Ya bence garip bu kadınların soy adını alma işi neden diye soracak olursanız şimdi soy ismi kişinin geldiği soyu gösteriyor benim evlenince alacağım soy ismi kocamın soy ismi yani ben onla aynı soydan mi geliyorum hayır benim soyum belli ben böyle düşünüyorum açıkçası ama bir yandan da şöyle düşünüyorum aile birliği açısından gerekli bir şey olabilir bence çünkü tüm çocuklar ve baba aynı sadece kadininki farklı sanki dislaniyormus gibi oluyor çocuklar da garipser küçük bir şey de olsa çocuk psikolojisini ciddi biçimde etkileyebilir bence soy ismi tamamen kaldırılmalı dihdishsjshs
Bunu da niye çıkardılar hala anlamıyorum. Ne var yani eşinin soyadını aldıysan? Ona çocuklar verip soyunu devam ettiriyorsun ama onun soyundan olmayı mı reddediyorsun? Evlenmeyin.
ya aşırı saçma bir olay bir arkadaşımdan duydum bu saçma şeyi karısı olucaksın soyadınız farklı ne saçma bisey cidden onun soyadı benim adımı arşa çıkartır be
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu nasıl bir mantık benim her şeyim de kocamındır o zaman o benim soyadımı alsın.
Evliliğe olan görüşlerin ve araştırmak istememen veya başka nedenler gerçekleri değiştirmiyor eğer ilgin vs yoksa yorum yapmazsın illa yorum yapmak zorunda değilsin.
İmzamda soyadımı kullanıyorum nikah kıyılırken onun soyadıyla yazarak bile imza atarım. Eş birlikteliğini kabul etmişken soyadını kabul etmemek çok anlamsız.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nikahtan sonra kocamın her şeyi benimdir deyip soyadını alır mısın yoksa ben kendi soyadım ile mutluyum mu dersin?