Sevgilim çok fazla canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

8 aydır bir sevgilim var çok tartışmamız oldu anlaşıp atlatdık ama en sonuncu en uzun sürelisi oldu şu anda konuşmuyor benle. Benim instagramda beğendiğim videolara takılıyor her şeyden bi mana çıkarıyor kendiliğinden. Ben normalde bir çok videoyu beğeniyurum bazı 18+ şakalar falan sırf komik olduğu için en son evrim ağacının kalp aşktan ne anlar videosunu beğendiğim için kavga çıkarmıştı kimi unutamadığımı düşünmüş onu beğenmem. Anlayış gösterdim ola bilir diyip özür diledim ama şu an çok haksız. Bu gün 1 Ağustos onun için o olan şehire geldim sırf buluşmak için. Ben burada üniversite okuyorum tatil olduğu için ailem olduğu şehirdeydim ama hava sıcak felan diyodu dün üstüne en son video şu an boş boş oturuyorum. Beğendiğim sorun çıkan videoda kız mizah yapıyor aldatınca habersiz gizli yapın diyorda mizah olduğu çok belli. Şu anda o kızı neden beğendim diye benle kavga etti ne yapmalıyım yine benmi yazıp konuşma başlatsam çaresiz kaldım canım çok sıkılıyor böyle

Şimdi arayıp konuştum beni geçiştirdi sinirlendi ben haksız oluğumu kabul etmiyomuşum. Bende sadece benim beğendiklerim seni ingilendirmez dediğim için o sözde haksız olduğumu söyledim gitti sonra bişey söylemeden
Sevgilim çok fazla canımı sıkıyor ne yapmalıyım?