Bu soruyu yanıtlayabilen bir erkek var mı?
Sigmund Freud bile bulamamışken; erkeklerden kadın ruhunu anlamamızı bekliyorlar!

Bu soruyu yanıtlayabilen bir erkek var mı?
Sigmund Freud bile bulamamışken; erkeklerden kadın ruhunu anlamamızı bekliyorlar!
Kadın ne ister özetle açıklıyorum;
Kadın denilen canlılar
Sevilmek, huzur, güzel bir eş (saygılı ), yatak odasında tatmin edecek bir erkek ister
Aslında basit şeyler isterler
Yani kadının ruhundan anlamak gerekiyor
Kendinden üstün birini ister. Anlayış ve ilgi ister ama tabi bu karşılıklı olacak. Tek taraflı olmaz. Tek taraflı gidiyorsa emin ol kadın ruh hastasıdır.
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir.
Güzel bir söz... Hak'kı var..
Helal
Kültür, yetiştirilme tarzı , dünya görüşü, zihin haritası, psikoloji ve felsefi argümanlara göre kadınların ne istediği değişir. Bu konuda bilgi sahibi olmak için yeterince tanımak gerekir
Cevap
15Cevap
Kadınlar tabi ki de para ve tipi iyi erkek isterler. ama hepsi değil.
Kadınlar anlaşılmak ister, sevgi ilgi şefkat ister kalbine ve beynine paralel dokunulmasini ister simartilmayi ister bu isteme evreleri ölünceye kadar devam eder :)))
Yıllar önce ben küçükken dedem bana "karı milleti penis ve parayı sever ikisini de kadınından eksik etme gökhanım" demişti. Hayat bana dedemin gayet haklı olduğunu gösterdi.
Para
Kıyafet
Güzel görünmek
Yakışıklı koca
İyi cinsel hayat
Lezzetli yemekler yemek
Kadınlar çok bir şey istemiyor bence ya da ben öyleyim bilmiyorum sevgi saygı sadakat bu üçü yeter de artar ama yok yani bu üçünü veren erkek görmedim
Bunu verecek adamda tip ve para aradığınız için görmemeniz normal bunu verecek adamlar kenarda köşede sessiz asosyal takılan adamlar zaten
@_elsevier_ bunlara bişi anlatamazsın boş ver. Yabancı kadınlara yönelin dil öğrenin.
Ne isterlerse istesinler vermiyoruz erkekler olarak bu kurala uyarsak biz ne verirsek onu isterler 😀
Kadınların sürece odaklı olduklarını erkekler anlayamadığı için kadınların ne istediğini bilmediğini sanır..
Gerçekten ama asik olduğum kişinin beni sevmesi..
ÖLURDÜM HERALDE BENI SEVSEYDI
:)..
Huzuru olan adamı ister.. gönlünde koşulsuz yeri olanı.. geleceği olan adamı ister.. işte bu da maddelere dökülemeyecek bir şey çünkü kadın ve erkek severse aradaki bağ her şeyi tamamlayacaktır ztn
Her kadının öncelikleri farklı çoğunlukla sevgi merhamet ilgi
Kadınlar mı abartılıyor, kadınlar mı abartıyor anlamadım
Merhametli bir adam bebek gibi sevilmek düşünülmek aşk
Ne istediklerini kendileri bile bilmiyorken biz hiç bilemeyiz.
Bunun cevabını kimse veremez. O yüzden tek tek tanımak iyidir
Maddi ve manevi olarak doyurulmak ister. Aslında açgözlüdürler, ezelden beri böyle idi.
Genel olarak ilgi ve alaka isterler
Onu bilmem de kadınlar aşık olmaz bir erkeği sevmesi aşık olması için bir ton özellik isteyebilir bulabilir ama bir erkek bir hiç olan kıza bile aşık olabilir
Her kadın farklı şey ister ben ait hissetmek istiyorum.
knk kız arkadaşın olmayacak hiç direkt hiç sadakat sevgi güzelsin vs de güzel olduğunu duymak mutlu eder onları hani sadakat bir ilişkide temelidir jenga oyununu düşün temel kötü olursa o kule düşer
Ben bazen ne istediğimi bilmiyorum ki cevap vereyim 🙄
türkiyeli kadınlar para ev araba ister tip ister , istisnalar var ve ben de bu istisnayı bulamasaydım ben de yabancı kadın tercih ederdim ki zaten slavım (müslüman bulgar pomak)
Sevilmek, anlaşılmak ister
Herkes aynı insan olsa belki birbirimizi anlardık.
Güven, sevgi, saygı ve sadakat.
Neyi istemez ki olacak bu soru? 😁
Sevgi, saygı, ilgi, sadakat, anlayış...
Sevgi, güven, anlayış...
yanıtlayabilen erkek istemiş gidiyorum
Her zaman çıtır olmak ister
ilgi isterler
İlgi, güven, sevgi
Sevilmek
Kadında bilmiyor bea
Ne istediklerini kendileri bile bilmiyorlar
Sadakat, anlayış, merhamet