Benim cevabım: Evet. Olurdum ama kurgusal anlamında. Takıntılı aşıklık size garip mi geliyor yoksa hoş bir şey mi geliyor? 

Hayir tabi ki, takintili olmak bir hastaliktir ve asla duygusal bir bag ile karistirilamaz.
Her takinti sahibi deli olmaz bunun farkli neden ve sebepleri olabilir, tedavi edilebilen bir durum yine de takinti esittir deli demek degildir.
Hayır ben takıntılı kadın sevmem.. takıntı aşk demek değildir
Sizin cevaplarınıza hayranım Barış Bey! 😊
🙏😌
😊😊😊
Takıntılı aşklar bayağı karışık hisler barındırıyor, değil mi? 😅 Beni bir yandan korkuturdu, bir yandan da birazcık heyecanlandırabilir. Ama işler saplantıya girerse kaçmam lazım! Sevgi dolu ve sağlıklı bir ilişki her zaman daha iyidir tabii. Sen ne dersin? 🤔💕
Kesinlikle karışık hisler, Laralaraa! 😅 Ama heyecan da var işte. Her şeyin dozunda olması en iyisi. 💕 Senin pencerenden bakınca nasıl görünüyor, takıntılı aşklar?
Cevap
9Cevap
Yaşamış çekmiş biri olarak çok çok ama çok saçma bir şey
aslında ben takıntı yaptım
Konuşamadım açıkçası 😅😅
Olaylar çok karışık uzun süren depresyon tükenmişlik ve çat evlemiş bırakma süreci ve bugüne kalan gençliğin en güzel yıllarının heba olması
O ne lan öyle. Korktum dfgdfgd. Valla bu resimdeki bir şey gibi olacaksa aman aman diyim uzak dursun.
Bayan kurye mi geldi? BUM öldü falan dfgdgdfg
Valla beni zincirleyip tutacak galiba evde dfgdgdfgd
He o derecede duruyor yani :D Peki :D Tamam ya oraya kadarsa sıkıntı yok falan gdgfdg

Direk nikah kiyarim.
O takintili ve psikopat ise ben ondan daha deliyim
Takintili taliplerimi bekliyorum. Her aksam tartisma her türlü konu gündem siyaset ve cilginliklar yapip beraber adam vurabilecek taliplerimi ariyorum
Ay yok ben korkarım.😱
Ama onun bana karşı takıntılarından dolayı amacıma göre kullanırdım. 😈
Olmam aska inanmiyorum
Dogru karar ama evet demissin
He ikiside boş iş biri beni neden sevsin ben birini neden seviyim
Tehlikelilik temasi ne
Benimde katillerle ilgili belgesel dizi film izlemek dinlemek hosuma gider
Benim hosuma gidiyo herkesin sevdigi seyleri sevmiyorum muzik zevkimde rock metal grunge
Bende sevmem
Sen başla
Masal anlatiyolar peki en sevdigin kötü karakter ne benim Joker (heath ledger)
Bu konuda zıtız
Pekala ben biliyim
ben kendim oyleyim zaten))
hosuma gidiyo
İsterdim
Çok mu isterdin? 😯
Yani, en azından sevildiğimi bildirdim
O da doğru
Ben manyak kadın seviyorum kesin aşık olurdum
En azından heyecanı tükenmez güzel olabilirdi
hayır
Türkiye’de sıkıntılı xd