Doğma büyüme istanbulluyum. Geçen sene yks de eskişehiri kazandım ve 1 yıl benim için çok kötü geçti. İstanbul'da okumak istiyordum hep olmadı. Moralim çok bozuk. En güzel yaşlarımı moralim bozuk ve istemediğim bir şehirde geçireceğim için çok üzgünüm.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben üzülmeni tavsiye etmem güzel yer tutmuş öyle diyim öğrenci şehri sonuçta
evet ama sosyal olmadığım için öğrenci şehri de olsa olmuyor
Niye olmuyor yani sosyal biri değilsen İstanbul olsa da senin için bir değişmez ki aynı olur oku bitsin geri git yani
daha 3 senem var bu sene yarısı online oldu diye hızlı geçti
Şey dene geçiş yap başka okula onu dene İstanbul'a
ortalama yüksek olsa bu sene denemiştim de ben sınıfta kalmiyim yeter moduna döndüm
Olmaz ki ama ortalamanı yükseltmen lazım sonuçta gitmek için değil mi olmadı burada okuyacaksın yani
evet öyle
O zaman seve seve istemeyerek okuyacaksın
maalesef
Yapıcak bir şey yok 3 sene daha okuyacaksın bitirip kurtulacaksın
sende moralimi daha fazla bozmaya mı çalışıyorusn
teşekkür ederim yorumların için
Yok niye moralini bozmak için yazayım gerçeği söylemek acı veriyorsa demem yani
yok gerçeği biliyorum da üst üste yazınca biraz o yüzden dedim
O zaman yazmim daha iyi olur hem
yok ondan demedim
Sonuçta geçici bir durum ama bende istanbuldan kaçmanın peşindeyim
Evet ama 20 21 22 23 hep bunlar güzel yaşlar ve hep üzüntülü şekilde geçicek
Her yaşın kendine has güzel yaşantısı vardır. boş ver sıkma canını
evet orası öyle::(
şşş tamamm
tamam :)
Afferin :)
aferini kaptım demek ki :)
Tabiki kaptın
:)
Bak işte böyle :)
aynen böyle devam
Aynenn öyle
Valla İstanbul doğmadım ama bildim bileli hep bu şehirdeyim ve gitmek istiyorum bir yandanda başka şehirleri görmek isterim.
2 yıllık mı okuyorsun bu arada hemen geçer çünkü 1 2 yıl
yok 4 yıl 1 senesi geçti de 3 seneyi nasıl yapıcam bilmiyorum uzamazsa tabi 3 yıl
Hm anladım bende işte 2 yıllık okuyacağım şehirdışında 1 milyon falan yapmam lazım gelir inşallah
1 milyon rahat gelmez mi
20 25 falan net bekliyorum 71 obp var 1 milyon hesaplayarak geliyorda bakalım sonuçlar açıklanınca öğrenicez
inşallah istediğin gibi olur
İnşallah sağolasın
ne demek
Öyle miymiş? Tüh kötü olmuş. Ben de doğma büyüme İstanbul'da günümü gün ediyordum zaten
herkes aynı değil ya hani
dalga geçilicek ne var anlamadım
kötüyüm, başkalarına çatıyorum
deneme tahtası değilim herhalde bende kötüyüm
umurumda değilsin
ayy bak görüyor muusn ne kadar üzüldüm umrunda değilim diye
umurumda olmadığın için yazdığımı söylüyorum üzüldüğünü söylemen bir anlam ifade etmiyor
senin kötü olup başkalarına çatman da beni alakadar etmiyor OKAY?
anlam ifade etmiyorsa niye hala yazıyorsun onu hiç anlamadım
çünkü birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum ve ancak böyle saçma tartışmalar bunu sağlıyor
ama böyle yorum yapınca da insanı irite ediyor şimdi yazıcaksın hemen " senin irite olman benim için bir anlam ifade etmiyor" diye
çok kötü hissediyorum ve ilgi çekmek için saçmalıyorum işte. Özür dilerim, içim içimi kemiriyor
neden ilgi çekmeye çalışıyorsun buradan birine mi derdini anlatmak istiyorsun
hayır dert anlatma değil. Kendimi anlatamam, beceremem yani. Sadece değersiz ve kötü hissediyorum. Ve bir şekilde bu hissi bastırmak için birileriyle konuşma arzusunu giderebilmek adına.. Boş ver ya
manita durumları mı
sevgili yani
pardon haddimi aştım
yani onun da payı vardır elbet
hayır, sorulabilecek bir soruydu
neyse ilk defa laf sokmadın bu da gelişme
okul falan mı kaç yaşındasın gerçi bilmiyorum
neyse ben susayım artık
yanlış anlama, beni anlayabileceğini sanmıyorum, birçok şeyin birleşimi bir his benimkisi. 24 yaşındayım
anladım psikolojik şekilde mi geri dönüyor sana bu sorunlar
öyle oluyor
Anladım umarım yaşama isteğinle ilgili sorun açmıyordur
Sadece düşüncelerimi yazıyorum fazla geliyorsa kusura bakma kötü bir niyetim yok öyle biri değilim
Az önce nefesim daralmıştı, tek başıma odamda oturmuş neden bu halde olduğumu sorguluyordum. Bazen keşke hiç yaşamış olsaydım diyebiliyorum. Sözlerin kötü bir niyet sezmedim, cevaplayasım geldiğinden cevaplıyorum
O ruh halindeki birine onun neler yaşadığını bilmeden yorum yapmak pek te mantıklı gelmiyor bana ama yine de hayata bir şekilde olumlu bakmaya çalışmanı öneririm. Benimde problemlerim oluyor ama yine de hayat devam ediyor. Umarım benim bakıç açım gibi bakabilirsin
19 yaşındaki birinin 24 yaşındakine verebileceği maksimum tavsiyeyi verdim
Yok sen söylenebilecek en anlamlı şeylerden birini söyledin. Ne var ki tüm bunların farkında olmama rağmen o rahatsız hislere engel olamıyorum ve kötü hissediyorum. Sağol yine de
Ne demek haddimi aşmış olmazsam eğer psikolog ile görüştün mü hiç
Birkaç denemem oldu. 10 dakikalık tehkik ve sonrasındaki ilaç yazımı istemsiz bir güvensizliğe itmişti beni. Yine de yakın zamanda yeniden gideceğim ve sanırım bu sefer ne olursa olsun söylediklerini yapacağım
Umarım yapabilirsin birbirimizi tanımasak ta kimsenin bu şekilde acı çekmesini ve hayatta mutlu olmak varken sorunlarla uğraşmasını istemem
Umarım. Sağol tanımadığım kız. Şimdi yeniden yalnızlığıma döneyim. Malum beni bekler
Dön ama çok kalma. Konuşmaya ihtiyacın olursa da seve seve. Rica ederim ne demek
Dönmek ya da kalmak benim seçimimi değil ama pekâlâ
Tanrıya inanmam ama sen onun gönderdiği bir iyilik meleği filan mısın? Gizlide olmana ve beni hiç tanımamana rağmen sanki istediğin anda beni bulacak ve içtenlikle sebepsizce yardımcı olmaya çalışacakmış gibisin
Yani sadece yardımcı olmaya çalıştım niyetimin iyi olduğuna şüphen olmasın
Melek falan diyince de garip geldi bi anda ilk defa böyle yorum aldım da
İnsanları normalde oldukça çıkarcı varlıklar olarak bildiğimden garip geldi o kadar. Neyse. İyi geceler
Teşekkür ederim yorumun için. Gizli kullanıcı olmuşsun. İyi geceler
Olup olmamam bir anlam ifade etmiyor zaten
Böyle deme ama işte
Sürekli böyle düşündükçe bir süre sonra sadece bunu düşünürsün yapma öyle
Ben de tavsiye veriyorum gerçi sanki kendi problemlerim de çok başarılıymışım gibi
:/ Bi' birikmişlik içimdeki. İstemsizce canımı sıkıyor, kafama takılıyor
Sendeki yardımcı olmayı isteyip gerçekleştirememenin yarattığı acziyet hissi. Anlamadığım, hiç tanımadığın birine neden böyle olur bi' insan. Eğer herkese böyleysen bu bana iyi de hissettirmez. Değilsen bende ne buldun.
Neyse burası çok doldu
Sende bir şey bulmadım ki sadece yardımcı olmaya çalıştım sorunlar yaşıyor olabilirsiniz genel olarak konuşuyorum ve size yardımcı olmaya çalışan biri varsa niye böyle ters algılanır ki
Rahatsız olduysan eğer bir şey yazmam söylemen yeterli
Olmadım. İnsanların birbirine çıkarsız yardım etmesi garip geldi diyorum sadece. Neyse ben kötü oldum
Sen kötü olmadın sadece sen hayatında hep çıkarcı insanlarla karşılaşmışsın anladığım kadarıyla. Herkes öyle değildir ama ön yargılı olmammalısın. Bak bende görmüş olman lazım senin için iyi şeyler yazmaya çalışıyorum.
Sana benden ne çıkar bekliyor acaba diye yaklaşmıyorum. İnsanlığın kimi zaman zararsız ya da iki taraflı da olsa çıkarcı bir yapısının var olduğunu düşünüyorum. Bu her zaman kötü olmayabilir. Sadece bu çabanın ardındaki amacı anlamayı istedim. Ayrıca söylediğim gibi bana iyi gelebilmesi için bu durumun bana özel olması gerekir. Ama bana özel olması için bir sebep de yok ortada. Bu davranışın genel anlamda böyleyse de, herkese böyle davranıyor oluşunun benim için özel bir yanı olmadığından yine benim için bir etkide bulunmamış oluyor. Yine de sağol diyebilirim.
Kastettiğim kötü oluşun kötü hissettiğim anlamındaydı, kötü biri olduğum anlamında değil
Anladım tamam nasıl istersen öyle düşünebilirsin
İyi geceler
Zaten beni biraz olsun anlayabilecek birinin var olabileceğini beklemezdim
Ben seni anlamaya çalışıyorum ama sen herkese böyleysen falan diyorsun. Herkese böyle moral vermeye çalışmıyorum. Gerçekten içimden ne geliyorsa onu yapıyorum.
Dediğim gibi eğer niyetimden şüphe ettiysen yazmamın bir anlamı yok
Ama şunun tekrar altını çizeyim HERKES ÇIKARCI DEĞİLDİR
Beni gerçekten anlamıyorsun. "Herkese böyleysen" ya da "çıkarlara göre hareket ettiğimiz" söylemlerimi neden kendine birer hakaret olarak anlamayı tercih ediyorsun. Sana kibar dille düşüncelerimi yazıyorum. Seni kötülemek istesem görüşün başlangıcında yaptığım gibi açık şekilde yapabilirim
Hakaret olarak değil sadece alındım bende anlamadım neyse, evet ilk açıklaman baya açık şekildeydi
Ne denli kötü hissettiğimden bahsederken alınmam harikaymış. Sağol
Doğrusu alınmış olman kötü. Seninle tanışmayı isterdim bu denli çabanın karşılığı olarak ama karşılığında reddetmen beni rahatsız edeceğinden hiç bu topa girmeyi istemedim. Çünkü zaten bu konularda kötü hisler yaşıyorum. Üstüne üstlük bir de bu, sinir bozucu olur
şu görüşü siler misin, böyle cevapsız bırakman çok rahatsız edici. Bunca konuşma benim için daha kötü olmuş oldu
Uyumuştum da sınav vardı bugün ondan
Reddetmen beni rahatsız ediceğinden mi
Sen hemen sanki böyle insanı tersliyor gibisin. İyi hisset en azından bir süre olsa diye o kadar yorum yaptım bundan bile kötü anlam çıkardın
Daha fazla yazma istersen. Çünkü ben bu moddayken ve çıkamıyorken, tüm çabalarını görmezden gelip saçmalayabilirim. Son kez 'yine üzgünüm'
Ve umarım sınavın iyi geçmiştin
geçmiştir*
Geçmedi teşekkür ederim
Kafanda kurduğun kötü senaryoların sende kötü hisler oluşturmasına izin vermemelisin. Eckhart Tolle'in söylediği gibi; "İnsana asıl acı çektiren, kendi düşünceleridir."
Kendi endişeleriyle baş edemediği halde karşısındakine iyi hissettirmeye çalışma sırası bana geçti anlaşılan 😟
İkimizinde birbirine moral vermesi iyi oldu. Teşekkür ederim🙂
Maalesef kötü anlar birkaç yıl benimle beraber olucak
Onca ofansif tavrın karşılığında teşekkür etmen doğru olur mu bilmiyorum.
Nedense kötü anlar bizden bıkmak bilmiyorlar. İyi hissetmek adına yapılan onca çabaya rağmen.
Bir büyücü, süper kahraman, tanrı ya da yarı tanrı filan olsaydık ya. Bu basit olayları büyük streslere çeviren sıkıcı ve sıradan hayatları yaşamak hiç keyifli değil.
Evet haklısın ne geliyorsa başımıza stresten özgüvensizlikten geliyor. Benim için en azından öyle
Neden teşekkür etmen doğru olur mu bilmiyorum dedin
Kırdım sonuçta. Bu "benliğine yapacağın bir haksızlık mı olur" diye sorguladım
Tek başımıza çok güçsüzüz. Birlikteyse olamıyoruz. Bir şekilde yalnızlığı benimsiyoruz. Bu hayatı yaşamayı bilmiyor gibiyiz. Doğduğumuzda, yanı başımıza birer kılavuz bırakmalıydılar
Kırılmadım ki ben
Öyleyse güzel
Evet yalnız olsan ayrı sürekli toplulukla beraber olsan ayrı bir dert. Doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor gibi.
Söz uyumlu oldu mu bilmiyorum bu tarz şeylerden pek anlamam
Öyle maalesef.
Sondaki sözün derinliğini pek anlayamadım ama çaban yeterli oldu ^^
Evet bende anlamadım zaten
Yani kısacası her şekilde de fazlası insana iyi gelmiyor
Yalnızlık çeken biri olarak (arkadaş)
Tamam 'arkadaşım', parantez içinde de belirtmeseydin anlıyordum. 😬
Bir şeyleri bir şekilde yanlış yapıyoruz ama.
İnsanların yapmakta olduklarının da doğru şeyler olduğunu düşünmüyorum. Ben yalnızca yanlışları görebiliyor, doğruları keşfedemiyormuşum gibi hissediyorum
Arkadaş açısından yalnızlık demeye çalışmıştım. Sosyallik pek yok bende de o yüzden dedim
Umarım ileride olabilirim
Şimdi sen ay ne büyük bir dert diyebilirsin ama benim için gerçekten önemli bir problem
Yoo demem. Çünkü ben de yalnız hissediyorum. Ama etrafımdaki insanları sevemediğimden de birileriyle arkadaşlık edinmem pek kolay olmuyor
O his işte insanı yiyip bitiriyor. Ama dün dediğim gibi hayat bir şekilde devam ediyor. Geleceğe umutla bakmaya çalışıyorum. Arkadaş edinebilirim, daha sosyal biri olabilirim diye.
Gelecek kaygısı da var. Bu zaten her türk gencinde var maalesef. Üniversite okuyorum bitirince maddi anlamda bana yetebilecek mi. Eskiden düşünmezdim ama son zamanlarda kaygılanmaya başladım herkes gibi
Hayatın bir şekilde devam ettiği gerçeği rahatsız edici olabiliyor. Çünkü bazen tam anlamıyla etmemesini istiyoruz. En azından ben. Yine de devam edince, zoraki yaşıyormuş gibi hissediyorum.
Bu sanaldan yapılan iki gecelik konuşma bir arkadaşlık olarak nitelendirilebilir mi bilmiyorum ama istediğinde aslında asla yalnız olmayacağını bil
Beni dün geceki hale getiren tam olarak bahsettiklerin biliyor musun? 24 yaşındayım. Belki halen delirmiş değilim ama 24 yaşındaki bana dönüşmemek için halen zamanın var. Kaygılarınla baş etme, ya da kendi adına bir şeyler yapabilmek için
Eğitimle ilgili problemlerin mi oldu? İşte o kadar kolay olmuyor kafadan atmak kaygıları. İster istemez aklına geliyor. Bazen kafama taktığım problemlere bakıyorum da aslında ne kadar basitlermiş diyorum. Aslında sağlıktan öte hiçbir şey olmadığını biliyorum. Ama yinede kafaya takıyorum.
Teşekkür ederim arkadaş konusu için bende aynı şekilde:)
Ne yazık ki öyle. Uzaktan bakıldığında aslında bu denli kafaya takılmaması gerektiğini düşünebileceğimiz sorunları şahsen yaşayınca, bıraktığı olumsuz etkiler kararlarımız üzerindeki kontrolümüzü bozuyor.
Doğrusu genel olarak iş, kişisel gereklilikler, yapılması gerekenler ve dolayısıyla para; kaygılarımın bir açıdan sebebi. Duygularımız, düşüncelerimizle birleştiğinde adım atmamızı engelliyor, yerimizde saymamıza neden oluyor. Aklıma birçok yazılım fikri var ancak ilerleyecek enerjiyi ya da rahat bir vücudu kendimde bulamıyorum.
Buradaki iletişimimiz de endişe verici. Soru birden kaybolmaz belki ama yine de öyle hissediyorum. Konuşup anlaşabildiğim kişileri bulmak pek kolay olmuyor ve bir uçurumun kenarında atlamadan önce son kez ikna edilmeye çalışan biri gibiyim. Sense yoldan geçerken rastlayan herhangi biri. Bir daha göremeyecek olduğum düşüncesi üzülüyor nedense
Öyle düşünmene gerek yok. Ne zaman istersen yazabilirsin. Seve seve kendimce senin için iyi olacak, moral verecek şeyler yazarım.
şu an okuyor musun peki? Ya da söyledin de kaçırdım mı?
Sorun şu ki "ya ulaşamazsam?" Ama neyse, anlaşılan iletişim konusunda pek istekli değilsin buradan fazlası için, sorun değil. Düşünceli yaklaşımın iyi hissettiriyor, teşekkürler. An itibariyle idare edebiliyorum gibi.
Mezun oldum. Askerlik ve iş şu anki ana mevzum. Onları sıkıntı ediyorum : )
Yazılım okudum bu arada. Peki ya sen ne okumayı istiyorsun?
Ben eskişehirde kimya okuyorum. Hiç memnun değilim o yüzden böyle bir soru sormuştum buraya. Tekrar yks ye girdim dün ve bugün. İyi geçmedi. Böyle olacğını biliyordum zaten. Çok zor bir ihtimaldi ama yinede şansımı denemek istemiştim. Olmadı sanırım... Onun üzüntüsünü yaşıyorum maalesef. Ama hep aklıma sağlıklı olayım da gerisi önemli değil şeklinde yaklaşıyorum
(üniveristeden memnun değilim yani) şehir dışı olduğu için
Anlıyorum. İstemediğin şartlarda yaşamak kötüdür. Eskişehir hep övülür ama sen kendini ait hissetmediğin sürece bir anlamı yok. Zamanla belki daha da sevebilirsin, kaçıncı yılın bilmiyorum. Senin için iyi olanı umut edicem
Şunu beğenir misin acaba (kimi sorularıma cevap vermeyen kız 😑); https://youtu.be/v6wglrNRzng
Bütün sorularına cevap verdiğimi sanıyordum yanıldım mı?
Adımı öğrenmek için mi:)
O yüzdense söyleyebilirim de yani
Senin mi şarkı?
Ya biraz da safsın, tatlı bu. Adını böyle bi' sitede kullanma istersen. Aslında önemli değil de bahsettiğim tam olarak o da değildi. Önemi yok, pas geçelim.
Benim yaptığım bir müzik, evet
Biraz mı? Baya safımdır. Başıma ne geliyorsa zaten saflık ve iyi niyetten geliyor. Keşke biraz kendi düşüncelerimi ve duygularımı başkalarınınkinden fazla önemsesem
Bi de saflığım söylenenleri anlamamaktan da oluyor.
Şu an olduğu gibi sanırım
Şarkı yapma büyük ihtimalle hissettiğin duygulardan kaynaklı diye düşündüm
Samimi olmak gerekirse normal şartlarda sanaldan ve bu tür bir siteden herhangi biriyle bu denli konuşmak anlamsızdır. Çünkü karşındakinin kim olduğunu bilmiyorsundur ve bu kulağa pek güvensiz geliyor. İletişimi ilerletmediğin sürece bir sorun gerçi. (Benimle halen konuşman da bir açıdan saflık bu yüzden.)
Bense senden biraz farksız olarak sosyal anlamda pek aktif olamadığımdan, sanal olarak birileriyle iletişim kurmaya çalışan, anlamsız bir şekilde bu tür site ve ortamlardan bir şey bekleyen biriyim. Halbuki bu da pek anlamlı bir hareket değil söylediğim üzere. Çünkü sanaldan istediğini elde etmek genellikle mümkün olmaz.
İkimiz bu şekilde denk gelmesi rastlantı ve çoğunlukla olmayacak bir senaryo. Erkeklerin çoğu bana dahi tehlikeli geliyorken senin sosyal olarak pasif oluşundan sebeple çözümü sanal ortamlarda aramaya meyil edişin (kendimden biliyorum) beni üzdü.
Müziği iyi hissettirdiğinden yapıyorum.
Evet bu soruyu sorarken de duygularımdan bahsederek sormuştum. Ne gibi yorum gelicek diye merak etmiştim. Normalde sosyal medyadan insanlarla konuşmam. Bu sitede çok fazla değişik tipli insan var. Amaçları sadece ilişki anlayacağın. İnsanlarla amaçlarımız baya farklı.
Ben yatıyorum iyi geceler...
İyi geceler
Eskişehir'in nesi var
18 yıl İstanbul'da yaşayınca kopamıyorum
Anladım sen de haklısın. Ben de doğma İstanbulluyum ama pek burayı sevmiyorum
tam tersiyiz desene
doğma büyüme*
Evet öyle, hatta ben orada olmak isterdim.
anladım
Eskisehir harika be
sosyal olmayınca pek olmuyor
Nedenn sosyal değilsin ki
yapım böyle yani bende çok isterdim ama utangacım
Hmm sosyal olsan keşke harika olur😂