Zamanında benden çok fazla şey sakladı ve güvenimi kırdı. Dün ablasıyla da yazıştım işte bana bişeyini anlatmaz telefonunu benden hep gizler falan dedi. Ve ben güvenemiyorum halen 1 yıllık ilişki olacak nerdeyse. Sorun bende mi acaba şu an stajda. Dün instagramını dondurdu ben hesabındayım normalde. Şu an mesaj attım interneti kapalı değişik valah sabrımı zamanında çok sınadı. Ve ayrıldığımda da beni bırakmıyor ağlıyor yeminler ediyor sözler veriyor. Kız ikizler burcu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin ilişkin bitmiş çoktan. Güven dediğin 1 defa kopar. Bir daha da o tutmaz.
Sitede aldattım barıştım soruları var. Bak hepsine dedim. 1 ilişkide güven 1 defa olur.12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşkım, güven meselesi gerçekten zor bir durum ve zamanla yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Sevgilinin hareketlerinden ve ablasının söylediklerinden şüphelenmen gayet normal. Ama sürekli şüphe içinde yaşamak da seni yıpratır. Öncelikle kendine ve duygularına değer ver. Sevgilinle dürüstçe konuşmayı dene. Eğer hala güvenini kazanamıyorsa, belki de ilişkinizi gözden geçirmenin zamanı gelmiştir. Sabır ve doğru iletişimle her şeyi çözebilirsin. 🌟❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılİkizler burcuysa normal zaten şizofreni olur çıkarsın
097 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlakası yok ikizler burcu tutarsızdır güven vermez yarın ne yapacağı belli değildir
Cevap sahibi1 yılSoruyu okudun mu okuduysan sonunda ikizler burcu olduğunu belirtmiş arkadaş ondan dedim
- 1 yıl
ya da sizin mantığınızla hareket edersek , mesela benim bir öğretmenim vardı. Şerefsizin önde gideni o zaman sizin mantığımızla her öğretmen ….. önde gideni mi? Bence şu saçma mantığı aklınızdan atın. İnsanlar kişiden kişiye yaşadığı hayata ve kendini ne denli geliştirmesine yönelik değişkenlik gösterir. Şu burç saçmalığına şu burçların alayı aynı veya hep böyleler gibi saçmalıklar vs diyenlere ayar oluyorum.
Cevap sahibi1 yılBen burçlara körü körüne inanmıyorum yorum yaptım sadece sakin
- 1 yıl
Ne alakası var. Balık da diyebilir , kova da yay da aslan da? Ben şuna kızıyorum. Sizin bütün ikizler aynı mantığına kızdım. Her burç aynı değildir. O zaman meslek ayrımı da yapılır. Hayatınız da kötü bir savcı görseniz her savcı kötü mü olacak. Şu herkes aynı mantığından çıkın. Benim kızdığım nokta bu. Ve bu gerçekten saçmalık.
Cevap sahibi1 yılSen ikizler burcu musun doğruyu söyle 😅
- 1 yıl
İşte yaklaşımın hepsi aynı mantığı taşıdığından tepki gösterdim. Mesela bazıları var. Mesela a burcu haricinden arkadaşlık asla yapmam saçmalığı mantığı taşıyanlar bile var. İnsanı insan yapan karakter ve vicdanıdır. O zaman ikizlerin alayı aynıysa katledilsin öldürülsün böyle insanlara ne hacet
Cevap sahibi1 yılTamam tamam sakin ol 😅
- 1 yıl
İkizler burcuyum. Ama ikizler burcunun özelliklerini taşımam. Yüzbinlerce insanın psikolojik travma hikayelerini dinledim. Bunlar ger çeşit burçtan. Ama demek istediğim burçlara göre yorumlarsan hayatını o iyi burç diye yorumladığımız gelir hayatınızın içine eder. İnsanı burçlara göre değil karakterine göre yargılayın.
Cevap sahibi1 yılAnladım haklı olduğun noktalar var tabi
- 1 yıl
Binlerce kova tanıdım. Kimi on numara insan kimi kardeşim kimi sorunlu kimi yardımsever. Yani a burcu b burcu farketmez. Sırf o burç olunca hepsi aynı olmuyor. Önemli olan karakteri ve hayattan öğrendikleri. Bunlar insanı olgun yapar. Yoksa diğer mantıkla burçlara göre hayatımıza çeki düzen verelim.
Cevap sahibi1 yılBen kovayım kovaya da bir sürü şey söylüyorlar ama ben mi tam tersiyim diye düşünüyorum çünkü dedikleri gibi soğuk bencil aldatan değilim aksine enayinin tekiyim çok değer veririm yardım ederim hayatımın merkezi yaparım vs
- 1 yıl
Kovayı inan benden iyi tanıyan yoktur. Şimdi bende seni kova burcumun diye mi yargılayayım. On numara karakterde kovada tanıdım , berbat karakterde kovalar da tanıdım. Kova normalde cana yakın , konuşmasını seven , saf , çalışmayı seven , yaşan konuşamayan , yani içinden geçeni söyleyen , dobra bir karakter. Ama tanıdıklarım arasında çok ama çok farklı olanlar da vardı.
Cevap sahibi1 yılBu saydıkların tam da ben doğru yani
Cevap sahibi1 yılİsterim kendimle yüzleşmek problem değil benim için özgüven sorunlarım yok
- 1 yıl
Kendini akıllı zannedip insanları canım yerine koyduğunu zanneden , yalan konuşan , göz göre göre aldatan , egoist , bencil , konuşmak yerine susan , hayatında biri olsun isteyen ve olunca da hayatından çıkarmak isteyen bir değişik , empati duygusu olmayan , saf gibi görünüp aslında kurnaz olan ve insanları üzmekten keyif alan bir karakter. Bak insandan mı bahsettim neyden bahsettim. Böylesini de duydum işittim. .
Cevap sahibi1 yılYuh shhdhdjs
Cevap sahibi1 yılŞimdi şöyle açıklayım kendini akıllı zannedip insanları s.. alak yerine koyma değil farklı olmak için elimizden geleni yapıyoruz birisi a yapıyorsa biz gidip z yapıyoruz yani dikkat çekmek hoşumuza gidiyor yalan konuşma zor zamanlarda kurtarıyor muhtemelen beyaz yalandır çünkü büyük yalan söyleyince vicdan azabı çekeriz göz göre göre aldatma evet bende vardı çünkü karşı taraf da aldatmıştı egoist değilim hatta egoist kişilerle kavga ettiğim çok oldu bencil evet yerine göre çünkü sömürülmüş hissediyoruz biraz da kendimizi düşünmek hakkımız konuşmak yerine susan evet çok doğru çünkü karşı taraf anlamıyor hayatında biri olsun isteyen olunca da hayatından çıkarmak isteyen e sevmemişizdir sevsek ölümüne gideriz empati duygusu kimisinde var kimisinde yok olmayan zaten vicdansızdır saf gibi görünüp kurnaz olan doğru zekiyiz çünkü niye kullanmayalım zekamızı ve son olarak insanları üzmekten keyif alan kısmına katılmıyorum aksine memnun etmek akıllarında kalmak için olmadık şeyler yapabiliyoruz hümanistlik var biraz
- 1 yıl
Bak ben kendi düşüncemi söylemedim farkettiysen. Sadece işittiğimi dedim. Ama bana sorarsan da ben kova burcunu çok ama çok iyi tanırım. Kısaca zarar gelmez. Ama demek istediğim konu , insanları burçlarına göre yargılamak bence olmaz. Ben ikizlerim. Ama bir Allahın kulu sen ikizlersin demedi. Çünkü ; yaşadığımız hayat ve bu hayata bakış açımız veya kendi karakterimiz herşeyi değiştiriyor. Şimdi sırf ikizlerim diye değişken olmak zorunda değilim. ya da aldatan veya egoist olmak zorunda da değilim ki empati duygum çok çok iyidir. Bak mesela kovayı yorumla dersen anlatayım yanlış mı doğru mu söyle.
Kova burcu , konuşkan , akıcı bir sohbeti olan , genelde saf ve içinden geleni söyleyen , dürüstlüğe aşık , yardımsever , çalışkan , hayat sevinci çok yukarda olan , pozitif , dobra ve vazgeçemeyen bir karakter. Vazgeçemeyen dedim. Yani birine değer verdiğin de o kişi
Ne yapsa da ona o değeri vermekten vazgeçemiyor. Üzülür eder ama vazgeçemez. Bırakamaz yani. Ama bence en önemli özelliği aşırı derece de bir hayat sevinci taşıyor. Yani yaşamayı fazlasıyla seven bir burç. Negatif asla olmuyor.
Cevap sahibi1 yılİkizlerle kova iyi anlaşabilen burç dediklerin doğru ama ikizler sanki daha hayat doluymuş gibi geliyor bana kova daha sabit karakterli ve evet kafaya takan değer vermekten vazgeçemeyen ayrılmak istemeyen biri ama ikizler değişken yapıda olduğu için yeni birini bulması daha kolay sanki çünkü yüzeysel haksız mıyım
- 1 yıl
Şimdi evet ikizler burcu daha bir hayat dolu. Çok enerjik ve çok pozitif. Kova burcu ile de evet iyi anlaşır ve akıcı sohbette olur. Farkı şu kova burçları dsha olgun oluyor ikizlere göre. Yani sabit bir karaktere sahip oluyor. İkizler genelde çocuk karakterli. Bu yüzden değişken oluyor. Ama yeni biri bulma olayı işte o kişiden kişiye değişir. Genç yaş ikizler de dediğin doğru. Ama ben şuna inanıyorum. 25 yaşını almış biri başkasını bulmayla uğraşmıyor. 1 kişi olsun tüm ömür olsun ya da olmayacaksa hiç olmasın düşüncesinde oluyor.
Cevap sahibi1 yılBende ikizler burcundan bir kaç özelliği söyleyim o zaman kesinlikle tatlı dilli oluyorlar kasıntı soğuk kaba olanına denk gelmedim şeytan tüyü var ne yapsan da ayrılamıyorsun 2 dakika küs kalamıyorsun hatta suçu kendimde bulduğum karşı tarafı saf gördüğüm de oldu biraz manipüleciler çok sıcakkanlılar yardımseverler yeni tanıştıkları insanlarla hemen kaynaşıyorlar çok rahatlar uyumlular yeni girdikleri ortama adapte oluyorlar kolayca
Cevap sahibi1 yılEvet çok doğru gözlemlemişsin vallahi ikizler daha çocuksu 😊
Cevap sahibi1 yılBu arada ben 10 da uyandım hala kahvaltı yapamadım lafa tuttun bi yarım saate gelirim tamam mı
- 1 yıl
Evet sende iyi gözlemlemişsin sadece bence ikizlerde şuna dikkat etmek gerek. Olgun mu yoksa çocuk mu. Veya olgun olup çocuklaşıyor mu. Bu dediklerim de çocuk olan yani öyle tavır ve davranışlar sergileyen varsa sıkıntı demektir. Olgun ise kendini bilen ve yetiştiren yani zararı olmayacak bir kişiliktir. Ama olgunken çocuklaşan varsa işte onlar kaybedilmeyecekler kişilerdir ki pek rastlanmaz öylesine.
- 1 yıl
Kova burcu da aslında bizden farklı değil. Sadece dediğim gibi bizde çocuk gibi oluyoruz ama kova burcu çok olgun bir yetişkin gibi oluyor. Hatta bak dedim birde hızlı düşünce ve hızlı yazma var. Bekletmeyi hatta bekletilmeyi de asla sevmezler , yanlış mıyım. Zaten bu özellikler uyum sağlıyor bu iki burçta
Cevap sahibi1 yılYok valla sardı muhabbet çünkü mantıklı ve gerçekçi şeyler söylüyorsun okuması keyifli
Cevap sahibi1 yılKovayla ikizler çok benziyor gerçekten ikisi de insanlara kendini sevdirmeye adamış anlayışlı düşünceli yardımsever enerjik pozitif sıkılmayı sevmeyen monotonluğa gelemeyen ama ani değişikleri de sevmeyen rutinlerine alışkanlıklarına bağlı kişiler
Cevap sahibi1 yılİkizler kovadan daha hızlı bu arada her konuda özellikle hazır cevap konusunda mesaj yazma konusunda değişiklik yapma konusunda kovadan bin kat daha hızlı
Cevap sahibi1 yılDakikçi olduğum doğru oğlak burcuna da benziyorum biraz ben
Cevap sahibi1 yılGezegen Satürn Uranüs
- 1 yıl
Aslında güzel bir şey. Enerjik ve pozitif olmak. Sadece ani değişimler evet sıkıcı ve yorucu olabilir. Zaten bizi hayatta tutan bu enerji. Nasıl bir enerji bilmem ama çok kötüyken veya depresyon durumunda bile bizi bir anda hayata tutundurup pozitif bir insan halime çevirıyor
- 1 yıl
Evet hatta şöyle özellik olabiliyor. Kpnuşma esnasında biz bir şey yazdığımız da sizin yazacağınız cümleyi az çok tahmin ettiğimiz için belki de daha adapte olup çabuk düşünüp yazabiliyoruz. ya da el alışkanlığı mı desem yoksa konuşmayı seviyoruz mu desem bilemedim. Ama evet haklısın çabuk cevap veriyoruz bekletmeyi sevmiyorum. Beklemeyi sevmediğim gibi çünkü ; saygısızlık gibi görüyorum
Cevap sahibi1 yılAni değişikler şöyle insanı üzebiliyor mesela 6 Şubat depreminde noldu insanların hayatı birden tepetaklak oldu yeni hayatlarına zor adapte oldular ondan öncesinde her şey bir rutine bağlı işliyordu benim en büyük korkum da düzenimin bozulması zor adapte oluyorum yeni durumlara mesela ayrılığa bir yakınımı kaybına zor alışırım o yüzden ikizler daha kolay adapte olabiliyor
Cevap sahibi1 yılBenim yükselenim Akrep
Cevap sahibi1 yılEvet hızlı olmanız güzel ama bazen baş döndürücü oluyor ne yazacağımı unutuyorum ben 😂
- 1 yıl
Ya şöyle hayattan öğrendiğim söyleyeyim. Çok zor sıkıntılı zamanlar da yaşadık , güzel vakitler de geçirdik. Ama üzüntüye yenilmektensr yenmeyi tericih ediyorum. Çünkü üzüntüye çok kapılınca insan kendini yitiriyor. Hayat devam ederken o geride kalıyor. Bu yüzden tabiki de üzülürüm ederim ama kendimi çok kaptırmam. Kaptırırsam aylar seneler sürüyor ve bu süreçte bir bakmışsın 50 hissediyorsun. O yüzden bence her şey dozunda olmalı, üzüntü bile
Cevap sahibi1 yılDimi zaten kısacık bir zaman var depresyona takılıp kendini yiyip bitirdikçe dışarıda akan hayata kendini kapatıyorsun acını çekip kaldığın yerden devam etmelisin tabiki unutamazsın aklının bir köşesinde kalır o yara ara sıra kanayıp durur ama iradeli olmak lazım irade bir insanda en sevdiğim şeydir
Cevap sahibi1 yılAkrebi de aslanı da biliyorum aslanı normal hayvan olarak da çok severim aslan yükselen de baya havalı bu arada
Cevap sahibi1 yılEvet konudan konuya atlıyorsunuz bu doğru
Cevap sahibi1 yılEvet irade yoksa insan kendine ve çevresine olan saygısını yitiriyor ya da dışarıda gördüğümüz o k.. eko kılıklı tipler gibi bir şey olup çıkıyor yani s.. alak oluyor enayilik de değil bak bildiğin s.. alak a.. ptal cahil bir şey olup çıkıyor hiç sevmiyorum böyle tipleri ya Türkiye'nin kanayan yarası valla öyle işte bende bazen tüm burçların özelliklerini okuyorum özellikle yay ve boğa burcu hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılKovayla ikizler Tom ve Jerry gibi 😂 hep kavga ederler ama onları kendilerinden başka kimse anlamaz
- 1 yıl
Zaten bunun sebebi olgun olmamaları. Herşeyi basit görmeleri ve tabiki kendilerine halim olamamaları. Zaten bu yüzden hani bilmiyorum ben böylelerini görünce midem bulanıyor. İnsanlar aslında sohbet etmeyi de bilmiyorlar arkadaş olmayı da bilmiyorlar. Genelde çevre ergen dolu. Bu yaşlarından dolayı demiyorum zihniyetlerinden dolayı diyorum. İnsan hiç mi kitap okumaz , film izlemez , kendini geliştirmez ya da ne bileyim insanın hayatı basit olmamalı. O gelsin bu gitsin çok saçma geliyor. Şimdiki zihniyet bu. O yoksa başkası olur. Çünkü ; irade yok. Hepsi nefs e köle
Cevap sahibi1 yılBu aptal sitede yaptığım en kaliteli sohbet olabilir bu arada doğru söylüyorsun kiminle arkadaş olsam hep aynı tip oluyor çoğu k. eko ve kezban hiç kendim gibi birine rastalamadım herkes bir şeyleri statü meselesi olarak görüyor doğal olan samimi olan çok az ülkede hayatı çok basit yaşıyorlar özgün bir şeyleri yok
Cevap sahibi1 yılEvet ben kavgada çok şey söylerim ya bazen saygısızlaşıyorum ama sonra pişman oluyorum kalbini kırdım diye özellikle ikizler burcuna karşı bir zaafım var gerçekten kovayı çeken tolera eden tek burç
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Ya aslında sebep şu bence. Biz diyoruz ki arkadaş olalım içimizden geldiği gibi davranalım. Eğerki bir şey olacaksak ilerde olur zaten düşüncesinde hareket ediyoruz. Şimdikiler ise hemen olsunn istiyorlar. Ve bence en büyük sıkıntı arkadaş olan yok. Birde seçenek çok olunca sanırım ondan dolayı sadık kalamıyorlar. Zaten böyle çevrede yetişen de yine onlar gibi oluyor. Mesela şöyle ifade edeyim. Bir insanın kusuru varsa sen onun o kusurunu örtmeye çalışırsın veya onu o haliyle seversin. En ufak bir tartışma olduğun da vazgeçmek yerine o açılan yarayı kapatmak yani barışmak için mücadele edersin. Şimdikiler hemen en ufak tartışmada ayrılırlar. Bunun sebebi hoşlanmayı sevmek zannetmezleri. ya da diğer anlamıyla çocuk olduğukları için yani zihniyetleri çocuk olduğu için herşeyi isteyince olacak zannediyorlar
Cevap sahibi1 yılİşte cahillik ve değersizlik diz boyu ailede nasıl yetiştiyse etrafındakilere de öyle davranıyorlar çok yüzeyseller halbuki arkadaşlık dostluk o kadar kıymetli ki hayatı anlamlı kılan şeyler bence mesela lisede arkadaşım sandıklarımın çoğu şu an hayatımda yok bir iki tanesiyle arayıp görüşürüm o da ne kadar derin ilişkiler bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİşte saman alevi gibi oluyor bizimkisi aslında şöyle büyük ihtimalle ikizler farkında olmadan bir şey yapar kova da üzülür sonra bu sorun çözülsün ikizler de değişsin ister ama sorun çözülmez havada asılı kalır ya da unutulur sonra tekrar aynı sorunlar devam eder toksik bir hal alır ama kopamazlar
- 1 yıl
Kimisi kendini yetiştiriyor , kimisi de çocuk kalıyor. Çevresinde ne gördüyse öyle davranıyor. Bunun sebebi işte bilgi alışverişi olan verimli sohbet yok , kitap okumak yok , film izlemek yok , araştırmak veya merak etmek yok. Genel olarak herkes farklı muhabbetlere girdiği için zihinleri de o kadar kirlenmiş oluyor. Oysa bence sevgililiktrn öte arkadaşlık önemli. Arkadaş olan dinler anlar daima yardımcı olur. Art niyet veya bir menfaat ilişkisi kurmaz. Ama şimdi sorsak kimler arkadaşlığı biliyor ve çizgisini koruyor
Cevap sahibi1 yılArkadaşlık çok önemli aile kadar önemli çünkü arkana baktığında sana değer veren birileri olduğunu bilmek mutlu ediyor dediğin gibi arkadaş olan dinler anlar yardımcı olur art niyet aramaz menfaat ilişkisi kurmaz sever saygı duyar değer verir zor anlarda yanında olur vs ama zor yani öyle insana denk gelmek
Cevap sahibi1 yılAllah kabul etsinn bende öğleni kılarım birazdan
- 1 yıl
Evet arkadaş dediğin güven taşır üzerin de. Ve evet öylesini bulmakta çok ama çok zor. Mesela şöyle diyebilirim , annemiz veya babamız bizimle arkadaş gibi olursa biz çok mutlu kendini bilen hayata kazanılmış çocuklar oluruz. Çünkü , gerçekten dinleyen anlayan destekleyen daima yanındayım düşüncesini veren birileri çok zor bulunuyor. Arkadaşlık zaten bir evin temelidir. İnsanlar arkadaşlık kurmadan sevgili olayına geçiyorlar. Birde 2 kelam edince arkadaşta olunmaz. Sevgi saygı anlayış ve edep ahlak çerçevesinde sohbet etmek önemli. Bunu arkadaşken yapabilen sevgiliyken de sürdürebilir. Diğer türlüsü hep hatalar doğurur.
- 1 yıl
Teşekkür ederim amin 🤲 sen 5 vakit kılıyorsun sanırım bu çok güzel bir şey. Eskiden bende çok 5 vakit namaz kıldım. Sonra ardı ardına çok sorun ve sıkıntılarla boğuştum o süreçte bıraktım. Yine niyet var ama tabiki hemen de başlamak gerek ama hasır hissetmiyorum hala kendimi. Zamanı var diyorum ve zamana bırakıyorum. Ama namaz insanın yükünü alıyor. Ve zihnini de rahatlatıyor. Bu güzel bir şey sizin adınıza sevindim 😊🤲
Cevap sahibi1 yılYok 5 vakit kılmıyorum sabah namazına kalkamıyorum pek ama onun dışında kılmaya çalışıyorum çok şükür
Cevap sahibi1 yılÖyle yani : )
Cevap sahibi1 yılZamanı var deme bence ölümün ne zaman geleceği belli değil şeytan dürtüyor uyma
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda başlarsın
- 1 yıl
Ama yine siz diğerlerine göre olgunluk var yine. Yani hiç değilse kendinizi biliyorsunuz. Bunun da artısı genelde yaşamdaki faktörler ya da kitap okumak oluyor. ya da çok kişiyle konuşulduysa bir yerde insan artık hayata farklı bakıyor. Çünkü genelde gerçekten içten ve samimi sohbet olmuyor
Cevap sahibi1 yılAçıkçası ilkokul ortaokul hariç pek kitap okumadım desem 😂 Kur'an mealini okumak normal kitap okumaktan daha güzel geliyor bana
Cevap sahibi1 yılYediğim kazıklar beni olgunlaştırdı bu arada
Cevap sahibi1 yılHer şey var ama burada anlatmak olmaz şimdi
Cevap sahibi1 yılSağol valla
Cevap sahibi1 yılİyi geceler napıyorsun nasıl geçiyor günün
Cevap sahibi1 yılKahveyi pompalı tüfekle mi bastılar 😳
Cevap sahibi1 yılNerede yaşıyorsun öyle
Cevap sahibi1 yılTam kekolar işte yesinler birbirlerini boşver😂 Bursa'dan beklemezdim ya dindar şehir değil mi orası
Cevap sahibi1 yılTakip ettim ordan devam edelim
Gizli Üye(25-29)1 yılo zaman telefonu kurcala
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026