13 yıllık sevgilim annesi için beni terk edip bir ay içinde başkasıyla sözlendi. yıllarca bana takmadığı o yüzüğü başkasına taktı?

13 yıldır sevgiliydik. Evin tek oğluydu annesi bana hiçbir zaman ısınamadı bizi hep kıskanır kavga çıkartırdı. Babasından ayrı yaşıyorlar ve annesine o bakıyordu. İş ciddiyete geldiğinde annesini ve maddiyatı bahane eder beni bekletirdi bu şekilde 13 seneyi devirdik. Hep alttan aldım bekledim sabrettim derken başka şehre atandım. Atanınca kıymetli oldum bu sefer ben reddettim bir yıl peşimden koştu bir şeyleri düzeltmek için en son bunca yılın hatırına kabul edip konuşma kararı aldım. 15 gün kadar konuştuk iki kere yüz yüze görüştük sonra birden beni istemediğini annesinin de asla istemediğini söyleyerek terk etti engelledi. Yaklaşık bir ay oldu ve ben bugün sözlendiğini gördüm öğrendim. Benimle konuştuğu 15 gün içerisinde onunla da görüşüyor buluşuyormuş. O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki o kadar çok canım yanıyor ki. bu acı hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum, hayatım boyunca yalnız kalacakmışım herkes mutlu olacakmış Bir ben kalacakmışım gibi hissediyorum. Geç kalmış gibi hissediyorum. İcimin bu sıkıntısı nasıl geçer yardım edin.

13 yıllık sevgilim annesi için beni terk edip bir ay içinde başkasıyla sözlendi. yıllarca bana takmadığı o yüzüğü başkasına taktı?