böyle hayat mı sürer git kaç ama dikkat et biriyle kaçıcaksan da onu gerçekten tanı
1 senelik sevgilim var ama onunla da bir tek giyim konusunda anlaşmıyoruz başka sorunumuz yok
Köle gibi hissediyorum kendimi
Bence de git keşke anneni de götürebilsen
Kendi ayaklarımın üzerinde durunca anneme her türlü desteği sağlarım onu yalnız bırakmam Amerika’ya taşınmayı annemi de yanıma almayı düşünüyorum
Amerika'ya ablam gitmişti, oraya gitmek kolay.
Dilin varsa kolay işte bulursun
cidden kurtar kendini ya
Birini bulup evlen yuvanı kur
Açık giyiniyorsan giyinme yani neden başka erkeklerin dikkatini çekmek için kendindnd ödün veriyorsunuz ki😑
Diz kapakların gözükemez diyor ne kadar doğru bu? Ben özgür değil miyim?
Özgürlük soyunmak mı oluyor?
Bu dediğin özgürlük değil kusura bakma ama hay3vanlık
Erkekte bile diz kapağı ile göbek deliği arasına kadar mahrem sen hala neyi gösterme çabasındasın hangi erkeklerin dikkatini çekmek istiyorsun cidden
Soyunmaktan bahsetmiyorum burada. Diz kapaklarından bahsediyorum
S1kt1 r git ya herkes müslüman olmak zorunda mı
Yallah Arabistan’a o zaman
Bugün kiyafete karışan yarın herşeye karışır ve kısıtlar evet
Klasik ataputçu İngiliz şapkasını kanun yapan adama tapan kızdan ne beklenir çocuğunda hatası ataputçu bir kız ile ne eş ne sevgili olunur
Aynen kendini bu yalanlarla kandırmaya devam et evlilik bu belli ki sen o olgunlukta değilsin fedakarlık yapmayi bieleceksin sevgililik gibi laylaylom değil iki tarafta kendindnd ödün verecek gerektiği yerde cahil yob6az
Def 0l anana söyle az akıl versin
Kimse benden ve kararlarımdan daha değerli değil ben kendimi herkesten önemli görüyorum yarım akıllı
Klasik ataputçu hareketi zaten kendinizi bir şey sanıyorsunuz hep hâlbuki 5 kuruş değeriniz olmuyor bu şekilde
Kimsenin bana değer vermesine ihtiyacım yok kendi değerimi kendim belirlerim
pek yok