Bu imalara da gülüyor sadece.
Ben de ciddi değilim ama sevdiğimi hissetsin istiyorum.
Bir dönem saçma alfalık erillik olayına kafayı takmış ve karakterimin nasıl olduğunu bile unutmuştum resmen.
Sonra karşıma bir kız çıktı. Beni olduğum gibi kabul ediyor. Çok güzel biri. Çok zarif, tatlı.
Daha 2 haftadır sadece Instagram'dan tanışıyoruz tatil dönüşü buluşacağız.
Arada kız bir şey söylüyor. Ben de konuyla alakalı biz seni alacağız zaten falan yapıyorum. Ya da durduk yere olmasa da fırsatım olduğunda hoşuma gittiğini kendimi iyi hissettiğimi vs. söylüyorum.
Daha 2 haftadan bu kızı sıkar mı? Yaşlarımız daha 22. Evlilik muhabbeti yok yani. Ama bunu gerçekten inanarak söylüyorum.
Cevap
3Cevap
Neden korksun
Sonradan Umut verip yok olma da, çünkü bunları kızlara herkes söylüyor belki inandırıcı bile gelmiyordur ama sana diyemez bunu
Çok birileriyle bir şey yaşamış gibi durmuyor biraz utangaç ama konuşurken mutlu hissettiğim tek kişi o.
Ben hep onla konuşmak istiyorum ama sıkılır benden diye sürekli de yazmıyorum.
Bence öyle düşünme, gördüğüm kadarıyla çok masum yaklaşıyorsun, yani bu iltifatları kızı kullanmak için değil de gerçekten sevdiğini hissettirmek için yapıyorsun, bunun farkındaysa utanmaz zaten yaşınız küçük sıkılmaz tam tersi mutlu olur daha çok bağlanır
Teşekkür ederim öyle yapacağımm
Reis hiç ciddi kafayla girme, sonunda patlama riskin yüksek, ayrıca bir kadını istedigin zaman da bırakabilirsin dürüst olmak şartıyla.
@seffabulut bizim yaşlardaki kızlar ciddi düşünür, hafiften çeyizlik ürünleri almaya başlar, bir kadının ciddi olup olmadığını çeyize başladıysa anlarsın, en geç bir buçuk yılın sonunda aile tanışması ve bir yüzük takma mutlaka olsun, 2-3 yıl içinde evlenemezseniz bu ekonomide bidaha evlenemezsiniz zaten, şu sana fikir veren arkadaş gibi dımdızlak kalırsınız, inşallah evde kurur o da Allah düşmanımın başına vermesin
@seffabulut daha kızı yüz yüze bole görmemişsin zaten, hiç duygusal yatırım yapma reis. Bu hanım arkadaşı dinleme, zira kadının nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Görüştükten sonra karar yine senin ama her an her şey olabilir
@kedilihava aaa senin karın ağrın anlaşıldı, sen terk edilmişsin belli. Evde sen kuruyacaksın, ben evlenmesem nolcak:)
Az önce ciddi düşünmüyorum diye güncelleme yapmış herif ya, ciddi düşünmüyorsanız niye ilişki yapıyorsunuz ki @seffabulut bro valla senden beklemezdim, bir redpillci gördün hemen lafları değiştirion pu
Çeyizim yokki yzytyzytyt kurumak en büyük hayalim tşkler
@kedilihava zaten ciddi düşünmemesi en mantıklı olan değil mi:) İlla her şey ciddi olacak diye bir şey yok tanışır bakar kafasına uymuyorsa yol verir.
Yok dayı ben sizden 1 yaş büyüğüm ya daha zeki olduğum için her şeyi hemen kavrayabiliyorum
@kedilihava Teyzecim yaşlıysan gençlerin işine karışma, kavrayamıyorsun
Tamam ablası rica ederim, ben sevmem böyle işleri zaten siz kendi aranızda oynayın
@kedilihava teyze tamam
Sen iyi bir insana benziyorsun anama sövdüğün için özür dilersen sana dangalak dediğim için ben de özür dilerim
@kedilihava özür dilerim, pişman oldum zaten sövdüğüm için o anlık sinirle oldu hakkını helal et
Ekledim ama yanlış anlamazsan
Ben de özür dilerim galiba bir an annene de sövdüm ama o.. dedin yani bana, ben burada tanımıyorum etmiyorum küfür etmeden sallıyorum kendimce sen de gıcık bir tipe benziyorsun ondan uğraştım yoksa normalde insanlara sallamam
Olsun sorun değil, ben de insanlarla pek tartışmam ama sinirlendim. Gıcık biriyim ben de senin gibi😁Ama sen kötü birine benzemiyorsun o yüzden kusura bakma gönlünü alabildiysem ne mutlu bana
Ben insanları küfretmeden delirtirim😎 huyum kurumasın
@kedilihava sjsbsnsnsn pekiii öyle olsuunnnn
Sakın öyle bir şey yapma
Ayrıca da alfa olmaya bak
Ya tipe bak alfalık dersi veriyor
Hocam 2 sene bakmış biri olaark söylüyorum. Tüm Redpill vs. camialar ucube 35+ adamların yaşadığı travmalarla ilgili. Dünyada 4milyar kadın ver. Hepsi aynı kefede değil. Kaldı ki rol yaptığım içi beni sevecekse sevmesin zaten. İlişkiye girecek kadın değil sevebileceğim bir kadın arıyorum.
Helal olsun be @seffafbulut bu da*ngalaklara uyma sen
@kedilihava dediğim gibi ilk başta ben de onlar gibi düşünsem de zamanla değişiyor insanın fiklrleri. iyi ki ya da maalesef bilmiyorum :D
@kedilihava bana niye saldırdın anlamadım, ayrıca dangal. k da senin babandır
İnsan gibi konuşamayınca ana babaya saran insancıklarla uğraşmak çok zor
@seffabulut iyi de zaten redpill kadın düşmanlığı vs değil bunu 2 sene bakmış biri olarak bilmen gerekirdi. Sen maskülenliği rol olarak görebilecek birine benzemiyorsun. Redpill bir ideoloji de degil
@kedilihava niye bu kuyruk acın, tipimle alıp veremediğin ne mesela:)
Of ağır erken konuşuyorsun bunu atlatman için bir 8 yılın daha var umarım düzelirsin
Tipte sıkıntı yok ama bakışların dan karakterinin ne kadar itici bir kişilik olduğu anlaşılıyor
@kedilihava bana hala saldırıyorsun? neye kızdığını neye sinirlendigini söylesen keşke:) Bu soran abiye erkenden ciddi olmaması gerektiğini söyledim hepsi bu. Ayrıca gerçekten Redpill veya Alfa kavramlarını iyi anlamış biri kimseye hele ki kadınlara asla düşman olmaz
@kedilihava engellemiş sbsbsnjssns
Engelledim ben bunu ya beni takip etmeye başlamış aşık oldu zağar
@kedilihava beni engellemişsin kardeşim
@kedilihava aşık olunacak biri değilsin
Kudur zyyüyçyüyçyt
Max redpillci
Dandik
@kedilihava kimden darbe aldın bilmiyorum ama 2 yaşındaki bir kız bebeği gibisin
2 yoşondo goboson aaaa çok üzüldümm
@kedilihava güzelim sen evde kalırsın bu gidişle
Neyse temelli engelliyorum ya gevşek bu herif
@kedilihava atkafası seni:)
@kedilihava zaten sen kimsin bana laf yetiştireceksin seni duvardan duvara vururum😘😘
Ananı vurmuşlar ondan bu kudurman zaten
@kedilihava senle ananı biri agir sevmiş sen anladın:) or. spu seni
İnsan ol da belaltı olmadan cümle kurmayı öğren sen
Küfretmeden cümle kuramıyorsun
@kedilihava önce sen saldırdın, saldırmamayı öğren, sokak köpeği gibi havlama anlamıyorum
Öyle bir aşağılık kompleksi içindesin
Ben engelliyorum arkama konuşuyorsun, adam olsan arkamdan âdi yorumlar atmazsın
@kedilihava yaptigin işin sorumlulugunu alamıyorsun, önce sen saldırdın
Bırak ya ekledin beni canım cicim kastın yüz bulamayınca arkamdan anca küfredersin
@kedilihava ekledim ama sana yazmadım bile, sen kimsin?
@kedilihava canım cicim kasmadım iftira atma
Güzelim falan dedin aynısını telafuz etmek zorunda mıyım Allah Allah çattık kardeşim, cevap da vermiyorum, üstüne üstüne ekliyorsun takıntılı mısın, tamam kardeşim hadi sen haklısın
@kedilihava Ağlama. Tartışmayı ben bitiririm sen değil. Damarıma basmayacaksın.
ne oldu kuyruğuna mı bastım kedicik
İlkokul sıralarına dönderdin burayı hadi büyüklük bende kalsın susuyorum
Korkutmaz
Umarım. Sürekli onlar konuşmak istesem de mesajlarımdan sıkılmasından bile korkarak bazen yazmayı azalttığım oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla 2 hafta biraz kısa bir süre, tamam güzel hisler besliyorsun, ama evlilik iması biraz hızlı olabilir. Kız kaçabilir, yavaş ve emin adımlarla gitmek daha iyi olur. Ona hoşlanıyorsan anlayabileceği, ama baskı hissetmeyeceği şekilde göster. Biraz tanı birbirinizi, flört etmenin tadını çıkar 😉. Rahat ol, acele etme. 💕